Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4293 niezalogowanych)
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
1szukampracy napisał:
Nie mam wygórowanych oczekiwań. Znam sytuację zarobkową w Norwegii. Z pewnością wygląda to ciekawiej niż w PL

Ok rozumiem przekaz, i dam ci radę mie szukaj tu bo jedyne co mozesz w taki sposób znaleźć to kogoś co zatrudni cię na czarno a potem nie wypłaci (wtedy to bedą koszta)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
zapisz sie do parti
gadane masz otworz jedna firme i nie trzymaj 7 srok za ogon

jak sie pracy nie boisz to wystarczy lapata za 8zl i mozna dachy odsniezac 30zl za metr placa
daj ulotki albo zaparkuj malucha za 300zl pod skarbowym z nalepka wypelnianie PITow
kasuje po 20zl za pita 30 za malzenski 10 za pit d pit O no i jeszcze za VAT ti juz kasujesz od faktory po 5 zl
mozesz wtciagnac nawet 950zl w dzien

panie kreatywny
ja tez mialem firme w Polsce ale ani skarbowy ,straz miejska ,policja zus ,sad okregowy nie doprowadzil mnie do bankructwa

tylko nie pytaj czemu wyjechalem
bo pieniadze nie sa najwazniejsze
zreszta tu tez mam firme
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Piotr Adamowski
(Adamowski)
Wiking
P.J. Dzięki za radę. Widzę po wypowiedziach, że to niekoniecznie było dobre miejsce na tego typu ogłoszenie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
1szukampracy napisał:
P.J. Dzięki za radę. Widzę po wypowiedziach, że to niekoniecznie było dobre miejsce na tego typu ogłoszenie.

www.jobs.pl/oferty/euro_jobs_ciesla_szal...nica_20130211_143139

Mowisz, ze jsts kumaty, to sobie poradzisz.
Nikt nie musi wiedziec czym sie zajmowales w PL i ile lat masz doswiadczenia
jezyk ang znasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
d4acool napisał:
WACEKPLACEK wyjadacz śmieci,urzędas,po trzydziestce,siedzi w pl,żona,córka,niczym się nie interesuje,ogląda zakłamane tv,spłaca kredyt za 80 m2,chytry,ma najwięcej do powiedzenia-w stylu gówno widziałem-w dupie byłem-klika na allegro wszystko co tanie-robi awanturę w sklepie o pięć gr-gównopollac-kondycja fizyczna ograniczona do podnoszenia szklanki z piwkiem a HOOJ d4acool

Aaa tam, odpisze, bo nic nie trafiles
urzedas - nie
po trzdziestce - nie
zona -brak
corka -brak
zainteresowania - wystarczy poczytac posty
tv - brak
kredyt - brak
Podroze - bylem na 5 kontynentach
allegro - nigdy nie miałem konta
kondycia fiz - szkoda sie chwakic
piwo - nie pije alkoholu

Szkoda mojego czasu. Nawet nie jestes zabawny, raczej smutny. To tak jak zblazowany clown w cyrku - dzieciu od razu wyczuja falsz. Ta maska jest groteskowa, a teksty wtorne.

To byl ostatni post do ciebie.

Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Piotr Adamowski
(Adamowski)
Wiking
@bobi Dzięki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
ksiądz-pijak??masz polucje nocne na myśl o córce znajomego?żony brak-kondycja jak z żurnala-ale tylko dobranoc słońce-niech ci się przyśnię ja błazen ja a HOOJ d4acool-będę sobie robił dobrze na myśl o tobie w samotni mej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
1szukampracy napisał:
@bobi Dzięki

karrierestart.no/

finn.no

jak cos to jeszcze tam popatrz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty
Michał duda
(dudix79)
Początkujący
tutaj na forum siedzi non stop 3 idiotów,którym pracę szwgier załatwił i oni Ci nie pomogą,napewno.Ale za to w ilości postów są najlepsi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Piotr Adamowski
(Adamowski)
Wiking
dudix79 napisał:
tutaj na forum siedzi non stop 3 idiotów,którym pracę szwgier załatwił i oni Ci nie pomogą,napewno.Ale za to w ilości postów są najlepsi.

Szkoda tylko, ze większość Polaków szybko zapomina skąd pochodzi i jak sami zaczynali
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok