Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Sz. (2569 niezalogowanych)
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
Też prawda Hilton.
Ale udzielanie się na forum to też dawanie siebie. Wirtualnie ale tak. Każda rada, każdy sprzeciw i uwaga to odkrywanie siebie i dawanie więc nie można tego do końca nazwać zabawą.
Chyba,że Wy tu wszyscy tacy nieszczerzy,plastikowi; udawacze i pozerzy.......w co trudno mi uwierzyć tak naprawdę.
Tyle dobrych rad udzielonych bezinteresownie od czasu gdy tu u Was goszczę, tyle konstruktywnej krytyki w stosunku do osób które zasłużyły na nią ( pomijam krytyki bezsensowne). Takie forum to jak debata publiczna, która jest naprawdę potrzebna; ścierają się poglądy, ludzie kształtują swój światopogląd w oparciu o wypowiedzi innych osób. Są odważniejsi bo wirtualni, nikt im nie da w ry.a za obrażanie, ale z drugiej strony są też bardziej szczerzy niż w realu co pozwala na lepsze poznanie ich osobowości.
I to jest nazywane zabawą ? Mam wątpliwości, bo ja forum nie traktuję jak zabawy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A ja traktuje, szczególnie jak widze te zdjecia "super lasek", proszące o pochwałę i komentarz "jestes śliczna". To jest normalne, ze jak ludzie rozmawiaja, to coś tam o sobie mówią, ale czesto tez koloryzują. Porady i konstruktywna krytyka miesci ze w tych 10 %
A juz w szczególnosci przestałam forym traktowac poważnie, po wypowiedzi "pięknego" ( założyciela portalu), gdzie skwitował on uwagi i wnioski jednym zdaniem " mam ubaw jak to czytam" . Tak wiec skoro on ma ubaw, to ja mam wiekszy
Nie mozna powaznie traktowac kogoś, kto zachowuje sie niepoważnie w poważnych sytuacjach...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
Hilton kochana tak jest też w normalnym życiu. Ilu to ludzi podszywa się pod naszych przyjaciół, a potem sprzedaje nas przy pierwszej lepszej okazji.
Te laski o których piszesz nie mają się jak i gdzie dowartościować więc....? Robią co robią więc powiedziałabym ...żałosne.
Same wiemy jak te, "ponętne" kończą i co sobą prezentują.
Nie zastanawiałam się nad wypowiedziami założyciela portalu, ale skoro tak twierdzi jak napisałaś to być może właśnie On założył ten portal dla zabawy......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok