napisał:
WujekJanek napisał:
O Policji zle swiadczylo by, gdyby zawracali sobie dupe tym, ze jakis neurotyk zyje w stresie bo znalazl w piwnicy stara luske. To jest zadanie dla terapeuty, a nie dla Policji.
Nastepnym razem proponuje zglosic na Policje odnalezienie w piwnicy butow wojskowych. Butow wojskowych, zaznaczam: pustych, to znaczy nie wypelnionych zolnierzem. Ten zolnierz (terrorysta) na pewno przebral sie juz w cywilki a teraz biega juz z trotylem po miescie.
TY ZMIEN DILERA TEN CIE OSZUKUJE

Ja protestujem pszecifko Polsce katolicko-narodowo-zasciankowej
jestem wyznawcom innego rodzaju i czujem siem przesladowany
Nie lubiem siem klucic i tylko obserujem co sie dzieje
a nie dzieje sie dobze i to kazdy widzi na oczy wlasne
na dowod zalonczam wypowiedz jednego osobnika i sie z nim zgadzam
tylko nie pszeklinac bo sie to waszemu bogowi nie spodoba
cytujem doslownie kopiujanc z netu
"Potomkowie polskich fornali myślą że świat się kręci wokół nich i czczonych przez nich dwóch skrzyżowanych desek , myślą że Europa musi pompować kasę w ten kraj, a oni w zamian nie muszą robić nic będą tylko tupać ze złością co im się podoba a co nie. Jak unia pieniążki odetnie to zostaniemy potentatem w produkcji kamieni do kiszenia kapusty i klęczników turystycznych składanych , będziecie cebulaki siedzieć na swych gumnach i skrobać gumofilce patykiem z gnoju.W grudniu Unia podejmie dalsze decyzje w sprawie sankcji nałożonych na Rosję , jak myślicie jakie będą?.Myślicie że można tylko brać bo wam się należy? Wy potomkowie polskich fornali nie wyściubiacie nosa poza swoje gumna, bo wasza chata z kraja ,sądząc po wynikach wyborów marzy wam się powrót socjalizmu i wejście z powrotem w strefę wpływów Rosji . PiS to w zasadzie agentura Putina , zastanówcie się kto jest dysponentem nagrań ostatniej rozmowy karłowatych braci? , oczywiście Putin i dlaczego jej nie ujawnia? , bo tym trzyma kurdupla w garści , głównym celem Kremla jest destabilizacja UE i to zrobi rękoma PiS-u. Krzyki o Islamizacji polski zakrywają katoliban jaki wam szykują katonazistowski PiS z episkopatem.... ja nie widzę żadnej różnicy między muzułmańskim terrorystą a katolicko-narodowym faszystą. Gdyby naszym narodowcom dać kałachy i muzułmanów do zarżnięcia byliby tacy sami... tępi, wierzący, bezmyślni, bogobojni, mordercy. "