Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marcin Latacz Łukasz Ch (11224 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
Fiona66 napisał:
Dino napisał:
Fiona66 napisał:
MAK, to niestety nie "Miedzynarodowy.... " tylko "Miedzypanstwowy..."

Napisz skargę do tvn24.pl, ja nazwę przepisałem bez poprawek, tak aby się mógł ktoś przyczepić .

nie uzywam tvn24.pl, wole bardziej ambitne media

Rozumiem, że na własne życzenie ograniczasz sobie dostęp do informacji? Hmm... jedna partia, jedna prawda wszelaka, prawie jak sekta .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Fiona66 napisał:
Dino napisał:
Fiona66 napisał:
MAK, to niestety nie "Miedzynarodowy.... " tylko "Miedzypanstwowy..."

Napisz skargę do tvn24.pl, ja nazwę przepisałem bez poprawek, tak aby się mógł ktoś przyczepić .

nie uzywam tvn24.pl, wole bardziej ambitne media

Żeby nie było... Jak już pisałem, nie mam sympatii politycznych. Polityków oceniam nie kierując się emocjami, lecz na podstawie ich dokonań, nie propagandy. Poza tym, dostarczają mi oni mnóstwo rozrywki swoimi działaniami i wypowiedziami . Tvn24.pl uwielbiam za to, że pracują tam durnie charakteryzujący się słabą znajomością języka polskiego, a cenzorzy są wręcz "genialni" . Wiadomości zamieszczane w serwisach weryfikuję u konkurencji, więc nie grozi mi indoktrynacja prawdą jedyną.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
D Z
(kerad)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
kerad napisał:
niezalezna.pl/article/show/id/34367

Sugerujesz, że to jak w Biblii, Kain zabił Abla?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
D Z
(kerad)
Początkujący
"Jeżeli państwo jest zbudowane na występku i rządzone przez ludzi depczących sprawiedliwość, niema dlań ocalenia" PLATON
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Kerad na prezydenta!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalska0)
Wiking
kerad napisał:
"Jeżeli państwo jest zbudowane na występku i rządzone przez ludzi depczących sprawiedliwość, niema dlań ocalenia" PLATON

Eh ten moj Platon, Platonek. Zlosliwi mowili na niego Platfus albo Plastus... bo jak bylo trzesienie ziemii, to on miast ludzi spod gruzow wyciagac siedzial pode drzewem i zlote sentencyje wymyslal.

Ex-zona Platona.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Nadrabiam w wolnym czasie zaleglosci w czytaniu i ta, troche ostra, ale trafna wypowiedz bardzo wpadla mi "w ucho"
Wiele trafnych spostrzezen

poznanieprawdy.salon24.pl/185813,smolens...orma-i-wolnosc-slowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Gra wyborcza katastrofą LK nabiera rumieńców. Kaczyści przygotowują swoich wiernych na wersję zamachu, jedyną mogącą przeciwstawić się rewelacjom konkurencji. Generał B. był do końca w kabinie, zapewne po to, aby z rozkazu LK powstrzymać upartych pilotów przed samobójczą próbą lądowania .

Informacja z mediów niewygodnych dla kaczej prawdy jedynej:

www.tvn24.pl/12690,1657727,0,1,klich-w-k...lasik,wiadomosc.html

A czarne skrzyneczki czekają. Ciekawe, którego kandydata wykończy ujawnienie ich zawartości.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Nie bój nic Dino, zostaną ujawnione w najbardziej odpowiednim momencie dla jednej ze stron
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok