Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
sebastian20 (7390 niezalogowanych)
38 Postów
Nowicjusz
wysyłałam dzisiaj nawet do UK...wszędzie Norwegia może dla tego ,że można by było połączyc przyjemne z pożytecznym ....uwielbiam takie krajobrazy i jest to moją pasją maluje troche .. po prostu szukamy gdzie się da znajoma znalazła na prace w niemczech na 4 tygodnie na szparagi ale dopiero w połowie kwietnia jesli udało by nam się znależc coś innego to było by swietnie ....a jesli nie to pojediemy na szparagi )))))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
nie zamierzam dyskutowac z takimi jak ty po co piszesz skoro chcesz obrazic ...ja niko nie odrarzam ..kto pyta nie błądzi ...nie ma tym nic złego ...jesli nie hccesz pomóc to przynajmniej nie przeszkadzaj ...pozdrawiam życzę miłego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
To proste pytanie gdzie szukanie pracy chodzi mi w jaki sposób internet agecje czy moze gazety?
Jak już znajdziecie ogłoszenie to jakie Cv wysyłanie ?
Po polsku po angielsku czy norwesku?
Czy jest to Cv profesjonalnie przygotowane czy przetłumaczono przez Google?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
chcecie do norwegii a macie kase na start? zdajecie sobie sprawe ile tu kosztuje wynajem mieszkania i o ile uda wam sie cos wynająć? depozyt, koszty życia? czsami trudniej wynająć mieszkanie jak znaleźć prace. wiec ja bym na waszym miejscu jechał na szparagi

szparagi dobre na korzeń bedziesz dumna z partnera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
heka napisał:
wysyłałam dzisiaj nawet do UK...wszędzie Norwegia może dla tego ,że można by było połączyc przyjemne z pożytecznym ....uwielbiam takie krajobrazy i jest to moją pasją maluje troche .. po prostu szukamy gdzie się da znajoma znalazła na prace w niemczech na 4 tygodnie na szparagi ale dopiero w połowie kwietnia jesli udało by nam się znależc coś innego to było by swietnie ....a jesli nie to pojediemy na szparagi )))))

TAk sie zastanawialem, kiedy napiszesz o naturze. Teraz napisz jeszcze, ze chetnie sie przeniesiesz "na stale z rodzina". Ze w Polsce tylko zlodzieje, chetnie podejmiesz kazda prace byle tylko zyc w godziwych warunkach. Nie pijecie, nie palicie i jestescie spokojni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
dziekuje ))) bardzo już wiem gdzie szukać ....masz dobre serduszko zaraz wyśle cv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Wacek1 napisał:
heka napisał:

TAk sie zastanawialem, kiedy napiszesz o naturze. Teraz napisz jeszcze, ze chetnie sie przeniesiesz "na stale z rodzina". Ze w Polsce tylko zlodzieje, chetnie podejmiesz kazda prace byle tylko zyc w godziwych warunkach. Nie pijecie, nie palicie i jestescie spokojni.
...i sie odwdzięczą pl browarkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
a co w tym złego że człowiek szuka pracy bo nie rozumiem ...skoro tu jej nie mam do pojade do pracy dorywczej ...a co mam kraść bo nie rozumiem ....jeśli mi się uda to znajde sobie prace gdzie indziej jesli znajdę ją w Polsce tez będę zadowolona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
a może ty byś na te szparagi pojechał to kos inny będzie z ciebie dumny .....czy ja w tym co pisze używam wulgaryzmów czy pisze tak ,żeby kogoś zachęcać do wypisywania takich głupot ....POPROSILAM O PORADE W SPRAWIE PRACY ....jak chcesz podyskutowac o korzeniu to zaloguje się do żetoniar na polskie fora i pogadaj z nimi ......i proszę cię nie wtrącaj się więcej do dyskusji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Spokojnie
Niektórzy sa na tym forum x lat i dzień w dzień to samo słyszą wiec to normalna reakcja
Jeszcze w miarę nowi na forum maja sile
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok