Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Jozef Mozdzen polarisfit2 polaris (4046 niezalogowanych)
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
Ja,na ten przyklad sadze,zebys stad jacku - wypierdalal !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
Ja myślę to co luj
Ale powiem grzecznie szkoda czasu na głupoty.
No chyba że komuś się nudzi i nie żal mu wolnego czasu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Patryk Rat
(patrykrat)
Wiking
Ale powiem grzecznie szkoda czasu na głupoty.

Zależy co dany człowiek uważa za głupoty.
Dla jednych to głupotą może być motoryzacja dla innych jest to całe życie prawda ?

Tak samo jest z marketingiem , bo to nie tylko polecanie produktów.
To przede wszystkim praca nad samorozwojem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
patrykrat napisał:To przede wszystkim praca nad samorozwojem.
Chyba
chciałeś
napisać
NIEDOROZWOJEM ...
---
Śmieszycie Mnie oboje a tym wpisem to dokładnie ...
Jak widzę to pranie mózgów poszło szczebel wyżej ...
---
cyt.
"teraz nie ma mrówek "
No ... niby niema bo to synonim tych co przez granicę przenoszą dozwolone ilości towarów ...
---
Dlatego są teraz żuczki kałamuczki ... !!!
jak zwał tak zwał , zawsze chodzi o to , by zarobić a się nie narobić ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Patryk Rat
(patrykrat)
Wiking
Panowie ale wy wyrażacie opinie nie świadomi tematy. (Tak mi sie wydaje bynajmniej)
Głównie tutaj chodzi o aspekt reklamy , który jest pomijany a pieniądze są wypłacenie dystrybutorom.

Z resztą dam krótki i bardzo wartościowy filmik , który wytłumaczy tę idę.
Teraz w marketingu sprzedane sa juz nawet materiały budowlane, ta branża sie rozwija i rozwijała będzie. Generuje duzo niższe koszty dla firmy.

Zapraszam do wysłuchania materiału.

Proszę też by ktos sprecyzował co to jest pranie mózgu.
Do tej pory nikt tego nie wytłumaczył.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
patrykrat
Ten filmik własnie jest praniem mózgu.
Może nie sam instruktarz ale dawanie nadziei naiwniakom podatnym na takie werbunki.
Pierwszy raz przerabiałem to prawie trzydzieści lat temu, dokładnie w tej samej wersji jak ten twój filmik i na przestrzeni lat jakieś tam firmy próbowały w ten sam tzw "niekonwencjonalny sposób sprzedać towary,, i do tej pory ten cyrk ma miejsce.
Wiesz jest to biznes ale dla tych osób znajdujących się na szczycie piramidy.
Osoby znajdujące się na szczycie piramidy piorą mózgi tym biednym żuczkom-mróweczką które wierzą że się dorobią a tym czasem ze swojej działalności zarobią co najwyżej na waciki.
patrykrat
Już ci odpowiadam co dla mnie w tej sytuacji jest głupotą a może nawet przestępstwem emocjonalnym:
Dawanie ludziom nadziei że na wysokie zarobki. patrykrat nie łudż się nie zarobisz na tym, dziś nie zgadzasz się ze mną ale kiedyś przyznasz mi rację.
Głupotą jest dla mnie strata czasu który można przeznaczyć na czynności które daję pożytek lub przyjemność.

A jeszcze jedno komuś już udało się zmanipulować Tobą skoro ten filmik zamieściłeś.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Patryk Rat
(patrykrat)
Wiking
PACIFIC napisał:
patrykrat
Ten filmik własnie jest praniem mózgu.
Może nie sam instruktarz ale dawanie nadziei naiwniakom podatnym na takie werbunki.
Pierwszy raz przerabiałem to prawie trzydzieści lat temu, dokładnie w tej samej wersji jak ten twój filmik i na przestrzeni lat jakieś tam firmy próbowały w ten sam tzw "niekonwencjonalny sposób sprzedać towary,, i do tej pory ten cyrk ma miejsce.
Wiesz jest to biznes ale dla tych osób znajdujących się na szczycie piramidy.
Osoby znajdujące się na szczycie piramidy piorą mózgi tym biednym żuczkom-mróweczką które wierzą że się dorobią a tym czasem ze swojej działalności zarobią co najwyżej na waciki.
patrykrat

Absolutnie się z tym nie zgadzam, nie wiem jak dla Ciebie ale ja bym sie cieszył jak po nie całym roku wypracował bym sobie pensje 2 tysiące miesięcznie.
Co prawda mi do takiego stanu jeszcze wiele brakuje ale widziałem wyciąg konta bankowego i wiem ,ze można.

Dużo młodych ludzi próbuje szans w marketingu ( najwięcej to chyba w firmie Fm Group)
co ciekawe duży procent sie utrzymuje w branży i odnoszą sukcesy.
Dla mnie sukces to juz te wspomniane 2 tysiące złotych.

Już ci odpowiadam co dla mnie w tej sytuacji jest głupotą a może nawet przestępstwem emocjonalnym:
Dawanie ludziom nadziei że na wysokie zarobki. patrykrat nie łudż się nie zarobisz na tym, dziś nie zgadzasz się ze mną ale kiedyś przyznasz mi rację.
Głupotą jest dla mnie strata czasu który można przeznaczyć na czynności które daję pożytek lub przyjemność.
A jeszcze jedno komuś już udało się zmanipulować Tobą skoro ten filmik zamieściłeś.

Absolutnie sie nei zgadzam z tym ,ze mnie ktoś zamanipulował.
Swoją decyzje podjąłem w pełni świadomie ANALIZUJĄC RYNEK.

Widzę w tym ogromną przyszłość i rozwój przede wszystkim w dobie dzisiejszego bezrobocia.
Coraz więcej firm wprowadza programy partnerskie do swojej oferty.
Powód? Większa ilość klientów większe obroty = większy zarobek.
Ostatnio czytałem artykuły iż marketing zlikwidował o ileś tam osób w Czechach bezrobocie.

Oczywiście jestem świadomy tego ,ze może mi sie nie udać ale coraz bardziej w to wierze ze sie uda bo widzą ,ze pomału pomału ludzie w koło mnie zaczynają zmienić nastawienie.

Moim zdaniem to najbardziej uczciwa forma biznesu ( warunek wybrać dobrą firmę z którą chcemy dziłać)

To tyle z mojej strony puki co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Patryk Rat
(patrykrat)
Wiking
Absolutnie się z tym nie zgadzam, nie wiem jak dla Ciebie ale ja bym sie cieszył jak po nie całym roku wypracował bym sobie pensje 2 tysiące miesięcznie.
Co prawda mi do takiego stanu jeszcze wiele brakuje ale widziałem wyciąg konta bankowego i wiem ,ze można.

Dużo młodych ludzi próbuje szans w marketingu ( najwięcej to chyba w firmie Fm Group)
co ciekawe duży procent sie utrzymuje w branży i odnoszą sukcesy.
Dla mnie sukces to juz te wspomniane 2 tysiące złotych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
patrykrat napisał:
Panowie ale wy wyrażacie opinie nie świadomi tematy. (Tak mi sie wydaje bynajmniej).

Bynajmniej to to ty nie wiesz co znaczy słowo "bynajmniej".

Wyższa półka szukania naiwniaków i tyle....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
154 Posty
Asgota Okrutny
(Asgota)
Stały Bywalec
Mam znajomego Wojtka ktory juz kilka lat "siedzi" w fm group.
Kupuje czasem u niego perfumy z uwagi na to ze jest spoko gościemi go lubie
Ale perfumy ma drozej niz na allegro

Drugi moj kolega kiedys probował mnie wkrecić w MOnavie (takie cudowne soczki z jakichs afrykanskich leśnych bobków)
No coz... na allegro tez jest taniej niz to co on mi oferował bo miał najtaniej za butelke w granicach 90 zł (obaj oferowali po znajomosci bez zarobku na mnie).

A no i dodam jeszcze ze oczywista sprawa jest zakaz sprzedawania tego typu towarów w ten sposob... al ejak widac nikt tego nie respektuje.

Pozatym dodam jeszcze ze jakies 15 lat temu miałem pogadanke z kolezanka z technikum na temat amway-a - tak tak oni do dzisiaj w tym siedza jej maz nawet jest jakims diamentem czy brylantem. W kazdym badz razie oboje poza tym "biznesem" pracuja (nie z nudów zapewniam, baa kolezanka dorabia czasem jako wizarzystka wekendami), wynajmuja mieszkanie, i jezdza stara toyota.

Takze z doswiadczenia innych (jak widac Polak moze uczyć sie na cudzych błedach) kiedyTy bedziesz marnował komus czas opowiadajac jaki to cudowny "biznes" mu oferujesz ja wole pojezdzić rowerem, albo pojść na piwo

Ale powodzenia życze jak najbardziej a chyba przede wszystkim to wytrwałosci ;P przyda sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok