Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
gabriel napisał:
[quote]marianekk napisał:mowa o kółeczku wzajemnej adoracji, czyt.polskich ciot,które zapomniały kim są i skąd przybyły?
lykke til kurwa wasza mac!

Typowa Reakcja Polskiego ŚMIECIA ...!!!
---
Któremu Kasa padła na mózgownicę .
---
Napisał to podobno ktoś , kto ma własną żonę i dziecko ... Które bardzo Kocha .
---
A przecież >magg< to też Kobieta i Matka z dzieckiem ... !!! .
---
Pytam się tak Ogólnie ...
--
Co To Dziecko Jest WINNE , że taki śmieć obraża Jego Matkę !? .
[/quote

jest przynajmniej kilkanscie postów, w których obrazasz matki z dzieckiem, w tym magg....

ale gwoli scisłosci mój ty mikołaju, bede cie nadzorował i wklejał twoje mundre posty, które niejednokrotnie lżyły matkom z dziecmi .....
mój ty prawy obywatelu.....
Zgłoś wpis
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
gabriel napisał:
marianekk napisał:mowa o kółeczku wzajemnej adoracji, czyt.polskich ciot,które zapomniały kim są i skąd przybyły?

Typowa Reakcja Polskiego ŚMIECIA ...!!!
---
Któremu Kasa padła na mózgownicę .
---
Napisał to podobno ktoś , kto ma własną żonę i dziecko ... Które bardzo Kocha .
---
A przecież >magg< to też Kobieta i Matka z dzieckiem ... !!! .
---
Pytam się tak Ogólnie ...
---
Co To Dziecko Jest WINNE , że taki śmieć obraża Jego Matkę !? .

plucie na własną matke jest widać normą dla takich......?
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
marianekk napisał:jest przynajmniej kilkanscie postów, w których obrazasz matki z dzieckiem, w tym magg....
ale gwoli scisłosci mój ty mikołaju, bede cie nadzorował i wklejał twoje mundre posty, które niejednokrotnie lżyły matkom z dziecmi .....
mój ty prawy obywatelu.....

Nadal śmieciu , przez własne zaślepienie , nie rozróżniasz podstawowej Prawdy .
---
Ja i Owszem ... "Obrażam i Ubliżam" ... jednak ogólnie ... Durnym i głupim Pytaniom ...
Które zadają Mało rozgarnięte Osoby .
---
A to jest jednak Moim zdaniem DUŻA różnica ! .
---
W twoim przypadku >magg< nie zadawała , żadnego Pytania , a jedynie Opisała Rodzinną sytuację z własnym Dzieckiem !!! .
---
Jeżeli ty śmieciu , nie widzisz w tym żadnej różnicy , to naprawdę współczuje Już teraz , twojej Żonie i Dziecku ...
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
magg napisał:
sraczka myslowa nr 2

moj syn zapytal sie mnie czy nie mozemy zaprosic na grilla pierwszego maja moich polskich przyjaciol...ups...wszyscy wyjechali do polski..... wiec grilluje ja i ....moj syn...

wiec sie pytam, ilu jest nas, polakow, co mieszkaja w norwegii, po prostu mieszkaja..nie porownuja, nie wysylaja, nie obrzucaja gownem......

po prostu nas polakow, co kupuja w rimi i ica, tych dla ktorych løpet er kjørt, dla nas, gdzie norwegia to juz nasz kraj, ktory krzywdy nam nie zrobil i norwegowie nie sa potworami... prosze... halo.... nie moga byc sama..............

Gabryś kogo ty bronisz ciołku???

baba z rozdwojeniem jaźni co to nie porównuje, ale dla niej ludzie którzy nie robią tak jak ona to są be...............
Zgłoś wpis
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
marianku i jozefku, ja was nie obrazilam ani jednym slowem, dziwne, ze poczuliscie sie dotknieci...
ja nie zapomnialam skad jestem i smiem przypuszczac, ze moj norweski syn bardziej szanuje polske niz wy, dla niego to fajny kraj z mozliwosciami, dla was wszedzie jest smietnik.

purii, serio...tylko my?

gabrielu, dzieki, ale nie nie musisz mnie bronic, wiem, twoj watek, ale nikt nie zatrzyma prawdziwego polaka w obrobie honoru ojczyzny, he, he..wiadomo, papier wszystko przyjmie (ewent. klawiatura)

serdecznie pozdrawiam (nie jestem wrednym, niewydymanym potworem) i wciaz naiwnie wierze w ludzi...
Zgłoś wpis
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
baba z rozdwojeniem jaźni co to nie porównuje, ale dla niej ludzie którzy nie robią tak jak ona to są be...............[/quote]

bardzo przydatna przypadlosc, zawsze mam z kim pogadac i nie nudzi mi sie
Zgłoś wpis
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
marianekk napisał:

mowa o kółeczku wzajemnej adoracji, czyt.polskich ciot,które zapomniały kim są i skąd przybyły?

Dzięki Twoim wpisom, aż za dobrze pamiętam skąd jestem.

Dziekuję...
Twoje przemyślenia sprawiają, iż tęsknota w ogólnie mnie nie nachodzi .
Zgłoś wpis
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Purii_id napisał:

Dzięki Twoim wpisom, aż za dobrze pamiętam skąd jestem.

Dziekuję...
Twoje przemyślenia sprawiają, iż tęsknota w ogólnie mnie nie nachodzi .[/quote]

mnie tez to bardzo cieszy, ba jestem naprawde szczesliwy, ze tacy zzawodnicy jak ty wyjechali z polski i nie zamierzają do niej wrócic!
Wierz mi, ani polacy, ani Polska nie teskni rózwniez za wami.....

Tesknia natomiast chłopaki z osiedla, którzy nie maja kogo napierdalac
Ale kiedys wrócicie i znów bedzie wpierdol dla hecy

ps: fiolet >>> przypominam ci, ze jestes pod stałym nadzorem kamer video.....
W trosce o twoje bezpieczenstwo naturalnie
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
magg napisał:
marianku i jozefku, ja was nie obrazilam ani jednym slowem, dziwne, ze poczuliscie sie dotknieci...
ja nie zapomnialam skad jestem i smiem przypuszczac, ze moj norweski syn bardziej szanuje polske niz wy, dla niego to fajny kraj z mozliwosciami, dla was wszedzie jest smietnik.

purii, serio...tylko my?

gabrielu, dzieki, ale nie nie musisz mnie bronic, wiem, twoj watek, ale nikt nie zatrzyma prawdziwego polaka w obrobie honoru ojczyzny, he, he..wiadomo, papier wszystko przyjmie (ewent. klawiatura)

serdecznie pozdrawiam (nie jestem wrednym, niewydymanym potworem) i wciaz naiwnie wierze w ludzi...

Po pierwsze:
ja i marianek to nie jedna osoba więc jakim prawem wrzucasz mnie z nim do jednego wora jak ja o czym innym pisałem.
Po drugie, znowu zaprzeczasz sama sobie w tym samym poście.(napisałem o konkretnym fakcie który znajduje się w twojej wypowiedzi, a ty odwracasz kota ogonem)
"Naiwnie wierzysz w ludzi", a zakładasz że ja nie szanuje Polski i uważam ją za śmietnik? Nie znasz mnie, nie wiesz jakie mam poglądy na ten temat, ale wiesz lepiej że twój syn szanuje "polskę" bardziej niż ja, projekcja to sie zowie. . . .
Po trzecie
Za twój szacunek do Polski wystarczy mi to jak piszesz nazwę kraju (ojczyzny) "polskę" hipokrytko...

Nie dziwota że sama spędziłaś z synem weekend jak "nie oceniasz ludzi" i "wierzysz w nich" tak jak powyżej... możesz sobie być wrednym wydymanym potworem, ja ci nie żałuję....
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Jeszcze parę godzin i powitam Oslo , z nerwów spać się nie chce ni cholery i pewnie będę przemęczony .
A tam wszak miejscami BŁOCKO po pachy .
---
Nic to Bywajcie ... do Niedzieli ... a może i wcześniej załapię Neta w Kawiarence .

Pyrsk Ludkowie Mili .
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok