Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2166 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
Dranas napisał:
Jak dla mnie to cały ten temat i post to jeden wielki wkręt.
Chłopak ma 23 lata i zaliczone paręnaście dziewczyn i nie potrafi znaleźć tej jedynej.
Teraz pytanie czego on szuka ?
Ideału na obraz matki, czy opowieści ojca ?
Przecież to oczywiste, że związek nie opiera się tylko na miłości, ale też na wyrzeczeniach i akceptacji wad drugiej osoby.
Jeżeli w wieku 23 lat nie wie się o takich sprawach, to raczej czarno to widzę.

Sprawa pisowni i błędów to już inna sprawa. Zdarzają się błędy każdemu, ale nie w takiej ilości !

Na koniec napiszę, że ja wcale nie jestem antagonistycznie nastawiony, wyraziłem tylko mój punkt widzenia, który jest poparty 18 letnim związkiem.
Pozdrawiam

bez obrazy,ale śmiać mi się chce czytając te twoje oczywistości odnośnie meandrów wspólnego życia w związku.
Już to widzę ,jak to byłeś tak samo mądry w tej kwesti 18 lat temu jak i dzisiaj
Wytłumacz to tym ,którym one się rozwaliły po1,5,10,15, czy też 30 latach wspólnie spędzonych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
Dranas napisał:
Chłopak ma 23 lata i zaliczone paręnaście dziewczyn i nie potrafi znaleźć tej jedynej.
Przecież to oczywiste, że związek nie opiera się tylko na miłości, ale też na wyrzeczeniach i akceptacji wad drugiej osoby.

Sprawa pisowni i błędów to już inna sprawa. Zdarzają się błędy każdemu, ale nie w takiej ilości !

Na koniec napiszę, że ja wcale nie jestem antagonistycznie nastawiony, wyraziłem tylko mój punkt widzenia, który jest poparty 18 letnim związkiem.
Pozdrawiam

Bez urazy Dranas - przeczytaj sobie kilka razy to co napisales .
Rece opadaja jak takie glupoty czytam, ale....... to dobrze bo mam sie z czego smiac
Prosze o nie rozmieszanie mnie w takiej ILOSCI

''''Sprawa jest trochę skomplikowana dla mnie a raczej zaczyna być .Kiedys 2 -3 lata temu siedziałem sobie z rodzinka przy sniadaniu i muj tatus powiedzial Synus!!! jak poznasz kobiete to nie zen sie z pierwsza lepsza,no to mowie dobrze tatus!! Wziolem sobie te slowa tak do serca ze za jakis czas poznalem dziewczyne troche pochodzilem,i mowie dobra niby jest fajnie ale jeszcze nie to.I powiedzialem jej sorry to chyba nie to czego szukamy nie w ten tramwaj zesmy wsiedli czesc!!I zaraz jak to kobieta jestes dran!! facet to swinia!! i wogole gnoj z ciebie straszny!!! I tak jedna dziewczyna droga trzecia dziesionta,i wkoncu mam 23 lata i zgopialem,i juz calkowicie nie wiem czy takie przebieranie jest dobre.A le zawsze bralem slowa taty do siebie i wierzylem ze ma racje. Pomuszcie! Sorry za polska ortografia ale w pl dawno nie mieszkalem wiec robie bledy nie dlatego ze nie umie pisac"""

Twoj tata ma racje , bynajmniej ja tak mysle.
Tak , przebieranie jest dobre , chyba nie chcesz sobie życia zmarnować ?? z byle kim ?? hmm ...
Nie sadze , druga sprawa ze kandydatek coraz mniej (z mojego punktu widzenia ) .
No ja jestem zdania ze lepiej byc samemu niz z byle kim i pewnie dlatego jestem sam
Wiec przebieraj do woli
pozdrawiam cieplo i zycze znalezienia fajnej "tej" jedynej , nigdy nie wiesz gdzie i kiedy ja spotkasz
3 maj sie cieplo Matti
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
Dranas napisał:

chlopaku....wejdz w profil Mattiego,zobacz jego nazwisko,poczytaj ile zna jezykow,przesledz jego posty i historie o ktorej pisal,zamilknij i modl sie,zebys doszedl do tekiego poziomu z norweskim jak on jest z polskim

btw
jak jest sie na forum "nowym",warto nieraz powstrzymac niektore wypowiedzi,zanim czlowiek nie zorientuje sie o co gdzie chodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
i na ciebie przyjdzie pora, a puki Cię żadna nie usidliła korzystaj z życia , coś o tym wiem, może niewiele, ale lata młodości dość przyjemni mi upłynęły.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Mattias Anelsson
(Matti127)
Początkujący
Dranas napisał:

Pozdrawiam

Dranas tu zes wypalil jak zepsuty karabin maszynowy.Ja napisalem ten post poto ze jak sie ktos znajdzie co podsunie fajne jakis fajny pomysl to bende mogl zkorzystac za co dziekuje!! A jezeli tobie przeszkadza ilosic moich bledow ortograficznych to moge ja zmniejszyc po przez pisanie z toba w jezyku norwekim,szwedzkim i angielskim A le podejzewam ze bysmy sobie wiele nie pogadali.Jak chciales zablysnac to moze troche nie trafiles a wrecz odwrotnie przycimilo cie troche Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Mattias Anelsson
(Matti127)
Początkujący
Dranas napisał:
Na pewno nie znajdziesz dziewczyny, która jest Polką i jest silnie związana z Ojczyzną i ma dużą wrażliwość organoleptyczną na słowo pisane.
W Twoim przypadku odpada pisanie listów miłosnych po Polsku. Pozostaje szukać przyszłej żony wśród Norweżek.

I tu droga twoja madrosic cytuje Napewno nie znajdziesz dziewczyny ktora jest Polka, i pierwszy blad nigdy nie mow nigdy. dwa Polka ktora jest zwiozana z Ojczyzna i ma duza wrazliwosc organoleptyczna na slowo pisane.Nie wiem z jakiej kopalni zes to wykopal kiedys slyszalem jak rozmawialy dwie polki o tym twoim slowie pisanym.Temat byl taki ze jedna sie smiala do drogiej ze jakis FRAJER przysyla jej listy milosne i obie mnialy ubaw jak by nie mogl podejsc i porozmawiac.Jak ty jestes wyznawca takiej teori to twoj problem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Mattias Anelsson
(Matti127)
Początkujący
dzidek22 napisał:
tumanie gdzie twoja ortografia

No wlasinie TUMANIE!!!! To co ja tobie moge radzic to idz na balkon w gaciach i ukleknij i odmow sobie trzy zdrowasiki.Poczym wroc do domu wes mlotek i sie huknij,tylko nie zapomnij tak mocno,to bendzie jako pokuta.Widac ze w dziecinistwie kolysali ci w betoniarce na lewych obrotach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
Spokojnie Matti, nie ma co sie denerwowac
Jacy sa , tacy sa .... ale z ta betoniarka to mnie rozbroiles
Pozdrawiam cieplo i duzo usmiechu zycze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Matti127 napisał:
dzidek22 napisał:
tumanie gdzie twoja ortografia

No wlasinie TUMANIE!!!! To co ja tobie moge radzic to idz na balkon w gaciach i ukleknij i odmow sobie trzy zdrowasiki.Poczym wroc do domu wes mlotek i sie huknij,tylko nie zapomnij tak mocno,to bendzie jako pokuta.Widac ze w dziecinistwie kolysali ci w betoniarce na lewych obrotach

Hahahaha dajesz czadu Matti
Nie ma się co przejmowac,olej to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Mattias Anelsson
(Matti127)
Początkujący
smajk napisał:
Spokojnie Matti, nie ma co sie denerwowac
Jacy sa , tacy sa .... ale z ta betoniarka to mnie rozbroiles