Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
134 Posty

(zmiterka)
Stały Bywalec
Hilton napisał:
zmiterka napisał:
Doskonale zrozumialam , ale musze was zasmucic bo to nie jest zel ani tips

Zasmucic? A to dobre niech i bedą te paznokcie nawet hybrydowe, ale przesłanie jest jedno - wiocha na maksa. Nie ogarnelas, ze chodzi o wszelkie "odrabianie na sile" paznokcie? To już dawno jest passe. Podobnie jak białe kozaczki na szpilce, a u mężczyzn kowbojki

Hahaha powiem tak "NIE ZNASZ SIE"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
zmiterka napisał:
Hilton napisał:
zmiterka napisał:

Zasmucic? A to dobre niech i bedą te paznokcie nawet hybrydowe, ale przesłanie jest jedno - wiocha na maksa. Nie ogarnelas, ze chodzi o wszelkie "odrabianie na sile" paznokcie? To już dawno jest passe. Podobnie jak białe kozaczki na szpilce, a u mężczyzn kowbojki

Hahaha powiem tak "NIE ZNASZ SIE"

No nie wiem czy powinnas sie smiac az tak glosno? Tym bardziej, ze po polsku nie potrafisz napisac poprawnie wyrazu "niewiele".
Widocznie wdychanie substancji chemicznych i unikanie edukacji oraz pyl ze sztucznych paznokci poczynil szkody, moze warto isc do lekarza i wspomniec cos o szkodliwych warunkach pracy???

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
przykro mi zimetka hilton ma rację paznokcie wyszły z mody ,obecnie modne są krótkie i pomalowane na jeden kolor lub bezbarwne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Stały Bywalec
Gdybyś nie zauwazyl to napisalam w cudzyslowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Stały Bywalec
Akurat takie paznokcie jak nabardziej pasuja na pokazy i wygladaja super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Stały Bywalec
Oczywiscie zgadzam sie ,ze teraz sa modne jednokolorowe ale tu chodzi o okazje ...Np. jak prztyjdzie do mnie kobieta bo jest modelka a ja musze jej zrobic to czego ona potrzebuje ... moja galeria jest po to aby kazdy mogl zobaczyc jakie mam umiejetnosci!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
zmiterka napisał:

Zeby to nie wyglądało jak totalna amatrszczyzna, to pomyśl jeszcze o jakości zdjęć w tej Twojej galerii..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
zmiterka napisał:
Makaryna napisał:
Do Zmiterki
Przepraszam, ze nie na temat, ale bardzo zaintrygowal mnie twoj awatar. Co to jest ??
Probowalam powiekszyc obrazek, ale w dalszym nie wiem, czy to jakis "krwawy" wypadek ci sie przytrafil, czy tez jakas galareta ci sie przyczepila do paznokci ??

Nie wiesz bo pewnie nigdy nie korzystalas z uslug kosmetycznykii

To byla zwykla ciekawosc.... Myslalam, ze to jakis wypadek, bo jakakolwiek opinie czlowiek ma na ten temat, to efekt chyba powinien byc estetycznie pozytywny.... No chyba, ze jest to zamierzona "artystyczna prowokacja"

Z uslug kosmetyczki korzystam w miare regularnie, natomiast manicurzystki nie. W tym przypadku jestem samowystarczalna. Jakies 8 lat temu dalam sobie zrobic takie dlugie sztuczne, ale po tygodniu mialam dosyc, bo bylam calkowicie "unieruchomiona". No, gdybym nic nie robila i nie pracowala, to moze i bym wytrzymala dluzej, ale nawet i taka sprawa jak przewrocenie strony w ksiazce stawala sie problemem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
zmiterka napisał:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
Jasna napisał:
zmiterka napisał:

Zeby to nie wyglądało jak totalna amatrszczyzna, to pomyśl jeszcze o jakości zdjęć w tej Twojej galerii..

a co to jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok