Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marcin Latacz Łukasz Ch (11224 niezalogowanych)
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Fiona66 napisał:
retier1 napisał:

Proponuję ci Fiona66 zakupić gatki do jazdy rowerem mają dosyć skuteczne wkładki na ewentualne upadki w przyszłości

No prosze, co za troska

Ale wiesz retier1, ja tak na prawde z tego krzesla spadne, jak kiedys faktycznie, rzad polski,kiedys przestanie lezc (bez mydla) w d..... wielkiemu bratu Zapewne duzo czasu uplynie i juz wtedy wymysla bardziej amortyzujace gatki
[/quote]

Nie za naszego życia to będzie Fiona także kupuj i sie nie zastanawiaj No chyba ze jesteś puszysta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
retier1 napisał:
Fiona66 napisał:
retier1 napisał:

Proponuję ci Fiona66 zakupić gatki do jazdy rowerem mają dosyć skuteczne wkładki na ewentualne upadki w przyszłości

No prosze, co za troska

Ale wiesz retier1, ja tak na prawde z tego krzesla spadne, jak kiedys faktycznie, rzad polski,kiedys przestanie lezc (bez mydla) w d..... wielkiemu bratu Zapewne duzo czasu uplynie i juz wtedy wymysla bardziej amortyzujace gatki

Nie za naszego życia to będzie Fiona także kupuj i sie nie zastanawiaj No chyba ze jesteś puszysta[/quote]

Puszysta jestem wylacznie tam, gdzie jest wrecz wskazane byc puszysta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Fiona66 napisał:
retier1 napisał:
Fiona66 napisał:
retier1 napisał:

No prosze, co za troska

Nie za naszego życia to będzie Fiona także kupuj i sie nie zastanawiaj No chyba ze jesteś puszysta

Puszysta jestem wylacznie tam, gdzie jest wrecz wskazane byc puszysta [/quote]

............znaczy się nie anorektyczka,jak to widuję ostatnimi czasy w naszej TV
Jak jeszcze powiesz że grywasz w ping ponga , to już całkiem będe kontent
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(DVD)
Wiking
To Prezydent Polski, Lech Kaczynski jeszcze nie zyje???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Noo, mówią, ze nadal .... hmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
retier1 napisał:
Fiona66 napisał:
retier1 napisał:
Fiona66 napisał:
retier1 napisał:

No prosze, co za troska

Puszysta jestem wylacznie tam, gdzie jest wrecz wskazane byc puszysta

............znaczy się nie anorektyczka,jak to widuję ostatnimi czasy w naszej TV
Jak jeszcze powiesz że grywasz w ping ponga , to już całkiem będe kontent [/quote]

Czuj sie wiec kontent Szatanem w tego ping ponga, to nie jestem,ale plamy przy stole nie dam

Inne sporty rowniez nie sa mi obce, oprocz szydelkowania, dziergania itp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(DVD)
Wiking
Poniewaz Prezydent Polski, Lech Kaczynski wciaz nie zyje, chcialbym cos tu wrzucic, aby go wskrzesic.

Wypowiedz z dzisiaj jednego z internautow.
"Mam już dosyć tej trumniennej propagandy. Czy ludzie zidiocieli do reszty!
Zaczęły sie dni zgody i spokoju... Przed pałacem szopka, wrzaski i przepychaniki stałych fanatycznych bywalców pilnujących tego miejsca- może zróbcie nocne i dzienne czuwanie obrońców tej samowolki. W pałacu szopka - na koszt podatnika od katastrofy żyje i mieszka pani Marta z rodziną - może już niech na stałe tam zamieszka, bo przecież taka biedna albo z pałacu zróbcie muzeum z ukazującym się o północy Białym Lechem i wara żeby rezydował tam nowy prezydent, no chyba, żeby Jarosław. W sejmie zdjęcia zmarłych posłów na ławkach poselskich - nowi posłowie nie mają gdzie usiąść - długo jeszcze będzie trwała ta szopka?!"
Artykul: Onet.pl - J. Kaczyński złożył wieniec pod krzyżem, który ma być usunięty.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Dołóż do tego wczasowisko na Helu, wyszykowane na obstalunek i wdzimisie Prezia, ciekawe kto tam teraz spędza wakacje i za jakie pieniądze(nasze).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
D Z
(kerad)
Początkujący
Wyniki wyborów prezydenckich i wcześniejsze pospieszne nominacje marszałka sejmu dokonane jeszcze przed wyborami, wypełniły lukę w obsadzie kluczowych stanowisk w państwie. Staliśmy się państwem rządzonym praktycznie przez jedną partię, która może robić co zechce, jak zechce i kiedy zechce.

W sferze sloganów przypominają się pezetpeerowskie hasła w rodzaju „siła partii siłą narodu”, „program partii programem narodu”, czy „pod przewodem partii ku lepszej przyszłości narodu”, „naród z partią, partia z narodem”. .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
D Z
(kerad)
Początkujący

dokąd będziemy ochłapem i kością
dla tych dwóch bestii warczących nad nami
do kiedy z lękiem będziemy spoglądać
na Wschód i Zachód skuleni i sami

do kiedy będą zdrajcy w naszym domu