Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kamil ;) Jacek Jacek Irishcoffee Kasia2 Anna B Lukasz Staszewski (6159 niezalogowanych)
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
pozazycie napisał:
Mój syn zmarł dziś 01.12.2013 w Norwegii ,przegrał walkę z guzem mózgu GLEJAK IV po 4,5 m-ca walki i operacji.

www.mojanorwegia.pl/polacy_w_norwegii/ki...lacy_w_norwegii.html

Wyrazy wsółczucia, szczere.... Smutne strasznie!
A w linku jest napisane o zmarłym, bo został odznaczony w konkursie na wybitnego Polaka w Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
BiZi napisał:
widzisz kolego, nie mam 8tys wpisow na forum, pomimo ze jestem dlugo na tym forum,
jakież to typowo polskie
ta zazdrość
ja nie mam, a inny ma
pewnie ukradł
albo esbek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
BiZi napisał:
widzisz kolego, nie mam 8tys wpisow na forum, pomimo ze jestem dlugo na tym forum,
jakież to typowo polskie
ta zazdrość
ja nie mam, a inny ma
pewnie ukradł
albo esbek

albo ma znajomosci...albo wujka w milicji....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
"Moje Kondolencje" Bardzo Współczuje....niektórym, ludziom a każdy z nas jest inny, pomaga w ''takiej tragedii'', otwarcie mówienie o śmierci najbliższych, jest to dużo lepsze niż zamykanie się na ludzi, bo przeważnie prowadzi do to depresji lub co najgorsze ''próby samobójczej''. Może ta Pani szuka tutaj pocieszenia, lub osoby, która też przeżyła ''Podobną'' Tragedię....Nie znam tej Pani więc nie Oceniam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
GosiaAurelia napisał:
... Może ta Pani szuka tutaj pocieszenia, lub osoby, która też przeżyła ''Podobną'' Tragedię....Nie znam tej Pani więc nie Oceniam.
Ta zagubiona kobiecina faktycznie szuka POKLASKU , na Forum i Żadna Rodzinna Prywatność nie jest dla niej na tyle ŚWIĘTA by tego nie zamieścić na Forum !
---
Ot taki sobie swoisty Lans ... !!! .
---
Może weź i w chwilach Nudów , Przejrzyj jej wypowiedzi na Tym Forum od początku .
Wtedy o Ile , to będziesz miała szerszy obraz jej postępowania , a zarazem zrozumiesz dlaczego jest tak a nie Inaczej traktowana przez co niektóre Osoby Które nie są Chorągiewkami na Wietrze !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
GosiaAurelia napisał:
"Moje Kondolencje" Bardzo Współczuje....niektórym, ludziom a każdy z nas jest inny, pomaga w ''takiej tragedii'', otwarcie mówienie o śmierci najbliższych, jest to dużo lepsze niż zamykanie się na ludzi, bo przeważnie prowadzi do to depresji lub co najgorsze ''próby samobójczej''. Może ta Pani szuka tutaj pocieszenia, lub osoby, która też przeżyła ''Podobną'' Tragedię....Nie znam tej Pani więc nie Oceniam.

A ty, aureola nie nasmiewaj sie z ludzi, bo to nie miejsce i moment ! czasami lepiej nic nie powiedziec, niz szydzic z ludzkiego nieszczescia !!! Nie wiem co musi sie zdazyc, zebys uznala to za tragedie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Gabriel napisał:
GosiaAurelia napisał:
... Może ta Pani szuka tutaj pocieszenia, lub osoby, która też przeżyła ''Podobną'' Tragedię....Nie znam tej Pani więc nie Oceniam.
Ta zagubiona kobiecina faktycznie szuka POKLASKU , na Forum i Żadna Rodzinna Prywatność nie jest dla niej na tyle ŚWIĘTA by tego nie zamieścić na Forum !
---
Ot taki sobie swoisty Lans ... !!! .
---
Może weź i w chwilach Nudów , Przejrzyj jej wypowiedzi na Tym Forum od początku .
Wtedy o Ile , to będziesz miała szerszy obraz jej postępowania , a zarazem zrozumiesz dlaczego jest tak a nie Inaczej traktowana przez co niektóre Osoby Które nie są Chorągiewkami na Wietrze !!!

Ciekaw jestem gdybyś ty Gabrielu znalazł sie w podobnej sytuacji (nikomu nie zycze), czy nie napisałbyś na MN jaka tragedia cie spotkała skoro piszesz tu prawie wszystko nawet jak golf lll sie zepsuje to wszyscy wiedzą gdzie stoi, a o twojej karierze w NOrge to by nudną książkę można napisać ale każdy zna tę historie.
Wiec nie krytykuj innych za to ze piszą tu to na co mają ochote a może potrzebe tym bardziej w tak przykrej sprawie jak śmierć dziecka.
Masz przykład tego jak szydziłeś/śmy z aliensów założe sie że wielu z nich znalazła prace nauczyła sie języka i śmieją sie teraz z Ciebie a może ze mnie też bo dostali lepszą prace

pozdrawiam i życze powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Makaryna napisał:
GosiaAurelia napisał:

A ty, aureola nie nasmiewaj sie z ludzi, bo to nie miejsce i moment ! czasami lepiej nic nie powiedziec, niz szydzic z ludzkiego nieszczescia !!! Nie wiem co musi sie zdazyc, zebys uznala to za tragedie.

A Niby gdzie w moim poście znalazłas słowa, które pokazują że naśmiewam się, z tragedii ludzkiej? Przeczytaj jeszcze raz a potem pisz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Mało tego Napisałaś ''szydzić''... wiesz co te słowo znaczy....chyba nie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
''a ty aureola'' Może potrzebujesz grubsze szkła do swoich okularów, bo na imię mam Gosia Aurelia...więc jeżeli potrafisz zwracaj się do mnie po imieniu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok