Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Po przeczytaniu kilku ostatnich wpisów zwątpiłam czy to jest ten sam wątek o kredytowaniu mieszkania, który mnie zainteresował, czy gdzieś źle kliknęłam..
Ludzie, czy Wy w realnym świecie tak samo szybko przy wymianie zdań przechodzicie do ubliżania sobie i wyzwisk??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
buniusia79 napisał:
Ludzie, czy Wy w realnym świecie tak samo szybko przy wymianie zdań przechodzicie do ubliżania sobie i wyzwisk??To jest net i jak nie mozna "pomacać"
czy nawet zobaczyc to jest INNA ZABAWA!

KLAWO-SADO-MASO!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ja

to przechodze

jeszcze szybciej - a

pozniej do rekoczynow...

p/s:
buniusia-paniusia kiedy usuniesz ta drastyczna fotke ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Zdzisiek Kręcina
(KręcinaZeSzczecina)
Nowicjusz
Yatsek napisał:nie jestem matolem, dziwko....
Nie kłam, bo to grzech. A grzeszyć nie wypada. Nawet jeśli nie jesteś "pierdolonym katolickim gimbusem".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
Yatsek napisał:
czytalas dokladnie poprzedni post???? tam Ci napisalem dlaczego jestes sztuczna.... Twoje foto mi sie nie podoba, zmienisz je???
wyjechalas dla pieniedzy a nie dla chorego taty...

nie jestem matolem, dziwko....

czy ty masz coś z głową ,dlaczego ją tak nazwałeś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
zmiterka napisał:
Na podsatwie tego ,ze zamuje sie stylizacja paznokci stwierdzasz ,ze jestem sztuczna
Super argument, nie znasz mnie i nie masz prawa mnie oceniac na podstawie paznokci jakie robie
Nic we mnie nie ma sztucznego!

Wiesz co, nie mam nic do ludzi, krorzy robią tego typu paznokcie, bo inni kładą w lazienkach wiesniackiego glazure, albo robią wsiowate ubrania - klient kupi i jest kasa.
Napisałas ze ńie jesteś sztuczna, ze paznokcie robisz jak np. przyjdzie modelka....
Ale na zdjęciu w Twojej galerii jesteś ty z właśnie tymi okropnymi, różowo-zoltymi pazurami, przesadzilas z solarium. Może tobie sie wydaje, ze to jest zajebisste, ale przykro mi, nie jest.
Mam prawo ocenić te cudowne ( nadal ńie powiedzialas z czego wykonane) sztuczne paznokcie i jestem na NIE, a dlaczego, to już napisałam wczesniej.
Możesz sobie być jaka chcesz, twój problem ze zmienilas odrazu fotkę hahahaha, jesteś bardzo zakompleksiona. A chłopaki na fotce to jakby to Marianek nazwał, mamely
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Hilton napisał:
A chłopaki na fotce to jakby to ....
No nie.... do JAROSŁAWA K. czy Tadeusza R. daleko!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Stały Bywalec
Hilton napisał:
zmiterka napisał:
Na podsatwie tego ,ze zamuje sie stylizacja paznokci stwierdzasz ,ze jestem sztuczna
Super argument, nie znasz mnie i nie masz prawa mnie oceniac na podstawie paznokci jakie robie
Nic we mnie nie ma sztucznego!

Wiesz co, nie mam nic do ludzi, krorzy robią tego typu paznokcie, bo inni kładą w lazienkach wiesniackiego glazure, albo robią wsiowate ubrania - klient kupi i jest kasa.
Napisałas ze ńie jesteś sztuczna, ze paznokcie robisz jak np. przyjdzie modelka....
Ale na zdjęciu w Twojej galerii jesteś ty z właśnie tymi okropnymi, różowo-zoltymi pazurami, przesadzilas z solarium. Może tobie sie wydaje, ze to jest zajebisste, ale przykro mi, nie jest.
Mam prawo ocenić te cudowne ( nadal ńie powiedzialas z czego wykonane) sztuczne paznokcie i jestem na NIE, a dlaczego, to już napisałam wczesniej.
Możesz sobie być jaka chcesz, twój problem ze zmienilas odrazu fotkę hahahaha, jesteś bardzo zakompleksiona. A chłopaki na fotce to jakby to Marianek nazwał, mamely

Skoro tak to powiedz mi czemu jeden to mistrz polski w wyciskaniu lezac( co ty bys nawet samesz szatngi nie podniosl)?Nie wiesz z kim tanczysz...jestes nikim zwyklym paziem ... haha to nie salorium ..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Stały Bywalec
MAmely..Moj drogi skoro jestes taki mocny na forum to prosze bardzo...ja sie przenosze do oslo z tym panem i powiedz jemu to prosto w twarz zobaczymy czy bedziesz taki odwazny jak tu !!!Bo widze ze ty twoi koledzy to wlasnie jednostrzalowi zawodnicy ktorzy tylko na forum sa mocni w gebie a tak to paziuja norwega!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Avanti napisał:
czy ty masz coś z głową ,dlaczego ją tak nazwałeś
przeycztaj jej posty... pusto w glowie, ale jest przeciez gruppies dla mistrza polski!!!! a ja podobno paziujesz na Norwega.... smieszne....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok