Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
radek gasiorowski Barbara Adamik Kasia S Piotr Koczkodaj Honorata Piasecka UsAtek Joanna Urszula Kulej Maciej Trzcinski (2319 niezalogowanych)
19 Postów
Zofija Karambol
(zofijka123)
Wiking
Zadzwoń do ambasady i powiedz że nie masz się gdzie podziać,nie masz pieniędzy żeby gdziekolwiek dojechać itd.Coś przecież muszą z tobą zrobić.Idz może na policje i powiedz to samo.Tu na forum ci raczej nikt nie pomoże-sam z resztą widzisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
pawel1982 napisał:
tak bo szukam pracy dobrze ze litwin mi dal na paliwo czym bliżej oslo ambasady tym mam większe szanse a w bibliotece szukałem ofert pracy na internecie byłem darmowym jak mie polak wysterowa to musze se radzić sam bo taka prawda jest żę polak zagranić to najgorsz menda nie wszyscy ale przewarznie inne narodowosci trzymaj się razem np:ukraincy ,ruskie, bugarzy a polak polaka to by za czapke gruszek sprzedał wiem bo byłem 3 lat wloszech, 2 lata w angli i w holandi, francji i wszedzie tacy sami sa polacy zagranicą a mieszkałem z innymi narodowosciami i jak jedna rodzina jeden drugiemu pomaga, a tym co się śmieją ze mnie niech ich spotka to samo niech ich bóg pokarze zato
skoro trzeba od polakow trzymac sie z daleka to dlaczego piszesz na polskim forum?? jeszcze sie nie nauczyles?? kolejny raz dupe wystawiasz zeby Cie wyruchac?? na pewno zaraz ktos sie znajdzie co Ci w tym pomoze i znow bedziesz plakal....

jak to ktos Cie mogl wysterowac?? Ty dziecko jestes?? nie masz swojego mozgu??

witamy w doroslym swiecie...

nie ambasada a wydziual konsularny Ci pomoze z dokumentami...

pomieszkasz w norwegii to tez zrozumiesz innych polakow: Twoj problem to Twoj problem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Wspiąłeś sie chamie na szczyt nieprawdopodobienstwa, problem w tym, ze od stromej strony.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(pawel1982)
Wiking
bym wynajoł ale zaco jak znajde prace to tak pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
kurwa marecki i reszta dajcie spokoj .............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Marius13 napisał:
kurwa marecki i reszta dajcie spokoj .............

Na prawde nie odrozniasz taniej prowokacji od rzeczywistosci ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(pawel1982)
Wiking
marecki chamem to ty jestes bez litosci niech na ciebie padnie takie co a ja bede potej lepszej stronie to pogadamy to ci odrazu mina z bladnie przyjechales tu kilka lat temu i cwaniaka zgrywasz jaki to z ciebie kozak i norwek zapomniałes kiedys jkom biede miales napewno juz sie nachapałeś koron miliardera udajesz poczekaj takie cwaniaki jak ty to koncza zle jeszcze cie zycie nie nauczyło nauczy poczekaj możyjemy zobaczymy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(pawel1982)
Wiking
Yatsek dobrze ze ciebie jeszcze nikt nie wyrobał taki cwaniak jak marecki takich swaniakow to powini nie wpuszczac do norwegi i zagranice w polsce powini siedziec bo takich chamow to nie potrzeba tylko psuja rynek pracy, problem to muj problem ale uczwiwosc i pomoc też jedno aczłowiekiem trzeba być a nie zwierzeciem i pomagać se bo czasy są teraz cięzkie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
o. dziatkoska
(chjusta)
Wiking
Najmocniej przepraszam, rodzina przyjechala, konkretnie w osobie bratanka.
Niestety popelnilam blad zostawiajac niedokrecony sloik z substacja klejaca. Na moje upsrawidliwienie dodam, ze podklejam zelowki meza na tyle rzadko, ze moge po prostu nie zauwazyc pojemnika wsrod sterty innych sloi ze srubkami, nakretkami i tymi podobnymi.
Do rana wywietrzeje. Zawrze wietrzal. Jesli nie, dam znac, chyba ze on sam to uczyni w trybie uprzedzajacym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
pawel1982 napisał:
marecki chamem to ty jestes bez litosci niech na ciebie padnie takie co a ja bede potej lepszej stronie to pogadamy to ci odrazu mina z bladnie przyjechales tu kilka lat temu i cwaniaka zgrywasz jaki to z ciebie kozak i norwek zapomniałes kiedys jkom biede miales napewno juz sie nachapałeś koron miliardera udajesz poczekaj takie cwaniaki jak ty to koncza zle jeszcze cie zycie nie nauczyło nauczy poczekaj możyjemy zobaczymy

Nuda nie daje zyc, to grasujesz pod nowym nickiem. Jeszcze nie wiem kto, ale wkrotce sie zdemaskujesz. Tymczasem baw sie dalej burasie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok