BiZi napisał:
EVIL napisał:
Ja Cie pozazycie podziwiam ,podejmując dyskusję z nimi tu to tak jak byś podeszła pod sklep na wsi i z Zenkiem Heńkiem rozmawiała a oni i tak swoje bo Stachu im mówił jaka jest prawda .
Oczywiście czytają to inni ,którzy chcą to przeczytać więc proszę nie pisz do Bizzi ,jasty czy gabrysia takim to się daje Harnasia na odpierdol się .
Az tak urzekla cie ta historia? Pewnie wylalas tony lez.....a sprawe z BV Helenki pewnie kojarzysz tylko z Polsatu...
Z calym szacunkiem Evil, ale TA historia zupelnie do mnie nie trafia ANI sposob w jaki jest przedstawiana i argumentowana.
Historia z BV tez do mnie nie trafia. Znam osoby pracujace w BV, znam psychologow z BV, znam osoby pracujace w "oddzialach szybkiego reagowania" w BV. Moja corka tez byla w kregu zainteresowania BV z powodu sytuacji do ktorej dopuscila matka jednej z jej kolezanek na "pidzama party", i uwierz mi, historia, ktora przedstawili w PolZadzie jest z cyklu fantasy.
Bardzo się mylisz a ja znam ta historię w najmniejszych szczegółach i nie oceniam ale też nie powiem,że dziecko słusznie odebrane a BV w jeszcze mniejszych ,także śpij BiZi spokojnie puki Ci to dane .Jeśli Ty nie wiesz o czym piszesz to po prostu nie pisz,słaby jesteś zawodnik ....baju
By zrozumieć Bv musiałbyś poświecić z 4 lata i oczywiście znać norweski ,BV to nie jest qurde historia Helen ,to nigdy do Was nie dotrze.
Oj dodam jeszcze na dowiedzenia,Polakowi,który nie umie docenić pomocy nigdy w życiu sie nie pomaga ,tą ciemnotę trzeba pozostawić samej sobie ,bo na własnych błędach ciemnota uczy się najlepiej ,dlatego pozazycie nie powinna wam nic napisać ,nic naświetlać i nic wyjaśniać.
Inne nacje trzymają się razem ,tylko polska ciemnota ,biedna pokrzywdzona i najważniejsze ,że król norweski da zarobić

dlatego siedzicie z gębami rozdartymi tylko na tym forum
najnowsza sprawa Brazylijki,odebrana córka około 2-3 latek od marca tego roku -powód konflikt rodziców