Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4301 niezalogowanych)
33 Posty

(bronislawski)
Nowicjusz
Przeczytałem uważnie i postanowiłem panu pomóc.Podziwiam pana za niezłomność a jednocześnie udowodnię że na pomoc rodaków można liczyć. Tak się dla pana szczęśliwie składa że widziałem niedawno ogłoszenie w profesjonalnym piśmie.Otóż kilku bogatych gentelmenów proponuje panu pracę!!!! Natychmiast,od zaraz!! To jak jeden na milion.Los się w końcu do pana usmiechnął,dość się pan wycierpiał w życiu,czas na odrodzenie.Radość jaką z panę dzielę jest ogromna,świadectwo działania karmy wiele dla mnie znaczy,wie pan buddyzm jest mi bliski.Dla mnie to również wielki dzień. Pokrótce wyjaśnię co dokładnie miałby pan robić.Przebrany za faszyste obciągał by pan ich tłuste chuje,kazdego conajmniej 1h.Jestem przekonany że właśnie dziś odnalazł pan boga. Niech pan nie dziękuje.Rodakowi zawsze pomogę.Podobno za dymanko w tyłek płacą extra,ale dopiero po okresie próbnym,jeśli się zdecydujesz oczywiście,za wszelkie fo pa przepraszam i trzymam kciuki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Piotr Adamowski
(Adamowski)
Wiking
bronislawski napisał:
Przeczytałem uważnie i postanowiłem panu pomóc.Podziwiam pana za niezłomność a jednocześnie udowodnię że na pomoc rodaków można liczyć. Tak się dla pana szczęśliwie składa że widziałem niedawno ogłoszenie w profesjonalnym piśmie.Otóż kilku bogatych gentelmenów proponuje panu pracę!!!! Natychmiast,od zaraz!! To jak jeden na milion.Los się w końcu do pana usmiechnął,dość się pan wycierpiał w życiu,czas na odrodzenie.Radość jaką z panę dzielę jest ogromna,świadectwo działania karmy wiele dla mnie znaczy,wie pan buddyzm jest mi bliski.Dla mnie to również wielki dzień. Pokrótce wyjaśnię co dokładnie miałby pan robić.Przebrany za faszyste obciągał by pan ich tłuste chuje,kazdego conajmniej 1h.Jestem przekonany że właśnie dziś odnalazł pan boga. Niech pan nie dziękuje.Rodakowi zawsze pomogę.Podobno za dymanko w tyłek płacą extra,ale dopiero po okresie próbnym,jeśli się zdecydujesz oczywiście,za wszelkie fo pa przepraszam i trzymam kciuki.

Rozumiem, że była taka Pana droga do Norwegii? Nie zazdroszczę Panu drogi do sukcesu. Dziękuję za uprzejmość, fuchy Panu nie będę zabierał. Nie skorzystam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty
Michał duda
(dudix79)
Początkujący
Odezwałem sie,bo już czytać nie mogę tych ich nedznych komentarzy.Zostaw mi na priv nr tel.Jesli bede cos mial to zadzwonie.Jestem tu dopiero 1,5 roku,wiec moze mi jeszcze tak jak im nie odjebło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty

(bronislawski)
Nowicjusz
bez urazy drogi panie,nie mialem złych intencji.wczoraj wieczorem już nie istnieje. zdrowia życzę. a riposta calkiem niezła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Dudix79 wreszcie ktoś pokazał prawdziwą klasę, a spostrzeżenie dosadne a trafne!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
dudix79 napisał:
tutaj na forum siedzi non stop 3 idiotów,którym pracę szwgier załatwił i oni Ci nie pomogą,napewno.Ale za to w ilości postów są najlepsi.

Widzisz piszesz ze szwagier robotę załatwił, i sie grubo myślisz mi nikt nie pomógł jak i tym co tu piszą, bo oni znają realia. Jak cię znajomi przekimali albo przyjechałes przez pośrednika to zamilcz!!
Zalatwilem prace paru osoba i wiem jak wyglada sprawa z zalatwianiem ( w du.. to mam)
W chwili obecnej poszukujemy ciesli ale nauczymy doświadczeniem pracy nie dostanie nikt z rodziny ani znajomych a w szczególności ludzi bez doświadczenia.
Ty mówisz ze jak będziesz cos miał to zadzwonisz? Ale mi pomoc!
A jak po paru takich wyciagnieciach ręki do ludzi będziesz miał dosyć, to wtedy napisz( no chyba ze sam na czarno lecisz i będziesz szukał losi za 60-80kr na godzinę)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
d4acool napisał:
ksiądz-pijak??masz polucje nocne na myśl o córce znajomego?żony brak-kondycja jak z żurnala-ale tylko dobranoc słońce-niech ci się przyśnię ja błazen ja a HOOJ d4acool-będę sobie robił dobrze na myśl o tobie w samotni mej

Ty juz dzisiaj nie bierz tego co wczoraj za silne,wykonczysz sie chłopie spytaj dilera może ma coś lżejszego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Wdycham świeże wiejskie powietrze.Plcewacek wstawaj ciuliq??Miaeśł już wzwód poranny?To dla ciebiesiusiaqwacusiu ten utwór-
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
dudix79 napisał:
Jesli bede cos mial to zadzwonie
jajami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Tomasz Jar
(TomaszJar)
Początkujący
cześć,
jest tu jeszcze jeden taki pajac
żyje jak pies:
śpi w budzie, żre z miski i szcza na koło (czytaj kierowca)
biedak zostawił w Polsce żonkę i córkę i codziennie pewnie zastanawia się kto mu rogi przyprawia i tak wyładowuje swoją frustrację
a ponoć jest tu około 7 lat.....
Poczytaj parę postów znajdź naprawdę fajnych i pisz na prv to Ci życzliwiej odpiszą

pozdro
Tomek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok