Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
14 Posty

(lookson)
Wiking
Ehhh szkoda gadac. Koniec tematu. Powodzenie dla wszystkich zyczliwych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
lookson napisał:
Ktos madry wreszcie sie wypowiedzial. Naprawde przykre ze oceniacie kogos po zdawkowych informacjach. W polsce zarabialem nawet 80tys miesiecznie wiec naprawde nie jade sie dorobic jak 90 procent golodupcow. Dla mnie to ciezka decyzja osobista a niestety poziom wypowiedzi przynajmniej w tym topicu jest szczerze zaskakujacy.

Chyba kurwa w audiotel i nie zarabialem a wygralem i nie miesiecznie a epizodycznie i nie w Polsce a w Nibylandii.

Trzymaj sie chlopie i powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
optymysta napisał:
lookson napisał:
Dla mnie tojest oczywiste. Mam 33-lata na koncie kulka mniejszych i wiekszych biznesow a przez 10-lat zajmowalem sie doradztwem inwestycyjnym wiec chyba jak nikt wiem ze zeby wyjac trzebs wlozyc

Z czystej ciekawosci..tu tez bedziesz doradzal jak inwestowac?

------
My tu w Norwegii wszyscy gremialnie wiemy, że żeby wyjąć trzeba najpierw włożyć. Z ta wiedza akurat nie mamy problemow ino z miejscem wkładania jest dość sromotnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(lookson)
Wiking
Doatalem tez propozycje pracy w Londynie jako Store Manager w jwdnwj z sieciowych restauracji. Zarobki ok 30tys gbp, ale chcialem Norwwgii spróbować. Jestem w delikatnym szoku jezeli chodzi o podejscie rodakow ale nie bede moze tez wyciagal wnioskow po kilkunastu postach. Dzieki szczerze zyczliwym za rady a szydercom i wiejskim nowobogackim powodzenia w dorabianiu sie fortuny.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a żeby najpierw włożyć, to trzeba mieć co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
lookson napisał:
Doatalem tez propozycje pracy w Londynie jako Store Manager w jwdnwj z sieciowych restauracji. Zarobki ok 30tys gbp, ale chcialem Norwwgii spróbować. Jestem w delikatnym szoku jezeli chodzi o podejscie rodakow ale nie bede moze tez wyciagal wnioskow po kilkunastu postach. Dzieki szczerze zyczliwym za rady a szydercom i wiejskim nowobogackim powodzenia w dorabianiu sie fortuny.

Chlopie, mylisz doradce finansowego z inwestycyjnym, bredzisz o zarobkach rzedu 80tys, masz oferte z UK i chcesz tu przyjechac w ciemno?
Poddaj sie lepiej hipnozie za 300 PLN. Na rozum nie pomoze ale moze schudniesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
w tym przypadku tylko lewatywa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
A realia sa takie, ze staciles prace w banku i nie masz oszczednosci, zeby przeczekac ten kryzys na wyspach kanaryjskich.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
optymysta napisał:
lookson napisał:

Chlopie, mylisz doradce finansowego z inwestycyjnym, bredzisz o zarobkach rzedu 80tys, masz oferte z UK i chcesz tu przyjechac w ciemno?
Poddaj sie lepiej hipnozie za 300 PLN. Na rozum nie pomoze ale moze schudniesz.

---------
Myślę, że my tu wszyscy ex- milionerzy z PL popieramy przedłożenie optymysta.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
high_octane napisał:
A realia sa takie, ze staciles prace w banku i nie masz oszczednosci, zeby przeczekac ten kryzys na wyspach kanaryjskich.
-------
Albo sprzedał inwestorom z Pruszkowa i Wołomina polisy inwestycyjne i chłopaki przyszły do niego je realizować na "short,cie". Prokuratury by się tak nie bal.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok