Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2167 niezalogowanych)
15 Postów
Tomasz D........
(Dranas)
Wiking
bez obrazy,ale śmiać mi się chce czytając te twoje oczywistości odnośnie meandrów wspólnego życia w związku.
Już to widzę ,jak to byłeś tak samo mądry w tej kwesti 18 lat temu jak i dzisiaj
Wytłumacz to tym ,którym one się rozwaliły po1,5,10,15, czy też 30 latach wspólnie spędzonych
Zauważ, żaden boardcode i przycisk uśmieszków nie jest pokazany, one są nadal w użyciu

Nie rozumiem co ma piernik do wiatrak ?
Nie zajmujemy się wszystkimi rozstaniami i jego powodami. Ja nie jestem psychologiem, żeby rozpatrywać każdy przypadek z osobna.
Jak jesteś bardzo ciekawy jaki byłem 18 lat temu, to Ci powiem, że byłem nieśmiałą pipą. Nie sprawdzałem 20 dziwczyn żeby sprawdzić, czy mnie kocha, albo czy ja ją pokocham.

I tu droga twoja madrosic cytuje Napewno nie znajdziesz dziewczyny ktora jest Polka, i pierwszy blad nigdy nie mow nigdy. dwa Polka ktora jest zwiozana z Ojczyzna i ma duza wrazliwosc organoleptyczna na slowo pisane.Nie wiem z jakiej kopalni zes to wykopal kiedys slyszalem jak rozmawialy dwie polki o tym twoim slowie pisanym.Temat byl taki ze jedna sie smiala do drogiej ze jakis FRAJER przysyla jej listy milosne i obie mnialy ubaw jak by nie mogl podejsc i porozmawiac.Jak ty jestes wyznawca takiej teori to twoj problem.

Widocznie chłopak był wrażliwy i myślał, że trafi na wrażliwą i romantyczną. Skoro tego nie pojęła i nie doceniła, tzn. że jest typowym przykładem kobiety która znajduje swojego księcia z bajki z kasą, a po 2 latach siedzi w domu z trójką bachorów, a mąż jest w delegacji (na panienkach).

btw
jak jest sie na forum "nowym",warto nieraz powstrzymac niektore wypowiedzi,zanim czlowiek nie zorientuje sie o co gdzie chodzi

Forum jak forum.
Każdemu wydaje się, że jego inteligencja wzrasta wraz z ilością zamieszczonych postów.

Twoj tata ma racje , bynajmniej ja tak mysle.
Tak , przebieranie jest dobre , chyba nie chcesz sobie życia zmarnować ?? z byle kim ?? hmm ...
Nie sadze , druga sprawa ze kandydatek coraz mniej (z mojego punktu widzenia ) .
No ja jestem zdania ze lepiej byc samemu niz z byle kim i pewnie dlatego jestem sam
Wiec przebieraj do woli
pozdrawiam cieplo i zycze znalezienia fajnej "tej" jedynej , nigdy nie wiesz gdzie i kiedy ja spotkasz
3 maj sie cieplo Matti

I pewnego razu obudzi się w nocy i nie będzie nikogo kto poda szklankę wody.
Ale...... ma czas.
Nawet poprawność pisania się poprawiła u Matiego w porównaniu z pierwszym postem (pierwszy pozytyw).
Wyskakiwanie na mnie, czy ja bym potrafił pisać po norwesku, angielsku czy szwedzku też nic nie da, bo nie to jest tematem.
Pozdrawiam i dobranoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
giovi2 napisał:
Matti127 napisał:
dzidek22 napisał:
tumanie gdzie twoja ortografia

No wlasinie TUMANIE!!!! To co ja tobie moge radzic to idz na balkon w gaciach i ukleknij i odmow sobie trzy zdrowasiki.Poczym wroc do domu wes mlotek i sie huknij,tylko nie zapomnij tak mocno,to bendzie jako pokuta.Widac ze w dziecinistwie kolysali ci w betoniarce na lewych obrotach

Hahahaha dajesz czadu Matti
Nie ma się co przejmowac,olej to

dokładnie matti, olej to i już!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Dranas napisał:
.
Jak jesteś bardzo ciekawy jaki byłem 18 lat temu, to Ci powiem, że byłem nieśmiałą pipą. Nie sprawdzałem 20 dziwczyn żeby sprawdzić, czy mnie kocha, albo czy ja ją pokocham.

Nie interesuje mnie Matti,czy też Ty
Zadałem Ci tylko proste pytanie
czy twoja mądrość małżeńska po 18 latach jest taka sama jak na starcie,
że się tak puszysz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
saka napisał:
giovi2 napisał:
Matti127 napisał:
dzidek22 napisał:
tumanie gdzie twoja ortografia

No wlasinie TUMANIE!!!! To co ja tobie moge radzic to idz na balkon w gaciach i ukleknij i odmow sobie trzy zdrowasiki.Poczym wroc do domu wes mlotek i sie huknij,tylko nie zapomnij tak mocno,to bendzie jako pokuta.Widac ze w dziecinistwie kolysali ci w betoniarce na lewych obrotach

Hahahaha dajesz czadu Matti
Nie ma się co przejmowac,olej to

dokładnie matti, olej to i już!

oto co (i jak??) ma uzytkownik dzidek22 (polonista i wybitny ortograf) napisane w profilu w polu zainteresowania (skopiowane w orginale)

Zainteresowania:
rozwiązywaniekrzyżówekwę
dkarstwo

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
M C
(Gruzin)
Początkujący
Matti, napisz po norwesku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
W moim przypadku to była miłość od pierwszego spojrzenia . Na początku wydawało nam się , że bycie razem , to taka piękna i prosta sprawa . Nie dostrzegaliśmy swoich wad , bo nie dostrzega się wad ukochanej osoby , puki nie zacznie się prawdziwego , wspólnego życia . Wtedy okazuje się , jacy jesteśmy na prawdę i że nie zawsze jest tak różowo jak się nam wydawało na początku . Od tamtej pory minęło już 13 lat i chodź proza życia zmieniła to i owo , nadal jesteśmy razem ... Życzę Ci przede wszystkim wytrwałości oraz cierpliwości kiedy już znajdziesz tą jedyną . Pamiętaj również , że warto czasem iść na ustępstwa . Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok