Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
9 Postów
Cezary Andrzejewski
(Sanduski)
Wiking
annakw napisał:
Heh Oczywiście,ze byłoby to wygodne ale jeśli taki jesteś mądry to poleć jakiegoś niezależnego doradcę, z którym będę mogła w taki sposób sobie porozmawiać

Aniu,widze ze masz motywacje a to juz polowa sukcesu Piotr dobrze pisze,ale ja bym byl z tym doradctwem ostrozony.Jak juz wczesniej pisalem,zanim zainwestujesz pieniadze zainwestuj czas w wiedze.Tutaj masz link do niezaleznego doradcy

www.tinyurl.pl?wMreDot2

On Ci nie powie jaki fundusz kupic i nie bedzie namawiac na jakis inny.Jest narzedzie pomocne do wyszukiwania najlepszych funduszy obecnie.Tam jest masa wiedzy na temat funduszy ogolnie, z czym to sie je.Literatury masz do konca roku.
Ja z tego korzystam juz 5 lat i jestem zadowolny W razie czego sluze pomoca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
miralsa
(miralsa)
Wiking
Ostatnio coraz więcej się mówi o inwestowaniu w metale szlachetne, ale wszędzie głównie złoto i srebro. A co z platyną? Widzę, że jej cena jest bardziej zmienna, ale z drugiej strony to rzadki metal i używany w przemyśle. Jak myślicie, czy to dobry moment na kupno platyny jako zabezpieczenia oszczędności przed inflacją?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
orime
(orime)
Początkujący
Platyna to ciekawy temat, bo rzeczywiście jest mniej popularna niż złoto czy srebro, ale ma swoje zalety. Przede wszystkim jest rzadsza, a do tego ma szerokie zastosowanie w przemyśle – np. w motoryzacji i elektronice. Ceny rzeczywiście potrafią się wahać, bo zależą od popytu, ale na dłuższą metę może to być ciekawa inwestycja. Jeśli myślisz o ochronie przed inflacją, to platyna może być dobrą dywersyfikacją portfela, obok złota i srebra. Ja bym nie pakował w nią wszystkiego, ale jako dodatek – czemu nie. Możesz zerknąć tutaj: mennicamazovia.pl/pol_m_Platyna_Platynowe-Monety-159.html , mają tam różne opcje, jeśli chcesz sprawdzić, jakie monety są dostępne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
noregg
(noregg)
Stały Bywalec
O kurcze co Wy tu robicie marnujecie sie ekonomisci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok