Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kamil ;) Jacek Jacek Irishcoffee Kasia2 Anna B Lukasz Staszewski (6157 niezalogowanych)
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Używam Cudzysłów wtedy kiedy uważam to za stosowne...A Tobie dziewczyno bez wykształcenia, nic do tego...może zamiast pisać bzdury, wez się do pracy, bądz zadbaj o męza, to może dostaniesz ze 2 tys kr na zakupy na poprawę humoru. A osobą, które mają coś sensownego i mądrego do powiedzenia nie wchodź w paradę, bo poprostu nie dorastasz im do pięt. Już rozumiesz czy mam dodać cudzysłów żeby twoja pusta główka zrozumiała? Ogólnie nie wdaję się w chore prowokacje, ale czasem trzeba komuś powiedzieć że jest ...... prawda boli ale musisz ja zaakceptować. I na tym skończe, bo szkoda mojego cennego czasu na osoby takie jak TY Powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Makaryna napisał:
GosiaAurelia napisał:
Makaryna, przykro mi to stwierdzić ale po tobie widać że jesteś zwykłą prostaczką, a dlaczego tak twierdze, bo wziełaś nie wiadomo skąd swoje stwierdzenia o tym iż się naśmiewam z Czyjejś tragedii, i do tego mnie obrażasz. Osobę, której w ogóle nie znasz. Radzę się zmienić, bo jeżeli jestes Taka na forum to pewnie jeszcze gorsza jesteś na co dzień. I lepiej już nic nie odpisuj, bo się pokazujesz od ''jak najgorszej strony''. A co do poziomu intelektualnego, to pewnie Jesteś ostatnią osobą, które może się na ten temat wypowiadać. Więc nie poniżaj się juz bardziej.

Masz tu tlumoku link wyjasniajacy kiedy uzywa sie cudzyslowu, bo widac nauke zakonczylas na zapoznaniu sie z alfabetem i nawet nie jestes w stanie zrozumiec swojej ignorancji.

so.pwn.pl/zasady.php?id=629866

PUNKT C ( bo nie wiadomo czy trafisz )

..... i masz racje nie bede sie juz ponizac do kontaktow z taka.... aureola

ach i wysyłam Tobie Pani Ciekawska adres internetowy jednej ze szkol dla analfabetów jaką skończyłam www.swps.pl Takze wymiana zdan zakonczona.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
340 Postów
Sigurd I
(tosenevrati)
Stały Bywalec
Moze przestancie pisac w tym temacie ,ten czlowiek przegral walke z choroba juz nie zyje, zostal pochowany !

STARACIE SIE ZROBIC GO NIE SMIERTELNYM WCIAZ POWIELAJAC TEN WATEK ?

AMEN
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Makaryna zaatakowała :..... i masz racje nie bede sie juz ponizac do kontaktow z taka.... aureola
GosiaAurelia Odpyskowała :www.swps.pl Takze wymiana zdan zakonczona.
JEDNA BABA DRUGIEJ BABIE ... !!! .
---
Licytacja Tutaj zaprezentowana , godna ... PIASKOWNICY !...
---
gdyby nie fakt iż ZROBIŁYŚCIE TĄ JATKĘ NAD GROBEM !!! ... to też "swoista" piaskownica .
---
Ciekawe , jak długo wytrzymacie w swoich postanowieniach , względem Siebie Samych .
I będziecie się omijać w Innych tematach .
---
PAMIĘTAJCIE IŻ DECYZJE , POSTANOWIENIA , "ŚLUBY" ZAWARTE NAD GROBEM OSOBY NIEZNANEJ W MOMENCIE POCHÓWKU , MAJĄ MAGICZNĄ MOC !!! .
---
Zerwanie tych powziętych decyzji , może przynieść NIESZCZĘŚCIE dla takiej Osoby !!! .
---
PAMIĘTAJCIE o tym cały czas ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
serviceteknikere napisał:
Moze przestancie pisac w tym temacie ,ten czlowiek przegral walke z choroba juz nie zyje, zostal pochowany !

STARACIE SIE ZROBIC GO NIE SMIERTELNYM WCIAZ POWIELAJAC TEN WATEK ?

AMEN

sama mamuska go tak wyniosla na wyzyny chwalac sie na publicznym forum po PRYWATNEJ stracie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Ja caly czas czekam,na fotki z trumny!
A moze jakis filmik,z ostatnich dni walki..?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
zdzira napisał:

A ja czekam ,aż zdzira dostanie obłędu i z każdym lekkim bólem głowy zacznie błagać o badanie swojej głupiej głowy,i wszyscy Tobie podobnie wypisujący, czy aby ten ból już nie jest GLEJAKIEM WIELOPOSTACIOWYM IV STOPNIA

.... gdyż jest bezobjawowy ,i najczęściej mylony ze zwykłym bólem głowy, na który to ból działają zwykłe leki przeciwbólowe lub często sam ból ustępuje.

W stadium zaawansowania i braku rokowań na przeżycie, sporadycznie zaczyna co czas jakiś lekko boleć głowa....

Proszę wtedy o fotki , może jakiś filmik z dni PANIKI... a może nawet jaką sobie kupisz jak zdążysz trumne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
pozazycie napisał:
zdzira napisał:

A ja czekam ,aż zdzira dostanie obłędu i z każdym lekkim bólem głowy zacznie błagać o badanie swojej głupiej głowy,i wszyscy Tobie podobnie wypisujący, czy aby ten ból już nie jest GLEJAKIEM WIELOPOSTACIOWYM IV STOPNIA

.... gdyż jest bezobjawowy , gdzie w stadium zaawansowania i braku rokowań na przeżycie, sporadycznie zaczyna co czas jakiś lekko boleć głowa....

Proszę wtedy o fotki , może jakiś filmik z dni PANIKI... a może nawet jaką sobie kupisz jak zdążysz trumne.

juz po pogrzebie, po zalobie? szybko znalazl sie czas na pisanie na forum, TY naprawde jestes niezle pierdolnieta ! Gdyby mi zmarlo dziecko OSRALBYM jakies debilne forum. A ty pocisz sie i pocisz, zastanow sie kobieto co ty tutaj odpierdalasz !!!! Idz sie leczyc, do psychiatry najlepiej !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
BiZi napisał:

Bizi to Ty ?

A ty nie jestes pierdolniety, że widzisz wiecej moich postow wypoconych w tym teamcie ?
Byl to drugi jako odpowiedz i Tobie jako trzeci.

JA NIE MUSZE SIĘ TŁUMACZYĆ, ŻE MAM ZNAJOMYCH RÓWNIĘŻ TU ,ABY MÓC ICH POWIADOMIĆ, CZY KONTAKTOWAC SIE ,SKORO NIE MAM INNEJ MOŻLIWOŚCI

Zas temat zaczelam od sposobu leczenia w Norwegii, szukajac pomocy również i tu .
Nie wszyscy sa pierdolnieci , aby sie nie domyslec ze zycia szuka sie wszedzie, a nawet wsród pierdolnietych, bo zawsze moze sie znalesc ktos normalny i tacy sie znalezli i pomogli duzo.

W zyciu bym nie napisala do szukajacych pomocy dla dziecka ,gdzie walczy z zyciem ,CZY POZNIEJ UMIERA ze jest PIERDOLNIETY I POWINIEN SIE LECZYC .

No ale dziekuje , mile mnie zaskoczyłes.

I daj Boże, aby nigdy nikomu z uczestników na forum tym, jak zwiesz pierdolnietym, dziecko nie umierało i nie szukano tu pomocy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
pozazycie napisał:
BiZi napisał:

Bizi to Ty ?

A ty nie jestes pierdolniety, że widzisz wiecej moich postow wypoconych w tym teamcie ?
Byl to drugi jako odpowiedz i Tobie jako trzeci.

JA NIE MUSZE SIĘ TŁUMACZYĆ, ŻE MAM ZNAJOMYCH RÓWNIĘŻ TU ,ABY MÓC ICH POWIADOMIĆ, CZY KONTAKTOWAC SIE ,SKORO NIE MAM INNEJ MOŻLIWOŚCI

Zas temat zaczelam od sposobu leczenia w Norwegii, szukajac pomocy również i tu .
Nie wszyscy sa pierdolnieci , aby sie nie domyslec ze zycia szuka sie wszedzie, a nawet wsród pierdolnietych, bo zawsze moze sie znalesc ktos normalny i tacy sie znalezli i pomogli duzo.

W zyciu bym nie napisala do szukajacych pomocy dla dziecka ,gdzie walczy z zyciem ,CZY POZNIEJ UMIERA ze jest PIERDOLNIETY I POWINIEN SIE LECZYC .

No ale dziekuje , mile mnie zaskoczyłes.

I daj Boże, aby nigdy nikomu z uczestników na forum tym, jak zwiesz pierdolnietym, dziecko nie umierało i nie szukano tu pomocy

szukasz pomocy na forum norweskim, powiedzmy....norweskim, na ktorym pierd...takie farmazony ze az zal dupe sciska??? gratuluje pomyslu...rownie dobrze mozesz napisac do tabloidu Fakt-efekt bedzie taki sam ....sa fora i strony poswiecone tej chorobie i tam powinno sie szukac pomocy jezeli juz....to po pierwsze....wiec nie pieprz mi tu farmazonow o tym co bys napisala a czego nie....masz tu PRZYKLAD !!!

www.nadzieja-glejak.pun.pl/viewtopic.php?id=708

Zamiast pisac posty na OGOLNYM, skoro chcesz powiadomic ZNAJOMYCH a nie cale forum, rownie dobrze moglabys pisac do nich wiadomosci prywatne, przynajmniej ja bym tak robil....

niechce mi sie wiecej dyskutowac na twoj i twoje tematy, jest mi ciebie zal....naprawde... powinnas skorzystac z porady psychologa/psychiatry. Nie jest jeszcze za pozno, to mozna wyleczyc...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok