Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
sebastian20 (7377 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
heka napisał:
i nie unikniecie tam tego to tylko kwestia czasu jak będzie ich tam mase ....jak wszędzie w Niemczech w Anglii czy Holandii przeklęła nas i ucieka
otóż mylisz się
w przeliczeniu do ludności tubylczej jest nas tu już więcej
tuż za Polszą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Antoni Pawlicki
(JanekP)
Wiking
Wystarczy nayczyc sie jezyka norweskie i nie ma problemu zeby znalesc prace. ja na Twoim miejscu celowalbym w wielka brytanie. Zastanow sie dobrze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
Anna82 dziekuje bardzo za linka przyda się wysłałam parę juz bardzo dziekuje ...i masz racje nie spodziewałam się ,że az tak ludzie to potraktuja ...znajde sobie sma prace ...a Tobie dziekuje za zyczliwośc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
heka napisał:
Anna82 dziekuje bardzo za linka przyda się wysłałam parę juz bardzo dziekuje ...i masz racje nie spodziewałam się ,że az tak ludzie to potraktuja ...znajde sobie sma prace ...a Tobie dziekuje za zyczliwoścwłaśnie tak to wygląda, od początku próbuje ci to wytłumaczyć, t nie ma tak ze ktos ci prface załatwi, tu musisz sama. jak jestes na miejscu TU -idziesz sama w sprawie pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Mysle, ze polacy powinni sie trzymac razem!! Wstyd! Pytanie, za co powinni sie trzymac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Wacek1 napisał:
Mysle, ze polacy powinni sie trzymac razem!! Wstyd! Pytanie, za co powinni sie trzymac?

za nos....albo za portfel, hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Wacek1 napisał:

Jak na razie trzymają się za gardła. Ogólnie to fajna nacja. Od wieków skłóceni, podzieleni i walczący między sobą. Coś jak dawna Jugosławia, tylko bez możliwości podziału na odrębne państwa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
BiZi napisał:
Wacek1 napisał:

Ja bym postulowal " za ryj"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Wacek1 napisał:
BiZi napisał:
Wacek1 napisał:

za ryj tak ale jedno pewne za "hója" nie beda sie razem trzymać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
AndersB napisał:
Wacek1 napisał:
BiZi napisał:
Wacek1 napisał:

za ryj tak ale jedno pewne za "hója" nie beda sie razem trzymać

hahahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok