Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
fazi-jaska nie przekonasz on wie lepiej,przeciez z jueseja przybyl do tego raju.
i wiecej widzial,i wie lepiej
tylko nie zauwazyl w tym jueseju,ze ten kraj jedze bez pokrycia na zawaleniu swiata swoimi zielonymi bez pokrycia,husajnowi zamarzyla sie gielda ropy rozliczana w euro ,i go pozamiatali,bo jebnol by ich system ,a pieprzenie o prawach czlowieka i broni chemicznej to dla szarakow jak my.
tak i tutaj nie widzi nic poza wyplata w nok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
Ale ja niechce tutaj nikogo przekonywac bo co dla jednego jest rajem dla kogos innego moze byc bagnem . Reaguje tylko na komentarze w stylu wracasz bo jestes nieudacznikiem,leniem,bo nie potrafisz sobie poradzic(czytaj jestes slabym cwaniakiem),twoja zona bedzie sie puszczac a maz zacznie chlac na umor!!! Twoje dzieci zgnija w Polsce wychowywane przez ulice i brame na osiedlu!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Gamel Fazi napisał:
[b]

Jasta-moja corka po liceum tutejszym bedzie mogla podjac co najwyzej prace jako kelnerka czy kucharka jezeli nie dostanie sie na studia!!!

A jaka prace moze dostac w Polsce po polskim liceum ? Prezesa banku czy koncernu miedzynarodowego ?

Taki argument nie bardzo do mnie trafia, bo szkola srednia ogolnoksztalcaca zarowno tu jak i w Polsce daje akurat tyle samo.
Jezeli uwazasz, ze w Polsce po ogolniaku "zawojuje swiat", to tym gorzej dla tego "polskiego swiata".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Gamel Fazi napisał:

Jasta-moja corka po liceum tutejszym bedzie mogla podjac co najwyzej prace jako kelnerka czy kucharka jezeli nie dostanie sie na studia!!! Zaj.....ta przyszlosc przed nia.?

Gamel a nie stać cię fundnąć córce medycyny na UJ za 10 tysięcy PLN za semestr?
o co chodzi do k.. nędzy
wszystko wam dać?
a jeszcze będziecie wybrzydzać?
pieprzona komuna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
przeciez kurwa placi sie podatki na edukacje tez ,to jakim ...... jeszcze placic drugi raz?
efekt jest taki ze bezmozg z bogatym tatusiem konczy z dyplomem,i usmierca ludzi
a czlowiek zdolny na kasie w markecie.

tak jest dobrze jasiu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
promyczek122 napisał:
Powód jest taki,że mam chorą matkę która potrzebuje opieki 24 godziny na dobę a na prawdę nie ma kto się nią zająć.Mój ojciec nie żyje więc z tąd to pytanie.Do dam jeszcze,że moje dzieci maja 4 i 2 lat i znam norweski i angielski.Po prostu muszę .Pozdrawiam i jeszcze raz Dziękuje za odpowiedzi

przecież nie musisz się tłumaczyć bo to każdego nie powinno obchodzić po prostu wracaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
jasta102 napisał:
Gamel Fazi napisał:

Jasta-moja corka po liceum tutejszym bedzie mogla podjac co najwyzej prace jako kelnerka czy kucharka jezeli nie dostanie sie na studia!!! Zaj.....ta przyszlosc przed nia.?

Gamel a nie stać cię fundnąć córce medycyny na UJ za 10 tysięcy PLN za semestr?
o co chodzi do k.. nędzy
wszystko wam dać?
a jeszcze będziecie wybrzydzać?
pieprzona komuna

I poszedłbyś sie leczyć do takiego lekarza panie Janek?
Tu chyba nie o kwestię pieniędzy chodzi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
kryss napisał:
przeciez kurwa placi sie podatki na edukacje tez ,to jakim ...... jeszcze placic drugi raz?
efekt jest taki ze bezmozg z bogatym tatusiem konczy z dyplomem,i usmierca ludzi

tak jest dobrze jasiu?

Wydaje mi sie, ze jest to kwestia polskiej mentalnosci: dzieci i zona to "swiete krowy", ktore trzeba cale zycie sponsorowac !!!
Dziecko moze samo sobie zapracowac na studia i na siebie. Moze brac prace w weekendy, albo w wakacje. Moze tez wziasc pozyczke na studia.... A poza tym, czy kazdy musi miec studia ?!
Moze nie chce, albo sie nie nafaje.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Makaryna napisał:
kryss napisał:

tak jest dobrze jasiu?

Wydaje mi sie, ze jest to kwestia polskiej mentalnosci: dzieci i zona to "swiete krowy", ktore trzeba cale zycie sponsorowac !!!
Dziecko moze samo sobie zapracowac na studia i na siebie. Moze brac prace w weekendy, albo w wakacje. Moze tez wziasc pozyczke na studia.... A poza tym, czy kazdy musi miec studia ?!
Moze nie chce, albo sie nie nafaje.....

a moze ten co chce i pracuje sam na swoje studia zostaje wyjebany,bo czegos nie zaliczyl bo braklo czasu,tego ktory spedzil na zapierdalaniu....,albo nie zarobil tyle zeby oplacic,
a tumanowi tatus zaplacil i za studia i za zaliczenia.....

i napewno nie kazy kazdy musi miec studia,ten tuman z bogatym tatusiem tez nie musi ich miec ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
ale się nakręcacie pizza zamówiona zaraz mecz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok