Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kamil ;) Jacek Jacek Irishcoffee Kasia2 Anna B Lukasz Staszewski (6154 niezalogowanych)
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Fakt!
Chlopaki maja litosc - nad zwierzetami!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ile się jeszcze będziecie świnie nad grobem natrząsać?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jasta102 napisał:
ile się jeszcze będziecie świnie nad grobem natrząsać?
to ty masz świński ryj ...ślepi nie jastaśma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
pozazycie napisał:
BiZi napisał:

... i uwierz, kiedy się traci dziecko,to pomocy się szuka wszędzie, to wychodzi z nas samo z rozpaczy ,bólu czy bezradności, nie patrząc na wyśmiewanie czy pogardę w temacie, bo sami znamy prawdę, a przygłupy odnajdują się w każdym temacie....

No niezle sie rozpisalas.....ale i tak 95% z tego zignorowalem, zauwazylem natomiast cos ciekawego....szukalas pomocy wszedzie..Czyli gdzie? W norweskim szpitalu i na forum mojej norwegii?

Skoro mieli problemy w Norge, tzreba bylo s[robwac w PL, Niemczech, USA itd itp..ale to i tak juz nie wazne....

Nie mam zamiaru dyskutowac na ten temat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
EVIL napisał:
Ja Cie pozazycie podziwiam ,podejmując dyskusję z nimi tu to tak jak byś podeszła pod sklep na wsi i z Zenkiem Heńkiem rozmawiała a oni i tak swoje bo Stachu im mówił jaka jest prawda .
Oczywiście czytają to inni ,którzy chcą to przeczytać więc proszę nie pisz do Bizzi ,jasty czy gabrysia takim to się daje Harnasia na odpierdol się .

Az tak urzekla cie ta historia? Pewnie wylalas tony lez.....a sprawe z BV Helenki pewnie kojarzysz tylko z Polsatu...

Z calym szacunkiem Evil, ale TA historia zupelnie do mnie nie trafia ANI sposob w jaki jest przedstawiana i argumentowana.

Historia z BV tez do mnie nie trafia. Znam osoby pracujace w BV, znam psychologow z BV, znam osoby pracujace w "oddzialach szybkiego reagowania" w BV. Moja corka tez byla w kregu zainteresowania BV z powodu sytuacji do ktorej dopuscila matka jednej z jej kolezanek na "pidzama party", i uwierz mi, historia, ktora przedstawili w PolZadzie jest z cyklu fantasy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
BiZi napisał:
EVIL napisał:
Ja Cie pozazycie podziwiam ,podejmując dyskusję z nimi tu to tak jak byś podeszła pod sklep na wsi i z Zenkiem Heńkiem rozmawiała a oni i tak swoje bo Stachu im mówił jaka jest prawda .
Oczywiście czytają to inni ,którzy chcą to przeczytać więc proszę nie pisz do Bizzi ,jasty czy gabrysia takim to się daje Harnasia na odpierdol się .

Az tak urzekla cie ta historia? Pewnie wylalas tony lez.....a sprawe z BV Helenki pewnie kojarzysz tylko z Polsatu...

Z calym szacunkiem Evil, ale TA historia zupelnie do mnie nie trafia ANI sposob w jaki jest przedstawiana i argumentowana.

Historia z BV tez do mnie nie trafia. Znam osoby pracujace w BV, znam psychologow z BV, znam osoby pracujace w "oddzialach szybkiego reagowania" w BV. Moja corka tez byla w kregu zainteresowania BV z powodu sytuacji do ktorej dopuscila matka jednej z jej kolezanek na "pidzama party", i uwierz mi, historia, ktora przedstawili w PolZadzie jest z cyklu fantasy.

Bardzo się mylisz a ja znam ta historię w najmniejszych szczegółach i nie oceniam ale też nie powiem,że dziecko słusznie odebrane a BV w jeszcze mniejszych ,także śpij BiZi spokojnie puki Ci to dane .Jeśli Ty nie wiesz o czym piszesz to po prostu nie pisz,słaby jesteś zawodnik ....baju

By zrozumieć Bv musiałbyś poświecić z 4 lata i oczywiście znać norweski ,BV to nie jest qurde historia Helen ,to nigdy do Was nie dotrze.

Oj dodam jeszcze na dowiedzenia,Polakowi,który nie umie docenić pomocy nigdy w życiu sie nie pomaga ,tą ciemnotę trzeba pozostawić samej sobie ,bo na własnych błędach ciemnota uczy się najlepiej ,dlatego pozazycie nie powinna wam nic napisać ,nic naświetlać i nic wyjaśniać.

Inne nacje trzymają się razem ,tylko polska ciemnota ,biedna pokrzywdzona i najważniejsze ,że król norweski da zarobić dlatego siedzicie z gębami rozdartymi tylko na tym forum

najnowsza sprawa Brazylijki,odebrana córka około 2-3 latek od marca tego roku -powód konflikt rodziców
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
EVIL napisał:

Oj dodam jeszcze na dowiedzenia,Polakowi,który nie umie docenić pomocy nigdy w życiu sie nie pomaga ,tą ciemnotę trzeba pozostawić samej sobie ,bo na własnych błędach ciemnota uczy się najlepiej ,dlatego pozazycie nie powinna wam nic napisać ,nic naświetlać i nic wyjaśniać.

Inne nacje trzymają się razem ,tylko polska ciemnota ,biedna pokrzywdzona i najważniejsze ,że król norweski da zarobić dlatego siedzicie z gębami rozdartymi tylko na tym forum

no
wychowałem kilku uczniów, którzy będą kontynuować moje dzieło, gdy mnie zabraknie
tylko pamiętaj skarbie
nową przypowieść Polak sobie kupi, że
i przed szkodą i po szkodzie głupi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
EVIL napisał:
BiZi napisał:
EVIL napisał:

Bardzo się mylisz a ja znam ta historię w najmniejszych szczegółach i nie oceniam ale też nie powiem,że dziecko słusznie odebrane a BV w jeszcze mniejszych ,także śpij BiZi spokojnie puki Ci to dane .Jeśli Ty nie wiesz o czym piszesz to po prostu nie pisz,słaby jesteś zawodnik ....baju

By zrozumieć Bv musiałbyś poświecić z 4 lata i oczywiście znać norweski ,BV to nie jest qurde historia Helen ,to nigdy do Was nie dotrze.

najnowsza sprawa Brazylijki,odebrana córka około 2-3 latek od marca tego roku -powód konflikt rodziców

o wszechwiedzaca matko norweska, omnibus od spraw norweskich sie znalazl ... szczerze, nie obchodzi mnie sprawa helenki, innych nieudacznikow czy tez twoje wypociny, mieszkam w No 10 lat i daje sobie rade, zona i corki tez.... nie potrzebuje zainteresowania i "pomocy" blaznow forumowych, potrafimy zalatwic swoje sprawy samodzielnie, zaczynajac od porodu, wypadkow, operacji, rehabilitacji, konfrontacji z BV itd........

wiec, mam wyjebane na osobniki, ktore nie nauczyly sie w mlodosci jak ZYC, jak byc SAMODZIELNYM....jak radzic sobie z problemami....

zamykam ten temat i wiecej nie bede sie tutaj wypowiadal.....szkoda mojego czasu...bo rozmowa z niektorymi, to jak granie w szachy z golebiem, i tak przewroci wszystkie figury, nasra na szachownice i bedzie dumny z wygranej....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
BiZi napisał:
EVIL napisał:

By zrozumieć Bv musiałbyś poświecić z 4 lata i oczywiście znać norweski

o wszechwiedzaca matko norweska, omnibus od spraw norweskich sie znalazl ... szczerze, nie obchodzi mnie sprawa helenki, innych nieudacznikow czy tez twoje wypociny, mieszkam w No 10 lat i daje sobie rade, zona i corki tez.... nie potrzebuje zainteresowania i "pomocy" blaznow forumowych, potrafimy zalatwic swoje sprawy samodzielnie, zaczynajac od porodu, wypadkow, operacji, rehabilitacji, konfrontacji z BV itd........

wiec, mam wyjebane na osobniki, ktore nie nauczyly sie w mlodosci jak ZYC, jak byc SAMODZIELNYM....jak radzic sobie z problemami....

BiZi, dalbym Ci oklaska, ale oklask na MN gowno warty
Dam Ci wiec garsc swiezutkich, lukrowanych pepperkaker

Ps, zeby to chociaz matka byla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Lindemans napisał:
BiZi napisał:
EVIL napisał:

By zrozumieć Bv musiałbyś poświecić z 4 lata i oczywiście znać norweski

BiZi, dalbym Ci oklaska, ale oklask na MN gowno warty
Dam Ci wiec garsc swiezutkich, lukrowanych pepperkaker

Ps, zeby to chociaz matka byla

a dzieki, bardzo lubie pepperkaker z lukrem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok