Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4298 niezalogowanych)
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Do twoich starych,ze takiego ciula-pomiota wykluła twoja mother?Oj już bym cię przerobił.Kwiczał byś jak panna na horrorze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
1szukampracy napisał:
Nie chcę się wdawać z Panem w dyskusję. Więcej kultury człowieku.

Dobrze dyrektorze, masz slowo, choc trudno zachowac powage Twoj post jest tak niedorzeczny, ze ciezko cokolwiek powiedziec. Jestes po bezużytecznych studiach ( oczywiscie za granica, zwlaszcza w Norge) Jezyki zawsze sie przydaja, ale ty chcesz zarzadzac z poziomu angielskiego, w wieku 26lat i z bankructwami( kilkoma) na koncie.
zadaj sobie pytanie, czy zatrudniłbyś kogos takiego do swojej firmy?
Nie musisz odpowiadac

Pozwodzenia zycze, bo bedzie ci potrzebne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Już ile pyfka zrobiłeś pipko dzisiaj,że literki ci spierdalają??Langsam trochę-bo pierdolniesz na serducho-i nie wiadomo-czy w składzie ja nie przyjadę do ciebie po twoje truchło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
co jest z tobą nie tak żeby z takim wielkim doświadczeniem prowadzenia firm chcesz sie zdegradować na zwykłego fizycznego robola ? brak ci ambicji czy po prostu do niczego się nie nadajesz? bo to nie jest normalne na dodatek zamieszczasz takie ogłoszenia parafialne, pomyśl logiczne jaka firma zatrudni robola który był dyrektorem na stanowisko fizyczne ?
coś mi tu śmierdzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
d4acool napisał:
Do twoich starych,ze takiego ciula-pomiota wykluła twoja mother?Oj już bym cię przerobił.Kwiczał byś jak panna na horrorze

Tak tak, ty BYS to zrobil, tamto tez BYS zrobil, Gdyby tylko, to BYS pokazal!
Najduzywanie trybu warunkowego to domena slabych. Nie izoluj sie od grup wsparcia.
Koncze ta glupia dyskusje.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Kolego jestem w twoim wieku pochodzę z stron w których mój zawód wysysa si z mlekiem matki
Ale nigdy nie powiedziałbym ze mozna byc dobrym pracownikiem budowlanym po pracy w wakacje.
No chyba ze chcesz mozesz pracować na czarno za 60kr na godzinę?
Bo doświadczonych w budowlańce jest tu na peczki!
Ale ok rozumiem kreatywność i dlatego polecam kraje wymienione tam mozna obejść sie bez wykształcenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Piotr Adamowski
(Adamowski)
Wiking
Rozumiem Pana wątpliwości co do mojej osoby. Nie zna Pan jednak podstawowych kwestii o mojej sytuacji, a wyciąga Pan wnioski. Nie zna Pan również mnie osobiście oraz tego czym się zajmowałem i co potrafię. Napisałem w ogłoszeniu, że podejmę się różnej pracy (oczywiście jeżeli będą pozwalały na to moje umiejętności). Pan jak widać jest alfą i omegą i z Panem się nie dyskutuje. Tylko, że dyskusja z Panem do niczego nie prowadzi. Życzę Miłego wieczoru z rodziną, a nie przy komputerze wypisując głupoty.

Pozdrawiam serdecznie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
WACEKPLACEK wyjadacz śmieci,urzędas,po trzydziestce,siedzi w pl,żona,córka,niczym się nie interesuje,ogląda zakłamane tv,spłaca kredyt za 80 m2,chytry,ma najwięcej do powiedzenia-w stylu gówno widziałem-w dupie byłem-klika na allegro wszystko co tanie-robi awanturę w sklepie o pięć gr-gównopollac-kondycja fizyczna ograniczona do podnoszenia szklanki z piwkiem a HOOJ d4acool
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
nastepny agent ubezpieczeniowy od wirtualnego marketingu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Piotr Adamowski
(Adamowski)
Wiking
Chcę wyjechać z Polski na jakiś okres czasu, aby odrobić straty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok