Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marcin Latacz Łukasz Ch (11236 niezalogowanych)
89 Postów
D Z
(kerad)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
D Z
(kerad)
Początkujący
Katastrofa w Smoleńsku. Kłamstwa i dezinformacja.

www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=...KRAJ_SWIAT/533512925
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Jak zwyle ciekawy wywiad z Janem Nowickim. Wybralem fragment i wstawilem go tu.
A caly wywiad mozna znalezc tam:
film.onet.pl/F,19907,1613146,1,596,artykul.html

Czy oglada Pan telewizje?
Ależ skąd, to znaczy sport oglądam. Zrobili z nas kompletnych idiotów, spowodowali schorzenia, kto wie, czy nie trwałe, zdemoralizowali ludzi. Media bardzo nas unieszczęśliwiły, a zwłaszcza telewizja. Nie wiem, jak naród, jak inni odbierają rzeczywistość, w tym tragedię smoleńską, powódź czy wybuch wulkanu, jaką cenę uczuciową płacą, oglądając od rana do wieczora wiadomości? Ci, którym został jeszcze kawałek czułego serca, są bardzo zmęczeni. Nie życzę sobie tylu trumien, powodzi w mediach, ja już nie mam siły. To nie chodzi o to, że mnie to nie interesuje, wręcz przeciwnie, ale ja już się powoli nadaję na terapię, ja już chce psychologa. Chcę oglądać w telewizji pejzaże, zwierzęta, chmury, chcę, żeby coś mnie uspokoiło, bo pokazując przez tak długi okres tę straszliwą żałobę, doprowadzili do tego, że jak sobie przełączyłem na piłkę nożną, to towarzyszyło mi poczucie winy i wracałem do trumien. Stwierdziłem, że zaczynam być chory. Żałoba nie może trwać tak długo, to grzech. Po niej jest życie. Teraz w telewizji bez przerwy pokazują powódź i tak jeszcze będzie przez miesiąc. Ja najchętniej zajmowałbym się sportem, zwierzętami. Jak człowiek patrzy na krokodyle, na sarenki, na słonie, k****, jest tak przyjemnie… (rozmarzenie).

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
D Z
(kerad)
Początkujący
Współpraca polsko-rosyjska – prawda o Katyniu II…

prawdaxlxpl.wordpress.com/2010/06/04/wsp...prawda-o-katyniu-ii/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
D Z
(kerad)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
"Brakujące fragmenty zapisu z rejestratora odkryli eksperci z Instytutu Ekspertyz Sądowych w Krakowie, którzy przesłuchali przywiezione przez ministra Millera płyty CD i porównali ich zawartość ze stenogramami.

Okazało się, że w ujawnionych stenogramach znajduje się więcej zapisów, niż na dostarczonych przez stronę rosyjską nagraniach. Śledczy podejrzewali, że nagrania były montowane, a przekazana nam kopia nie jest zgodna z oryginałem - informuje radio RMF FM.

- Ujawniony stenogram był pełny. To na CD brakowało 16 sekund, które były zapisane w stenogramie - powiedział w rozmowie z dziennikarzem radia rzecznik wojskowej prokuratury Zbigniew Rzepa.

Minister Miller pojechał jeszcze raz do Moskwy, by ponownie skopiować zawartość taśmy z rejestratora na płytę kompaktową. Tym razem skopiowany został już cały zapis, łącznie z brakującymi 16 sekundami. Polscy prokuratorzy teraz twierdzą, że nie ma już obawy, że Rosjanie dokonali jakichkolwiek cięć."

Coz to wogole za podejrzenia !
Takich obaw nie bylo, nie ma i nie bedzie
Ale co sie chlopaki nalataja do Moskwy, to sie nalataja

buhahahahahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
W samolocie rządowym, którego lotu
Żadnym przyrządem nie zmierzysz
Rozkaz lądować, Tuska pokonać
Wydał z wawelu rycerzyk

Potem stuknęło, o ziemię hukło
I posypały się pióra
Z pomocą brata, na działa lawecie
Doszła na wawel figura

Szczątki na ziemi, wulkan w powietrzu
Silnik na drzewie się urwał
A w czarnych skrzynkach echo poniosło
Po dwakroć słowa O ku....

Wstrętny to zamach, podaje Ojciec
Ktoś nam tragedię wyszydza
Generał z dyrektorem, byli w kokpicie
Bo chcieli pograć se w brydża
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Polscy prokuratorzy wojskowi zwrocili sie, pod koniec czerwca, do Departamentu Sprawiedliwosci USA o pomoc w wyjasnieniu przyczyn katastrofy. Chodzi o zbadanie i wyjasnienie wszelkich mozliwych przyczyn (rowniez kwestii ew. wywolania sztucznej mgly).

Omal z krzesla nie spadlam

Co na to Anodina, co na to Putin i nasze POkorne wladze
Ciekawe, baaaardzo ciekawe. Nie wydaje mi sie, zeby zrobili to ot tak sobie, nie majac poprostu powaznych watpliwosci co do prowadzenia sledztwa przez miezdunarodnyj MAK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Fiona66 napisał:
Polscy prokuratorzy wojskowi zwrocili sie, pod koniec czerwca, do Departamentu Sprawiedliwosci USA o pomoc w wyjasnieniu przyczyn katastrofy. Chodzi o zbadanie i wyjasnienie wszelkich mozliwych przyczyn (rowniez kwestii ew. wywolania sztucznej mgly).

Omal z krzesla nie spadlam

Co na to Anodina, co na to Putin i nasze POkorne wladze
Ciekawe, baaaardzo ciekawe. Nie wydaje mi sie, zeby zrobili to ot tak sobie, nie majac poprostu powaznych watpliwosci co do prowadzenia sledztwa przez miezdunarodnyj MAK

Proponuję ci Fiona66 zakupić gatki do jazdy rowerem mają dosyć skuteczne wkładki na ewentualne upadki w przyszłości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
retier1 napisał:

Proponuję ci Fiona66 zakupić gatki do jazdy rowerem mają dosyć skuteczne wkładki na ewentualne upadki w przyszłości[/quote]

No prosze, co za troska

Ale wiesz retier1, ja tak na prawde z tego krzesla spadne, jak kiedys faktycznie, rzad polski,kiedys przestanie lezc (bez mydla) w d..... wielkiemu bratu Zapewne duzo czasu uplynie i juz wtedy wymysla bardziej amortyzujace gatki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok