Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4284 niezalogowanych)
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
Już ja widzę ta twoja firmę która Ci tak państwo zniszczyło. Może przez 5 lat nie płaciłeś VAT-u a problemy się zaczęły jak sobie skarbówka o tym przypomniała.

Ktoś kto szuka jakiejkolwiek pracy to osoba która po prostu nic nie umie i z każdej pracy ją wyrzucano za brak kompetencji. Tylko troszkę to lepiej jest w słowa ubrane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Marcin Jona
(Marjon79)
Wiking
Będziesz miał ciężko cokolwiek znaleźć a już na pewno przez www.mojanorwegia.pl.
Doświadzczenia udokumentowanego na budowie zero, zawodu wyuczonego nie posiadasz...
Mówisz że znasz język angielski- to już coś.

Poszukaj np na:
www.hrhunters.pl
www.workshop.pl
www.adecco.no
www.jobzone.no
www.jobs.pl
www.sezonowa.pracabc.pl

Na START nic lepszego nie wymyślisz.
Wysyłaj cv i szukaj, jeśli chcesz na budowie pracować chociażby jako "konserwator powierzchni płaskich" nie przechwalaj się studiami i wykształceniem (na pewno masz inne zalety).
Pamiętaj że jak ktoś potrafi wszystko- to tak na prawdę g... potrafi.
Niejeden tak zaczynał.
Nikt Ci roboty bezinteresownie nie załatwi jak nie zna twoich umiejętności.
Możesz znaleźć tutaj jedynie jak już wcześniej P.J ci napisał naciągaczy co ci góry złota będą obiecywać, a potem na bilet do Polski będziesz żebrał....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Piotr Adamowski
(Adamowski)
Wiking
Rzymski82 napisał:
Już ja widzę ta twoja firmę która Ci tak państwo zniszczyło. Może przez 5 lat nie płaciłeś VAT-u a problemy się zaczęły jak sobie skarbówka o tym przypomniała.

Ktoś kto szuka jakiejkolwiek pracy to osoba która po prostu nic nie umie i z każdej pracy ją wyrzucano za brak kompetencji. Tylko troszkę to lepiej jest w słowa ubrane

Kolego. Znachorem jesteś? Wróżysz z kart? Gdzie to wyczytałeś wszystko? Widzę, że jesteś trochę do przodu, a sporo ci jeszcze brakuje. Spróbuj kiedyś własnych sił w biznesie, a wtedy możemy porozmawiać Nie wszystko wychodzi za pierwszym, drugim, czy nawet trzecim razem. Grunt to się nie poddawać. Jak napisałem wcześniej, muszę odrobić małe straty, przy okazji odkładając trochę kapitału na realizację nowych pomysłów. Co do kompetencji. Nikt mnie nigdy z pracy nie wyrzucił, sam rezygnowałem (to zanim zająłem się biznesem). Życzę Ci, abyś miał choć podobne kompetencje do moich, tylko nie popełnił drobnych błędów, a sukces masz gwarantowany. Każdy uczy się na błędach. Tylko i wyłącznie na swoich, wiem to po sobie. A jak już zaczniesz jakieś bawić się biznesem zobaczysz jak szybko, nawet poprzez nieuczciwych współpracowników możesz popaść w problemy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
Adamowski vel ktoś tam.
Nie wiem nie utarło się w twoich kręgach,że podczas szukania pracy,w pierwszym zdaniu podaje się wyuczony zawód?
Dodatkowo jak już nie poskąpiłeś swojej ciężkiej drogi życiowej opisać na forum,opisz też jakież to były firmy,jaki profil.
Daj coś od siebie ,co by inni nie wtopili,jak ty,okaż dobrą wolę,wiesz coś za coś.

ps.
Oczywistym jest że to jest kolejna prowokacja,żaden Adamowski czy inny nie istnieje,temat założony typowo do nabijania licznika tegoż forum.
Proponuje nie odpowiadać na tego typu denne prowokacje;
-szukam pracy w zawodzie- każdym,mój zawód-niewiem ,ewentualnie wszystkie.
Żałosne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Piotr Adamowski
(Adamowski)
Wiking
balum napisał:
Adamowski vel ktoś tam.
Nie wiem nie utarło się w twoich kręgach,że podczas szukania pracy,w pierwszym zdaniu podaje się wyuczony zawód?
Dodatkowo jak już nie poskąpiłeś swojej ciężkiej drogi życiowej opisać na forum,opisz też jakież to były firmy,jaki profil.
Daj coś od siebie ,co by inni nie wtopili,jak ty,okaż dobrą wolę,wiesz coś za coś.

ps.
Oczywistym jest że to jest kolejna prowokacja,żaden Adamowski czy inny nie istnieje,temat założony typowo do nabijania licznika tegoż forum.
Proponuje nie odpowiadać na tego typu denne prowokacje;
-szukam pracy w zawodzie- każdym,mój zawód-niewiem ,ewentualnie wszystkie.
Żałosne.

W moich kręgach rzeczą oczywistą jest dbałość o swój wizerunek, również w sieci. Nie będę podawał na forum publicznie informacji, które nie są kierowane do wszystkich (w szczególności do masy hejterów). Faktycznie, może powinienem podać więcej informacji o mnie. Ale przeglądając forum od dnia wczorajszego stwierdzam, ze była to dobra decyzja. Dzięki za zainteresowanie oraz dzięki za nabijanie odsłon. Ale nie o to tutaj chodziło, a o faktyczny stan, o którym napisałem w ogłoszeniu.

Ps. Piotr Adamowski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Ale nie o to tutaj chodziło, a o faktyczny stan, o którym napisałem w ogłoszeniu.
a cos ty tam napisal
zarządzałem również swoimi biznesami
przestawiciel Emweya czy FMG Amplico
Nie ma dla mnie branży, w której się nie odnajdę.
w kazdej robocie sie opierdalam
Moja kariera w Polsce świetnie się zapowiadała.
mazyciel erotomzan gawedziasz
Zawsze pełen pomysłów ambitny, kreatywny
ale nie elastyczny
a kreatywny==Zawsze pełen pomysłów
uzywasz slow ktorych znaczenia nie znasz
Karierę zawodową rozpocząłem już na I roku studiów, dzięki czemu mogłem realizować się zawodowo i piąć po szczeblach kariery zawodowej
skopiowales to z listu motywacyjnego przedstawiciela handlowego Komercjal unions
Wszystko pięknie się zapowiadało i widziałem przyszłość w kolorowych barwach
pozbawiony umiejetnosci racjonalnego myslenia i przewidywania skutkow wlasnej dzialalnosci
megalomania
Dopóki.. No właśnie, dopóki nasze kochane Państwo i jego administracja postanowiła mi dopiec. I to z każdej możliwej strony. Sprawy potoczyły się bardzo szybko.
nieznajomosc prawa nie zwalnia od odpowiedzialnosci
Posiadam szeroki zakres kwalifikacji i kompetencji
nic nie potrafie robic dobrze

jestes pracownikiem ktoremu nie wolno powierzyc zadnego odpowiedzialnego zadania
zwlaszcz ze juz zaczoles sie mijac z prawda nie bez udzialu swiadomosci

wole zatrudnic studenta ktory pisze ze szuka pracy a sprzatal tylko u siebie w domu w domu
i raz trzymal pedzel w rece
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Piotr Adamowski
(Adamowski)
Wiking
patim napisał:
Ale nie o to tutaj chodziło, a o faktyczny stan, o którym napisałem w ogłoszeniu.
a cos ty tam napisal
zarządzałem również swoimi biznesami
przestawiciel Emweya czy FMG Amplico
Nie ma dla mnie branży, w której się nie odnajdę.
w kazdej robocie sie opierdalam
Moja kariera w Polsce świetnie się zapowiadała.
mazyciel erotomzan gawedziasz
Zawsze pełen pomysłów ambitny, kreatywny
ale nie elastyczny
a kreatywny==Zawsze pełen pomysłów
uzywasz slow ktorych znaczenia nie znasz
Karierę zawodową rozpocząłem już na I roku studiów, dzięki czemu mogłem realizować się zawodowo i piąć po szczeblach kariery zawodowej
skopiowales to z listu motywacyjnego przedstawiciela handlowego Komercjal unions
pozbawiony umiejetnosci racjonalnego myslenia i przewidywania skutkow wlasnej dzialalnosci
megalomania
Dopóki.. No właśnie, dopóki nasze kochane Państwo i jego administracja postanowiła mi dopiec. I to z każdej możliwej strony. Sprawy potoczyły się bardzo szybko.
nieznajomosc prawa nie zwalnia od odpowiedzialnosci
Posiadam szeroki zakres kwalifikacji i kompetencji
nic nie potrafie robic dobrze

jestes pracownikiem ktoremu nie wolno powierzyc zadnego odpowiedzialnego zadania
zwlaszcz ze juz zaczoles sie mijac z prawda nie bez udzialu swiadomosci

wole zatrudnic studenta ktory pisze ze szuka pracy a sprzatal tylko u siebie w domu w domu
i raz trzymal pedzel w rece

Aż dam Ci łapkę Zatrudniaj kogo chcesz, twoja wolna wola.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
kreatywny operator pelen nowych pomyslow

www.uwaga.pl/pokaz/6401/budowlancy-praco...moga-tylko-w-cieniu-

uwaga zdolny do wszystkiego

picblow.com/pl/img/3331

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Piotr Adamowski
(Adamowski)
Wiking
Słuchaj dziewczyno lub chłopaku. Jesteś kolejną osobą, która potwierdza regułę, że Polakom za granicą może się w głowie popierd.... i to całkiem zdrowo. Ciekawe czy weszły Ci już w krew zwroty typu: bo u was w Polsce.. Pozdrawiam, życzę, miłego wieczoru. Odsyłam do słownika, aby nadrobić trochę gramatyki. Dzięki za uwagę. Hey.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
prawda w oczy kole

prawdziwa cnota krytyk sie nie boi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj