Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kamil ;) Jacek Jacek Irishcoffee Kasia2 Anna B Lukasz Staszewski (6163 niezalogowanych)
26 Postów
Wiking
moje kondolencja ale chwalisz się czy żalisz. bo takie rzeczy pisać na forum to trochę chore
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
Papis napisał:
moje kondolencja ale chwalisz się czy żalisz. bo takie rzeczy pisać na forum to trochę chore

Skad sie biora takie pajace jak ty papis?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Ogromnie współczuję!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Heleno, szczere kondolencje dla Ciebie i calej rodziny (*)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
nie ma chyba gorszej sytuacji dla rodzica niz pochowac dziecko.
serdecznie wspolczuje.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Janin napisał:
Papis napisał:

pajacowaty to jest ten wpis o smierci wlasnego dziecka na forum...
wszyscy teraz maja byc nagle w zalobie?? ani to moj znajomy ani rodzina... po co ten temat??? tez nie lapie tych wiecznych postow pelnych nostalgii u niektorych......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Yatsek napisał:
Janin napisał:
Papis napisał:

wszyscy teraz maja byc nagle w zalobie?? ani to moj znajomy ani rodzina... po co ten temat??? tez nie lapie tych wiecznych postow pelnych nostalgii u niektorych......

może niektórzy uważają, że tworzymy tu jedną wielką polską rodzinę
i należy informować o takich sprawach
chociaż podejrzewam, że w tym przypadku kobiecie chodzi o pokazanie tym co z niej szydzili, kiedy pisała o chorobie swego dziecka, że to jednak prawda była
cóż po nich to i tak jak po psie woda spłynie
no bardziej jak po świni pomyje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Yatsek napisał:
Janin napisał:
Papis napisał:

A to nie wystarczy jak pominiesz ten watek ? Ktos Cie zmusza w ogole do wyrazenia w nim swojej opini, albo wspolczucia ? Czlowiek rozumny ma wybor miejsc i tematow, w ktorych chce uczestniczyc.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Lindemans napisał:
Yatsek napisał:
Janin napisał:
Papis napisał:

A to nie wystarczy jak pominiesz ten watek ? Ktos Cie zmusza w ogole do wyrazenia w nim swojej opini, albo wspolczucia ? Czlowiek rozumny ma wybor miejsc i tematow, w ktorych chce uczestniczyc.

mam do tego swiete prawo...

1. Podstawowe zasady

1. Forum Portalu MojaNorwegia.pl służy do wymiany poglądów pomiędzy użytkownikami portalu na różne tematy w przeznaczonych do tego działach.
2. Komentarze Portalu MojaNorwegia.pl służą do wyrażania swoich opinii na temat artykułów, użytkowników, itp.
3. Zanim o coś zapytasz, użyj wyszukiwarki oraz przejrzyj Forum. Na większość pytań już odpowiedziano.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Yatsek napisał:
Janin napisał:
Papis napisał:

twojego debilizmu też nikt nie łapie ,wiec stul ryj
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok