Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
sebastian20 (7386 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
heka napisał:
skoro dopiero teraz się zalogowalam na to forum to chyba to nie zbrodnia że prosze o pomoc w znalezieniu pracy ....ludzie co z wami ?????ale znieczulica
Forum to internetowa forma dyskusji. dyskutujemy sobie na wszystkie tematy a od czasu do czasu ktos tylko i wylacznie o cos prosi... nie dziw sie ze juz nam sie nie chce...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
przestań się już drarznić ...i tak nie jest łatwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
nie dziwie się ale czy trzeba od razu aż tak atakować ja naprawde staram sie pisać z szacunkiem do innych i nie obrażac ....dziękuje za wszystkie odpowiedzi te dobre i te złe rownież choć już mniej ....mam nadzieje ,że znajde prace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...idz

sie utop ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
sam sie utop ....a prosił cie kots o wejście do tej dyskusji ..kultury ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...albo

skocz na sznur ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
aaaa jeszcze 1 bardzo ważna sprawa dla wszystkich tych co nie rozumieją, nie chca zrozumieć, tępych i mniej tępych: W NORWEGII SZUKAJĄCYCH PRACY SPRZĄTACZEK, OPIEKUNEK DO DZIECI, POMOCNIKÓW BUDOWLANYCH itp itd JEST JUŻ WQRWE OD ZAJEBANIA!!!

p.s. sorry za słownictwo ale takie są fakty i chój
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
128 Postów
Ola Kowalczyk
(ola22312)
Stały Bywalec
AndersB napisał:
aaaa jeszcze 1 bardzo ważna sprawa dla wszystkich tych co nie rozumieją, nie chca zrozumieć, tępych i mniej tępych: W NORWEGII SZUKAJĄCYCH PRACY SPRZĄTACZEK, OPIEKUNEK DO DZIECI, POMOCNIKÓW BUDOWLANYCH itp itd JEST JUŻ WQRWE OD ZAJEBANIA!!!

p.s. sorry za słownictwo ale takie są fakty i chój

To znaczy Tych, co znaja komunikatywnie angielski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
słuchaj moje dziecko ma 12 lat i jest z angielskim na poziomie liceum ....więc uwierz mi ,że w mojej rodzinie nie jest tylko komunikatywność ....posłuchaj mnie bo naprawde bardzo sie staram choc cie nie znam uważac cię za fajnego człowieka .....i czemu podchodzisz tak do sprawy zwykłych normalnych ludzi ,którzy chcą znalezc lepszą przyszłośc dla swojej rodziny ...nie ma w tym nic złego przeciez ...a jesli ktoś sobie nie poradzi to po prostu wróci do Polski ...to ryzyko ,które ponosi każdy wyjeżdżając za granicę ...że zawsze może coś się nie udac .........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
ale tu nie Anglia, komunikatywny angielski może nie wystarczyć tu językiem urzedowym jest norweski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok