Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
Kolega musi podac to do prasy
innego wyjscia kolego nie widzem
albo to albo alarm bombowy w imieniu dzieci alllaha
wybor nalezy do kolegi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Wiking
do prasy już dzwoniłem...... reakcje?? zgadnijcie. Jedynie redaktorka Mojej Norwegii się tym zainteresowała.
Pozostaje więc tylko...........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
Ceesem napisał:
do prasy już dzwoniłem...... reakcje?? zgadnijcie. Jedynie redaktorka Mojej Norwegii się tym zainteresowała.

A zdjecie kolega wyslal do ogazety?
Daje namiar:

Kolega pisze: www.vg.no
wybiera kolega
VG tips: 2200 -i dalej juz z gorki

dodatkowo kolego wspomni ze w okolicy widzial jakis ciemnoskorych zachowujacych sie nerwowo

powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
O Policji zle swiadczylo by, gdyby zawracali sobie dupe tym, ze jakis neurotyk zyje w stresie bo znalazl w piwnicy stara luske. To jest zadanie dla terapeuty, a nie dla Policji.

Nastepnym razem proponuje zglosic na Policje odnalezienie w piwnicy butow wojskowych. Butow wojskowych, zaznaczam: pustych, to znaczy nie wypelnionych zolnierzem. Ten zolnierz (terrorysta) na pewno przebral sie juz w cywilki a teraz biega juz z trotylem po miescie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Wiking
WujekJanek napisał:
O Policji zle swiadczylo by, gdyby zawracali sobie dupe tym, ze jakis neurotyk zyje w stresie bo znalazl w piwnicy stara luske. To jest zadanie dla terapeuty, a nie dla Policji.

Nastepnym razem proponuje zglosic na Policje odnalezienie w piwnicy butow wojskowych. Butow wojskowych, zaznaczam: pustych, to znaczy nie wypelnionych zolnierzem. Ten zolnierz (terrorysta) na pewno przebral sie juz w cywilki a teraz biega juz z trotylem po miescie.

Nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. Życze powodzenia......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Wiking
Satan napisał:
Ceesem napisał:

A zdjecie kolega wyslal do ogazety?
Daje namiar:

Kolega pisze: www.vg.no
wybiera kolega
VG tips: 2200 -i dalej juz z gorki

dodatkowo kolego wspomni ze w okolicy widzial jakis ciemnoskorych zachowujacych sie nerwowo

powodzenia

Juz to zrobiłem dawno..... Fakt... Nie wspominałem o podejrzanych typach....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Matti Kart
(Matti Kart)
Wiking
ciekawe..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Wstaw to na fejsbuka ,zaraz sie znajdzie wlasciciel
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
WujekJanek napisał:

------------
No tak! Co to za chamstwo sugerować, że w takim kraju jak Norwegia jakiś śniady terrorysta moglby komuś grozic śmiercią zamiast dziękować za wsparcie ( na krzywy ryj) w wys. ok 15 000 .
nok/mięs.
Ps. Jakąś faszystowsko- ksenofobiczna szmata medialna dała właśnie info, że ISIS urznela głowę obywatelowi Norwegii. Ciekawe jak opisza to to Aftenposten?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
napisał:
WujekJanek napisał:

TY ZMIEN DILERA TEN CIE OSZUKUJE

Ja protestujem pszecifko Polsce katolicko-narodowo-zasciankowej
jestem wyznawcom innego rodzaju i czujem siem przesladowany
Nie lubiem siem klucic i tylko obserujem co sie dzieje
a nie dzieje sie dobze i to kazdy widzi na oczy wlasne
na dowod zalonczam wypowiedz jednego osobnika i sie z nim zgadzam
tylko nie pszeklinac bo sie to waszemu bogowi nie spodoba

cytujem doslownie kopiujanc z netu

"Potomkowie polskich fornali myślą że świat się kręci wokół nich i czczonych przez nich dwóch skrzyżowanych desek , myślą że Europa musi pompować kasę w ten kraj, a oni w zamian nie muszą robić nic będą tylko tupać ze złością co im się podoba a co nie. Jak unia pieniążki odetnie to zostaniemy potentatem w produkcji kamieni do kiszenia kapusty i klęczników turystycznych składanych , będziecie cebulaki siedzieć na swych gumnach i skrobać gumofilce patykiem z gnoju.W grudniu Unia podejmie dalsze decyzje w sprawie sankcji nałożonych na Rosję , jak myślicie jakie będą?.Myślicie że można tylko brać bo wam się należy? Wy potomkowie polskich fornali nie wyściubiacie nosa poza swoje gumna, bo wasza chata z kraja ,sądząc po wynikach wyborów marzy wam się powrót socjalizmu i wejście z powrotem w strefę wpływów Rosji . PiS to w zasadzie agentura Putina , zastanówcie się kto jest dysponentem nagrań ostatniej rozmowy karłowatych braci? , oczywiście Putin i dlaczego jej nie ujawnia? , bo tym trzyma kurdupla w garści , głównym celem Kremla jest destabilizacja UE i to zrobi rękoma PiS-u. Krzyki o Islamizacji polski zakrywają katoliban jaki wam szykują katonazistowski PiS z episkopatem.... ja nie widzę żadnej różnicy między muzułmańskim terrorystą a katolicko-narodowym faszystą. Gdyby naszym narodowcom dać kałachy i muzułmanów do zarżnięcia byliby tacy sami... tępi, wierzący, bezmyślni, bogobojni, mordercy. "
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok