Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
radek gasiorowski Barbara Adamik Kasia S Piotr Koczkodaj Honorata Piasecka UsAtek Joanna Urszula Kulej Maciej Trzcinski (2315 niezalogowanych)
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
mam nadzieje ze to nie prowokacja a mimo wszystko takie zachowanie w stosunku do blizniego to chamota nie wazne czy to prawda ,sciema
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
Chyba te korony co niektorym w glowie poprzewracaly
To nie jest sciema, ale chyba ten chlopak musi wedlug Was zamiescic skany dokumentow z policji , zebyscie uwierzyli.
Wstyd mi.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
dyzia napisał:
To nie jest sciema, ale chyba ten chlopak musi wedlug Was zamiescic skany dokumentow z policji , zebyscie uwierzyli.
Wstyd mi.....

Nie mozesz byc az tak glupia..Mozesz? Przeciez w kolejnych postach daje wyraznie do zrozumienia, ze wie kto jest kim na forum, kto prowadzi firme, jak dlugo jest w Norge itd.
W niektorych postach pisze jak analfabate, by w kolejnym temacie w podobnych wyrazach pisac bezblednie. Kazdy kto ukonczyl podstawowke nie jest w stanie poslugiwac sie taka skladnia( nie mowie o ortografii, bo moze byc dys...kims tam )
Zbyt duzo przeslanek wskazuje na zamierzone dzialanie, ergo prowokacja, choc nieudolna.( od drugiego posta)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
pawel1982 napisał:
Yatsek dobrze ze ciebie jeszcze nikt nie wyrobał taki cwaniak jak marecki takich swaniakow to powini nie wpuszczac do norwegi i zagranice w polsce powini siedziec bo takich chamow to nie potrzeba tylko psuja rynek pracy, problem to muj problem ale uczwiwosc i pomoc też jedno aczłowiekiem trzeba być a nie zwierzeciem i pomagać se bo czasy są teraz cięzkie
czym ja Ci psuje rynek pracy??
zarabiam duzo powyzej minimum w mojej branzy...
bez problemow rozmawiam po norwesku i angielsku...
mam konkretny zawod, doswiadczenie, dyplom zawodowy po technikum, dyplom czeladniczy, niedokonczone studia...
nie mam problemow z prawem, z pieniedzmi ani z praca...

w czym ja Ci psuje rynek pracy??

smieszny jestes i zalosny czlowieczku...

sam zaraz bedziesz pewnie n a czarno pracowal bo bez kasy jestes... i kto tu bedzie psul rynek??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
dyzia napisał:
Wstyd mi.....

skoro Ci wstyd to daj mu prace... albo daj pieniadze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Yatsek napisał:[/quote]
czym ja Ci psuje rynek pracy??
zarabiam duzo powyzej minimum w mojej branzy...
bez problemow rozmawiam po norwesku i angielsku...
mam konkretny zawod, doswiadczenie, dyplom zawodowy po technikum, dyplom czeladniczy, niedokonczone studia...
nie mam problemow z prawem, z pieniedzmi ani z praca...

w czym ja Ci psuje rynek pracy??

smieszny jestes i zalosny czlowieczku...

sam zaraz bedziesz pewnie n a czarno pracowal bo bez kasy jestes... i kto tu bedzie psul rynek??[/quote]

ziomek i ty tez.......(?)
nie widzisz,ze kurwa kurwą, kurwe pogania.....
Najebało sie burków z pizdziej wólki i sieją propagande.....
cioty zawsze trzymały z ciotami, a my i swoje i karawana jedzie dalej.....

ps: LUDZIE > nie ma czegos takiego jak szczescie w zyciu!
Jakis tam % i owszem, ale szczsciu trzeba pomóc, a nie czekac chuj wie na co!
Nie da wygrac, nie grając....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Andre ved mark napisał
po co dyskutować z jakimś idiotom co ma ubaw po pachy jak teraz mu radzicie ......wal się cwelu

marecki00 napisał
Nuda nie daje zyc, to grasujesz pod nowym nickiem. Jeszcze nie wiem kto, ale wkrotce sie zdemaskujesz. Tymczasem baw sie dalej burasie.

a to dyzia
Minuty temu Oklaski: 3 Karma+ Karma-
Wstyd mi.....

a ja sobie przypominam takiego jebniętego tadzia co pojawił się tu jakieś pół roku temu i pracował 25 godzin na dobę .....nawet co niektórzy starzy wyjadacze dawali mu namiary do arbeidstilsynet .....a to jest jego drugie jebnięte wcielenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
627 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
Tadzio co zarabiał w SEK'ach?
brakuje mi go
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Andre ved mark napisał:

a ja sobie przypominam takiego jebniętego tadzia co pojawił się tu jakieś pół roku temu i pracował 25 godzin na dobę .....nawet co niektórzy starzy wyjadacze dawali mu namiary do arbeidstilsynet .....a to jest jego drugie jebnięte wcielenie

Oj dzieki za przypomnienie...... Nie moglam sobie przypomniec jak on mial na imie, bo Tadzio przypominal mi stylem obecnego teraz Imperatora. Czy tak nie uwazacie ??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Makaryna napisał:Tadzio przypominal mi stylem obecnego teraz Imperatora. Czy tak nie uwazacie ??Z tego co pamiętam , to IP Tadzia wskazywało na teren południowy między Oslo a Szwecję .
Natomiast IP Imperatora , to centrum Oslo NAV i Vadsø .
---
Dwie całkiem Różne Osoby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok