Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Sz. (2571 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
Kiedy samobójstwo jest w modzie, przybywa samobójców – ten fakt ukazuje najwyraźniej całą głupotę mody i podejrzany jej urok. Człowiek pragnie być modny nawet za cenę swego życia.

— Hagiwara Sakutaro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
TERAZ ROBI SIĘ BAGIENKOooo... no nie powiedział bym ,
chyba ,ze w innym wymiarze...
A tyle razy przestrzegałem...
ŻADNYCH ADMINISTRATORÓW I MODERATORÓW poza samym właścicielem... ,
bo dopiero będziemy sobie skakać do oczu... i co ..? pstro...jajco...
Gdybym ja chciał z BYDLE POWODU rezygnować z tego FORUM to powinienem to zrobić w momencie gdy jakiś mądruś zamieści Moje zniekształcone zdjęcia a zwłaszcza te w objęciach OBAMY.... .

Tak... Moda na samobójstwa nastała nam... tak jakby mało było nam bata w postaci NADZORCÓW... .
ECH niech tam , przeżyjemy to i tamto bo... ŻYCIE JAK RZEKA ...ONO NIE CZEKA...
A "maruderów" zmiata pod siebie na dno koryta i miele na drobne... .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
gabriel napisał:
TERAZ ROBI SIĘ BAGIENKOooo... no nie powiedział bym ,
chyba ,ze w innym wymiarze...
A tyle razy przestrzegałem...
ŻADNYCH ADMINISTRATORÓW I MODERATORÓW poza samym właścicielem... ,
bo dopiero będziemy sobie skakać do oczu... i co ..? pstro...jajco...
Gdybym ja chciał z BYDLE POWODU rezygnować z tego FORUM to powinienem to zrobić w momencie gdy jakiś mądruś zamieści Moje zniekształcone zdjęcia a zwłaszcza te w objęciach OBAMY.... .

Tak... Moda na samobójstwa nastała nam... tak jakby mało było nam bata w postaci NADZORCÓW... .
ECH niech tam , przeżyjemy to i tamto bo... ŻYCIE JAK RZEKA ...ONO NIE CZEKA...
A "maruderów" zmiata pod siebie na dno koryta i miele na drobne... .

Według mnie to nie jest "BYDLE POWÓD"-jak to napisałeś
Każdy ma swoje odczucia i swoje wyobrażenia o konkretnych sprawach.
Retierowi przestało pasowac to i tamto, i zlikwidował swój profil,dlaczego miał tkwic w czymś,co mu się przestało podobac i przestało mu sprawiac jakąkolwiek przyjemnośc.
Wszyscy(a przynajmniej większa częśc z nas)jest tutaj bo sprawia nam właśnie przyjemnośc śledzenie czyichś opinii,wypowiedzi.....
Niektórych przyciągnęła tutaj codzienna nuda,niektórych chęc dowiedzenia się czegoś,niektórych
chec poznania nowych ludzi itd.itd.
Jeśli po jakimś czasie odczuwamy brak tego co nas tu przywiodło,to rezygnujemy z tego,tak jest nie tylko w tym przypadku lecz w wielu zagadnieniach naszego przyziemnego życia.
Ja całkowicie rozumiem decyzję Retiera.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
strzelil koles samoboja forumowego..ale zupelnie niepotrzebnie ...szkoda nie mozna brac forum w 100% na powaznie....to nie jest real life, to jest big brother ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
cyganka napisał:www.mojanorwegia.pl/forum/view/dyskusja_.../klotnia_10,190.html NO .... I ..... CO...! ? .

Tak miałem taki zamiar i to dość poważny... nie przeczę ...jednak właśnie przypomniałem sobie tamte zdjęcia z przed roku ... gdzie znajomi pytali się poza forum dlaczego na takie coś pozwalam...
Ponadto nie jestem tutaj tylko dla jakiegoś moderatora czy też Admina... ale również i dla innych....
STWIERDZIŁEM ,że skoro Admin jest jaki jest i wszystkich mierzy swoją miarką to już jego problem ...
ON też nie wytrzymał presji i TYLKO zlikwidował posty w temacie gdzie założeniem była WSPÓLNA KŁÓTNIA ...
A ponadto również piszę i inne posty w innych tematach i TEGO MI BYŁO SZKODA....

BO PRAWDA JEST JEDNA I BARDZO WREDNA...
JAK CIEBIE NIEMA...
TO NIE MASZ RACJI I MOŻLIWOŚCI SWOJEJ OBRONY PRZED INNYMI...

A tak jestem...i to jest ważne jednak , nie najważniejsze....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Gabriel, kolor straciłeś
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
gama28 napisał:
Gabriel, kolor straciłeś

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Gabriel, ja tylko chciałam odpowiedzieć na zadane przez Ciebie pytanie ,,Czy ktoś poza mną zauważył, że retier wykasował swój profil ? ,,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok