EVIL napisał:
qantan napisał:
jasta102 napisał:
tego tematu tu nie powinno być
jak pokazu mody w kościele,
czy mszy świętej w teatrze
i tu się zgodzę z Tobą w 100%...
ale jak już taki temat powstał ..to ..
nie używajmy takiej polszczyzny ..
trochę kultury , szacunku..................
pajacowaty to jest ten wpis o smierci wlasnego dziecka na forum...
wszyscy teraz maja byc nagle w zalobie?? ani to moj znajomy ani rodzina... po co ten temat??? tez nie lapie tych wiecznych postow pelnych nostalgii u niektorych....
a w temacie wyżej nie zauważyłeś braku kultury a tym bardziej szacunku ,uznaj mój text jako osobny nie dotyczący tematu przykro mi,że musiałam znizyc się do poziomu ytsak i mylicie się co do umieszczania takiego wpisu i nic w tym dziwnego.
Weźmy aktora ,który zginął w wypadku w ferrari i co wszyscy o tym piszą ,po mimo tego ,że zginął na własne życzenie
i nikt go nie znał.
Koleś miał temat napisany pogrubioną Trzcionką po mimo tego wlazł i pisze o matce,która umieszcza pajacowaty wpis jak to nazwał
co ty pierdolisz za glupoty???? to byl moj post a nie qantana.... i zwykly a nie pogrubiony!!! odstaw te biopaliwa bo Ci nie sluza!!!
jedna czy dwie osoby na miliony z fejsbuka wrzucilo jakies info, ze w odroznieniu od jakiegos wirtualnego dzieciaka,
znany aktor sie rozwalil, i tyle... nikt nie zapala zadnych elektorniocznych zniczy i nie wysyla swieczek w postach... no chyba ze srednia wieku Twoich znajomych zawiera sie w przedziale zamknietym 12-15 lat stad tez wyciagasz takie wnioski o pozostalych... to tlumaczyloby tez Twoje prostackie zamknij morde w odpowiedzi na szczere wyrazenie swojej opini na dany temat poparty konkretnymi argumentami u pewnych osob...
nie jestem w zalobie po osobach ktorych nie znalem... to takie narzucenie przez autorke tematu i przez Ciebie Evil, swoistej "ciszy w eterze" bo komus z internetu ktos podobno umarl to teraz nagle wszyscy musza bvc powazni... wszedzie na swiecie gina ludzie co kilka sekund..... pogrzeb niech organizujeta mamuska a nie na mojejnorwegii siedzi... albo niech idzie do psychologa jak jej zle....
FORUM SLUZY DO WYRAZANIA WLASNYCH OPINI!!!!
ja uwazam ze nie powinna wrzucac takich postow na forum i tyle...
iwszystko, absolutnie wszystko jest subiektywne...
ps. na fesjie to takie cos a predzej znajdziesz: