Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
radek gasiorowski Barbara Adamik Kasia S Piotr Koczkodaj Honorata Piasecka UsAtek Joanna Urszula Kulej Maciej Trzcinski (2321 niezalogowanych)
292 Posty
Stały Bywalec
pawel1982 napisał:
[quote] mieszkałem z innymi narodowosciami i jak jedna rodzina jeden drugiemu pomaga

to po co tu przyjezdzales??? pewnie jeszcze polaki cie okradly

glupi jsts
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
po co dyskutować z jakimś idiotom co ma ubaw po pachy jak teraz mu radzicie ......wal się cwelu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
bobi napisał:
[quote]pawel1982 napisał:
mieszkałem z innymi narodowosciami i jak jedna rodzina jeden drugiemu pomaga

to po co tu przyjezdzales??? pewnie jeszcze polaki cie okradly

glupi jsts

A tak....od razu głupi jest!

Kazdy chce zarobić, miał dobre intencje, tylko szczęścia mu brakło.
Zdarza się.
Tylko tego kolegi wspaniałego pozazdrościć. Do niczego się nie poczuwa ten koleś?
Kiepski teraz okres na szukanie pracy.
Sezon urlopowy się zaczyna niebawem.
......ale powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Andre ved mark napisał:
po co dyskutować z jakimś idiotom co ma ubaw po pachy jak teraz mu radzicie ......wal się cwelu

Przykład Polaka / pomocnej dłoni.
Co za naród!
Pamiętaj koleś że i tobie kiedyś szczęście może nie dopisać.
Nie bądź taki pewny wszystkiego.
Trochę ostrożniej....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
Dzwoniłes do ambasady?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(pawel1982)
Wiking
a jakomś prace sezonowa ,albo na zastepstwo, czy w farmie co kolwie, a poco tu przyjezdzałem tak jak wszyscy do pracy mam rodzine i dziecko na utrzymaniu, a mie obkradli rumuni bo w bibliotece na kamerach ich zobaczyli z plecaka mi wyciągli portwel i 12 probowali wyciagnać 7000koron z banku bo dzwonilem na infolinie żeby zablokowac karty z bankow nie uda im sie nic zrobić z tymi kartami bo poblokowane zostaly po 10 minutach i prawojazdy angelskie i polskie i dowód osobisty zgloszony na policji i w abasadzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(pawel1982)
Wiking
wszytkim co mi zle życza życze z całego serca tego samego takich 2 pechów za jednym razem i spania w samochodzie tydzień
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(pawel1982)
Wiking
nie pod biblioteka z laptopem w reku stoje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Na pierwszy post tez sie dalem wypuscic jak leszcz.Nie wiem tylko czy to swiadczy o moim braku czujnosci czy o stanie nowych robotnikow naplywowych. Czytajac podobne kwiatki w przyszlosci pomyslalem, ze istnienie takiego osobnika( tym bardziej o tej specyficznej narodowosci) jest w znacznym stopniu uprawdopodobnione.
Jednak, by prowokacja byla udana nie nalezy przesadzac z iloscia nieszczesc jak moze sie przydzrzyc jednemu osobnikowi w tak krotkim okresie czasu, dodatkowo ten pionierski jezyk sam demaskuje nieprawdopodobienstwo.
Ulegles chamie czarowi wlasnego sukcesu, co skutkuje brakiem hamulcow, a stad juz krok do zakonczenia tego eksperymentu, bo coz jeszcze bardziej idiotycznego mozesz tu zaserwowac.

Tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok