Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Sz. (2570 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
cyganka napisał:
www.mojanorwegia.pl/forum/view/dyskusja_.../klotnia_10,190.html

Brawo Cyganka
To pokazuje ,że czasami każdy ma chwilę słabości.
Gabriel w przypływie podniesionego ciśnienia nosił się z zamiarem...i nic z tego nie wynikło!
Retier nie kierował się chwilowymi emocjami i zrobił to co uważał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski0)
Wiking
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
Giovi, ale my sie nie wycofujmy, lubie z toba do towarzystwa opowiadac o myciu tyłka Tylko to mnie tu trzyma !!

Hilton,uwierz mi,że gdyby nie Ty i jeszcze może ze 2 osoby na tym forum,zrobiłabym już dawno to co Retier1.
Jedynie tych kilka nielicznych osób mnie powstrzymuje,ale wszystko ma swoje granice.Tak czy siak,my kontaktu nie stracimy,nawet jak któregoś dnia powiem:dosc

Sie mi nieco smutno zrobilo bez Retiera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Kowalski0 napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
Giovi, ale my sie nie wycofujmy, lubie z toba do towarzystwa opowiadac o myciu tyłka Tylko to mnie tu trzyma !!

Hilton,uwierz mi,że gdyby nie Ty i jeszcze może ze 2 osoby na tym forum,zrobiłabym już dawno to co Retier1.
Jedynie tych kilka nielicznych osób mnie powstrzymuje,ale wszystko ma swoje granice.Tak czy siak,my kontaktu nie stracimy,nawet jak któregoś dnia powiem:dosc

Nie Tobie jednemu,ale Ty też ostatnio nas zaniedbujesz!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Gabriel, kolor poprawiłeś, a ja teraz na daltonistkę wyjdę, że niby kolorów nie widzę, a są
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski0)
Wiking
giovi2 napisał:
Kowalski0 napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:

Bo takie forum pochlania, Govik. Mentalnie. A jak jestes tam to nie jestes tu. Mam tylko cicha nadzieje, ze te nasze wirtualne pogawedki przeniosa sie kiedys na zycie w roznorakim sensie...
Na moje zycie juz sie to przenioslo...bardzo pozytywnie)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Kowalski0 napisał:
giovi2 napisał:
Kowalski0 napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:

Bo takie forum pochlania, Govik. Mentalnie. A jak jestes tam to nie jestes tu. Mam tylko cicha nadzieje, ze te nasze wirtualne pogawedki przeniosa sie kiedys na zycie w roznorakim sensie...

No widzisz to bardzo się z tego cieszę,ja natomiast słyszę ciągle,że jestem uzależniona i nic pozytywnego z tego w moim życiu nie wynika..W związku z tym właśnie rozmawiałam z Retierem o usunięciu konta,jednak on był szybszy,bardziej zdecydowany Ciągle mnie coś tutaj trzyma,momentami mam ochotę wyłączyc kompa i zapomniec o forum,a za chwilę ciekawośc mnie zżera i zaglądam,co tam nowego się pojawiło....i znowu słyszę:jesteś uzależniona
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski0)
Wiking
giovi2 napisał:
Kowalski0 napisał:
giovi2 napisał:
Kowalski0 napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:

No widzisz to bardzo się z tego cieszę,ja natomiast słyszę ciągle,że jestem uzależniona i nic pozytywnego z tego w moim życiu nie wynika..W związku z tym właśnie rozmawiałam z Retierem o usunięciu konta,jednak on był szybszy,bardziej zdecydowany Ciągle mnie coś tutaj trzyma,momentami mam ochotę wyłączyc kompa i zapomniec o forum,a za chwilę ciekawośc mnie zżera i zaglądam,co tam nowego się pojawiło....i znowu słyszę:jesteś uzależniona

Dla przykladu - jakos trudno byloby mi sobie wyobrazic, abym Cie nigdy nie zobaczyl na moje wlasne piekne oczy Govik. Ciebie i paru innych. Rzeczywistosc wirtualna, a uczucia prawdziwe.
Czlowiek sie zzywa z ludzmi. I wzrusza czasem jak nie jest cham)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AskeR78)
Wiking
Oddam konia w dobre ręce wraz z telewizorem z widokiem na fiord- w prezencie woda w proszku niech strace..dorzucę dżwi do lasu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Sierko, ty psa nie masz a kumpla szukasz?? Po co wypisujesz te durnoty tutaj, ośmieszasz sie tylko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski0)
Wiking
Hilton napisał:
Sierko, ty psa nie masz a kumpla szukasz?? Po co wypisujesz te durnoty tutaj, ośmieszasz sie tylko.

Govik, wez taka Hilton dla przykladu. Nic tylko zabic czasem. A jak jej tu niebylo pare dni to tak tesknilem jak jakis glupi... I co Ty o tym powiesz???

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok