Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
radek gasiorowski Barbara Adamik Kasia S Piotr Koczkodaj Honorata Piasecka UsAtek Joanna Urszula Kulej Maciej Trzcinski (2321 niezalogowanych)
1 Post
G W
(grzegorz969)
Wiking
Czy to prawda czy nie to tylko on wie jak było .
Ale każdy ma sumienie i to może go gryźć własnie i o tą prawdę zawsze chodzi.
Ja bym mu pomógł gdybym mógł .
Ja po roku pracy w Norwegii teraz wróciłem do Polski bo mi też nie miał już kto pomóc, praca się skończyła i też mi nie pomogli rodacy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
grzegorz969 napisał:
Ja po roku pracy w Norwegii teraz wróciłem do Polski bo mi też nie miał już kto pomóc, praca się skończyła i też mi nie pomogli rodacy

Dokladnie
Jak ktos jest uczciwy i nie oszukuje innych, nie doszukuje sie w innych oszusta i klamcy.
Moze sobie Marecki uwazac ze jestem glupia, ale jestem uczciwym czlowiekiem i nie boje sie sie spojrzec w lustro.
A zreszta myslcie sobie co chcecie, moje sumienie mnie gryzc nie bedzie, a to dla mnie jest najwazniejsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
dyzia napisał:
grzegorz969 napisał:

Dokladnie
Jak ktos jest uczciwy i nie oszukuje innych, nie doszukuje sie w innych oszusta i klamcy.
Moze sobie Marecki uwazac ze jestem glupia, ale jestem uczciwym czlowiekiem i nie boje sie sie spojrzec w lustro.
A zreszta myslcie sobie co chcecie, moje sumienie mnie gryzc nie bedzie, a to dla mnie jest najwazniejsze

Co ma do tego uczciwosc? To dotyczy wszystkich i tych uczciwych i tych nieuczciwych. W toku ewolucji wyksztalcily sie mechanizmy, ktore pozwalaja na demaskowanie takich zachowan. Od tych ukierunkowanych na typ zagrozenia az po HADD - Hyperactive Agency Detection Device.

To czy jestes idiotko czy moze ignorantka nie jest przedmiotem moich dociekan. To ty i twoi bliscy musicie z tym zyc.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
dyzia napisał:

Ha Jak jestem uczciwa, nie oszukuje innych, to nie mozliwym jest bym podejrzewala (chociazby) ze inni moga oszukiwac. Genialene

Na forum pada tyle "genialnych tez i zlotych mysli", ze moze by warto to zebrac w calosc
Na smutki sobie serwowc czytanie z lampka dobrego wina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
grzegorz969 napisał:

w rok spokojnie nauczylbys sie jezyka... prace znalazlby sobie sam...

wszyscy chca tylko pomocy od innych a sami sobie nie pomagaja!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
grzegorz969 napisał:

Czyli winnymi twojego zjazdu do Polski sa wszyscy Polacy, bo ci nie pomogli???

A ty jsts taki zajebisty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(pawel1982)
Wiking
dzięki serdeczne dyzia że mie spierasz duchowo, naprawde chyba muszę dodać skana bo debile nie wierzą jaki mam problem, dziękuje wszystkim którzy trzymaja moją strone pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok