Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kamil ;) Jacek Jacek Irishcoffee Kasia2 Anna B Lukasz Staszewski (6161 niezalogowanych)
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
qantan napisał:
[quote]jasta102 napisał:
tego tematu tu nie powinno być
jak pokazu mody w kościele,
czy mszy świętej w teatrze

i tu się zgodzę z Tobą w 100%...
ale jak już taki temat powstał ..to ..
nie używajmy takiej polszczyzny ..
trochę kultury , szacunku..................[/qute]

czyż nie więcej szacunku okazałaby zmarłemu DZIECKU.....nie licytując go tutaj?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
qantan napisał:
jasta102 napisał:

trochę kultury , szacunku..................

pajacowaty to jest ten wpis o smierci wlasnego dziecka na forum...
wszyscy teraz maja byc nagle w zalobie?? ani to moj znajomy ani rodzina... po co ten temat??? tez nie lapie tych wiecznych postow pelnych nostalgii u niektorych....

a w temacie wyżej nie zauważyłeś braku kultury a tym bardziej szacunku ,uznaj mój text jako osobny nie dotyczący tematu przykro mi,że musiałam znizyc się do poziomu ytsak i mylicie się co do umieszczania takiego wpisu i nic w tym dziwnego.
Weźmy aktora ,który zginął w wypadku w ferrari i co wszyscy o tym piszą ,po mimo tego ,że zginął na własne życzenie i nikt go nie znał.
Koleś miał temat napisany pogrubioną Trzcionką po mimo tego wlazł i pisze o matce,która umieszcza pajacowaty wpis jak to nazwał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
retier1 napisał:
[quote]qantan napisał:
jasta102 napisał:

wiele rzeczy dzieje się w czterech ścianach pewnie i u ciebie,potem sąsiedzi mówią to taki miły człowiek nic nie zapowiadało tragedii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
EVIL napisał:
[quote]retier1 napisał:
qantan napisał:
jasta102 napisał:

wiele rzeczy dzieje się w czterech ścianach pewnie i u ciebie,potem sąsiedzi mówią to taki miły człowiek nic nie zapowiadało tragedii

wiesz co to znaczy .... frymarczyć?
bo to właśnie się tutaj dzieje

jestem tylko ciekaw jak daleko to zajdzie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
EVIL napisał:
qantan napisał:
jasta102 napisał:

trochę kultury , szacunku..................

pajacowaty to jest ten wpis o smierci wlasnego dziecka na forum...
wszyscy teraz maja byc nagle w zalobie?? ani to moj znajomy ani rodzina... po co ten temat??? tez nie lapie tych wiecznych postow pelnych nostalgii u niektorych....

a w temacie wyżej nie zauważyłeś braku kultury a tym bardziej szacunku ,uznaj mój text jako osobny nie dotyczący tematu przykro mi,że musiałam znizyc się do poziomu ytsak i mylicie się co do umieszczania takiego wpisu i nic w tym dziwnego.
Weźmy aktora ,który zginął w wypadku w ferrari i co wszyscy o tym piszą ,po mimo tego ,że zginął na własne życzenie i nikt go nie znał.
Koleś miał temat napisany pogrubioną Trzcionką po mimo tego wlazł i pisze o matce,która umieszcza pajacowaty wpis jak to nazwał

co ty pierdolisz za glupoty???? to byl moj post a nie qantana.... i zwykly a nie pogrubiony!!! odstaw te biopaliwa bo Ci nie sluza!!!
jedna czy dwie osoby na miliony z fejsbuka wrzucilo jakies info, ze w odroznieniu od jakiegos wirtualnego dzieciaka, znany aktor sie rozwalil, i tyle... nikt nie zapala zadnych elektorniocznych zniczy i nie wysyla swieczek w postach... no chyba ze srednia wieku Twoich znajomych zawiera sie w przedziale zamknietym 12-15 lat stad tez wyciagasz takie wnioski o pozostalych... to tlumaczyloby tez Twoje prostackie zamknij morde w odpowiedzi na szczere wyrazenie swojej opini na dany temat poparty konkretnymi argumentami u pewnych osob...

nie jestem w zalobie po osobach ktorych nie znalem... to takie narzucenie przez autorke tematu i przez Ciebie Evil, swoistej "ciszy w eterze" bo komus z internetu ktos podobno umarl to teraz nagle wszyscy musza bvc powazni... wszedzie na swiecie gina ludzie co kilka sekund..... pogrzeb niech organizujeta mamuska a nie na mojejnorwegii siedzi... albo niech idzie do psychologa jak jej zle....

FORUM SLUZY DO WYRAZANIA WLASNYCH OPINI!!!!
ja uwazam ze nie powinna wrzucac takich postow na forum i tyle...

iwszystko, absolutnie wszystko jest subiektywne...

ps. na fesjie to takie cos a predzej znajdziesz:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
@pozazycie oznajmiła wielu znajomym których zapewne tu ma na MN że jej syn zmarł, jak dla mnie to jest przykry temat i to jest jej sprawa że o tym tu napisała bo miała do tego prawo, nie widze powodu żeby krytykować to jeszcze. Taki temat powinien pozostać bez komentarzy osób które to drażni lub nie mają dzieci, nie chcą ich mieć lub nie mogą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Nie czesto zgadzam sie z AndersemB, ale tym razem popieram go w calosci. Co zas do Jacka, pewne pojecia, a szczegolnie uczucia, sa mu po prostu nie znane. Coz, jedni sa wrazliwi i delikatni, inni tak jak on pozbawieni taktu i czasem mysle... rozumu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Oczywiscie przykre dla rodziny i znajomych ze ktos umarl.

Lecz abstrachujac od tematu powiedzcie dlaczego tak wielka waga jest przykladana do smierci osob ktore zgina w jakims wypadku, pozarze lub po walce z choroba a o tym:

www.se.pl/wydarzenia/kraj/mroz-zabil-juz...o-8-osob_225781.html (tu przyklad minionej zimy)

Praktycznie sie niemowi. Oczywiscie moznaby powiedziec ze zamarzaja jednostki o niskiej wartosci spolecznej lecz o dziwo nikt tak tego nietlumaczy ani nigdy nieocenia wartosci jednostek ktore zgina w jakims pozarze, wypadku autobusu, katastrofie lotniczej itp itd etc. Wiec czemu ludzie wklejaja swieczki czy na zywo zapalaja znicze przy jakiejs tragedii a gdy zamarznie wiele osob jednego dnia w roznych miejscach to "poprostu sobie zamarzli" i nie ma czym sie przejmowac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Imperator1988 napisał:www.se.pl/wydarzenia/kraj/mroz-zabil-juz...o-8-osob_225781.html (tu przyklad minionej zimy)
... zamarzaja jednostki o niskiej wartosci spolecznej...
... gdy zamarznie wiele osob jednego dnia w roznych miejscach to "poprostu sobie zamarzli" i nie ma czym sie przejmowac.

Może dlatego iż jak sobie ZAMARZŁ ... to i może ODTAJE ...
---
Są ludzie , którzy płacą duże majątki , by zostać zamrożonym .
---
Niemniej , faktycznie jest różnica między tym ...
- jak ktoś ginie Nie chcąc , w wypadku drogowym , lub pożarze / o ile sam Go nie wywołał ./
---
- jak ktoś z własnej głupoty , dopuszcza do wychłodzenia i zamarznięcia .
---
Niemniej nie tylko Pijaczki mają taką tendencję .
---
Ostatnio było przecież głośno , jak jakiś polski himalaista , też pozwolił sobie na odrobinę ekstrawagancji i za CIĘŻKIE pieniądze sponsorów , również poddał się "Naturalnej Hibernacji" .
Niwecząc , początkowe założenia całej ekspedycji .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
qantan napisał:
to wypisuje takie rzeczy na debilnym forum....
i tu sie zgodze z kolegą....ze szczególnym podkreśleniem :"DEBILNYM FORUM"

to dlaczego zaniżacie poziom?

widzisz kolego, nie mam 8tys wpisow na forum, pomimo ze jestem dlugo na tym forum, moze dlatego, ze nie bardzo chce mi sie komentowac wiele tematow, nie mam potrzeby wchodzic w pyskowki z osobami, ktore i tak nie wniosa nic konkretnego do tematu, jedyne co, to podniosa mi cisnienie na wieczor.....a tego nie lubie...

a czy ktos mnie lubi czy tez nie, wisi mi to i dynda.....

uzylem okreslenia "debilne forum", bo ja sie czlowiek wczyta w wiekszosc postow...to wnioski same sie narzucaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok