heka napisał:
a jakim prawem oceniasz skoro pojęcia nie masz .....kończe dobrym slowem bo nie przywykłam do chamstwa i staram sie taka nie być ....jeśli masz z tym problem ,że ktoś lubi napisać komus dziękuje za porade lub dobre chęci ...to jest Twój problem nie mój ...a może ty też spróboj dla odmiany po prostu byc miły ....może ci się spodoba i przestaniesz być chamem.....szukam pracy i tyle czy ja wymagam czegoś od Ciebi czy poprosiłoam o pomoc Ciebie ...NIE więc może ty nie udawaj mądrzejszego od wszystkich innych na świecie ......wiesz zadałam pytanie na tym forum pomóżcie w sprawie pracy ...można to zrobic na trzy sposoby albo podac link do strony gdzie tej pracy szukać ...albo napisać gdzie się można z tym zwrócić ...albo być nieuprzejmym Ty najwidoczniej wybrałeś trzeci sposób no cóz tylko jak cię to przedstawia w moich oczach lub oczach ludzi którzy to czytają
Adresuj swoje wypowiedzi! Domyslam sie, ze pijesz do mnie. Moja odpowiedz jest zawarta we wczesniejszych postach, jezeli jej nie rozumiesz to popracuj nad soba.
Napisze jeszcze raz - to proba groteskowej manipulacji, ktora moze zadzialac na prostaka i to sentymentalnego( na takiego masz nadzieje) Nic tu nie zdzialasz, finn.no rowniez.
Szczescia zycze