Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Adrian Nosal Michal Kowal Piotr Świ Monika Hopek Paola Skocz Karolina Skibińska Agnieszka Tomasiewicz (Rudek) Adam Okeniczak Natalia Krupa Jan Polak Madziaxxx Gmail Malta rengjoring kmg gz (13063 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
pozazycie napisał:[b]
Ty mialas takie szczescie ,ze ciebie w dziecinstwie Opieki nad Dziecmi pominely...czy w tym czasie jeszcze nie bylas w Norwegii

To proste Mialam madrych rodzicow. Matka mnie do "wujkow" nie wozila, prochow nie lykala, nie spala w samochodzie pod domem po czestych klotniach z ojcem, nie bylo puszek z piwem w moim pokoju, nie podrywala facetow na internecie itp..itd..

Ty nadal nic nie rozumiesz...PO co Ty lazisz za mna ?
Poswiec czas na zorganizowanie czegos pozytecznego w sprawie BV, albo zajmij sie dzieckiem, bo za jakis czas wejdzie na forum, przeczyta co jej matka wypisuje i jeszcze gorzej sie zalamie.

Co do Twojej adwokatki (i odwrotnie ), to najpierw reaguj na jej brukowy jezyk, ktorym atakuje, a pozniej na odpowiedzi, jakie dostaje. Jakzes taka "sprawiedliwa" i oburzona w sprawie niemilych odzywek, to badz rowniez konsekwentna - biegnij tam, gdzie sie to zaczyna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Avanti napisał:

słuchaj pajacu -prężysz się jak możesz ale ci nie wychodzi jeszcze nie miałam czasu przeczytać co napisał kręcina czy jak mu tam ,po paru zdaniach przeczytanych, nie zgadzam się z jego wypowiedzią .Powiązałeś mnie już z drugą osobą -zastanów się trochę bo mało kto działa w sposób taki jak ty.
Nie widzę powodu by bluzgać w tym temacie więc spływaj -zajmij się spekulowaniem ,kto z kim i gdzie .
Zapamiętaj nie robisz na mnie żadnego wrażenia ,taka przyroda,że GADY też żyją .
[/quote]

Twoje nieudolne zaprzeczenie nic nie zzmieniaja tepa strzalo. Jedyne co do tej pory pokazalas to kopiuj/wklej i tekst " napisz tu na forum moze inni beda wiedzieli to ci odpowiedza"
Inni wiedza i odpowiadaja - bujaj sie forumowa "erudytko"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Sebastian napisał:
Ludzie czy wy żyjecie w innej Norwegii niż ja?czy wy gazet nie czytacie, radia nie słuchacie
Co wam sie tu tak do chole...podoba ? dopasować się do zasad???? jakich zasad???

Przebywając w Norwegii podlegasz ich prawu, niezależnie od tego jakie masz obywatelstwo i gdzie jesteś zameldowany.

CZYTAJMY ZE ZROZUMIENIEM TEKSTU!!!!!

ZASADY-------- PRAWO
Widzi kolega różnice ?????
Manipulujesz i naciągasz tak jak Ci z Plsatu!

POZD kolegę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Lindemans napisał:

A a doczytalas sie ,aby dziecko bylo krzywdzone itp...
Rozbawiłaś mnie nie tylko tym co przeczytałaś ,ale tym że jednak dajesz wiare tam gdzie ci wygodnie.A dajac tobie do przeczytania, coś przeciw BV.. hm to już brukowiec....
Nawet adwokat jest dla ciebie ten na moja strone z brukowym jezyk.iem..ale gdyby wystapil adwokat pracujacy dla BV, toooo juz bylby dla ciebie KTOS WIELKI..

Moge tylko ci juz wyslac pozdrowienia ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
pozazycie,
Nic mi nie wysylaj, bo mnie to nie interesuje.
Wystarczy, jak sie poprostu odczepisz, tak jak sie przyczepilas.
Zadalas tak idiotyczne pytanie (dlaczego mnie BV nie odebralo. ), ze nie moglas dostac na nie innej odpowiedzi.
Z "adwokatem", to Ty nawet nie ogarniasz o czym napisalam. I kogo to dotyczylo.

Pisz sobie co tam chcesz, tak jak wczesniej, nie czepiaj sie nikogo osobiscie, to nie bedziesz pozniej wstawiac smetnych ikonek. To co siejesz, to zbierasz.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
pozazycie,
Nic mi nie wysylaj, bo mnie to nie interesuje.
Wystarczy, jak sie poprostu odczepisz, tak jak sie przyczepilas.
Zadalas tak idiotyczne pytanie (dlaczego mnie BV nie odebralo. ), ze nie moglas dostac na nie innej odpowiedzi.
Z "adwokatem", to Ty nawet nie ogarniasz o czym napisalam. I kogo to dotyczylo.

Pisz sobie co tam chcesz, tak jak wczesniej, nie czepiaj sie nikogo osobiscie, to nie bedziesz pozniej wstawiac smetnych ikonek. To co siejesz, to zbierasz.

odczepiamy się od ciebie bywaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
kryss napisał:

Fack barnevernet! har faen vært i det i ca 1 år nå, er bare 12, lillesøsstra mi er bare 7, og lille broren min er 10, fack barnevernet, til og med brent ned en insititsjun, fack alt nå! lei av, kjenner en kompis av meg, han tok livet sitt etter å ha vært i barne værnet i 13 år! han ble dritt lei av alt! fack dem, har faen meg tenkt brennne ned kontoret dems! nå akkuratt nå driter jeg i ALT!

A oto opinia jednego chłopca ...czytali? hmmm Alt for branas beste
To jest jakaś masakra!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok