Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kryss napisał:
powrot z dziecmi-100% popieram,
to najbardziej w chwili obecnej potrzebne Polsce, aby te parę milionów wróciło
a przynajmniej ci najmniej zaradni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
jasta102 napisał:
kryss napisał:
powrot z dziecmi-100% popieram,
to najbardziej w chwili obecnej potrzebne Polsce, aby te parę milionów wróciło
a przynajmniej ci najmniej zaradni

od kiedy to jasiu tak dbasz o potrzeby polski.
i dobrze wiesz ze z dziecmi tutaj z jednej pensyjki to bidnie,oj bidnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
S B
(mała 25)
Nowicjusz
Powód jest taki,że mam chorą matkę która potrzebuje opieki 24 godziny na dobę a na prawdę nie ma kto się nią zająć.Mój ojciec nie żyje więc z tąd to pytanie.Do dam jeszcze,że moje dzieci maja 4 i 2 lat i znam norweski i angielski.Po prostu muszę .Pozdrawiam i jeszcze raz Dziękuje za odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kryss napisał:

a kto powiedział, że te rodziny mają z jednej pensyjki żyć?
przecież to szlag człowieka trafiał, kiedy jeszcze dział młode mamy w Norwegii był czynny, kiedy te mendy tak strasznie się nudziły przy tej okrutnej harówce przy wychowaniu jednego bądź czasem dwójki dzieci i szukały kogoś na wspólne spacery z pieskiem, kotkiem, kawusię i ploteczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
jasta102 napisał:
kryss napisał:

przecież to szlag człowieka trafiał, kiedy jeszcze dział młode mamy w Norwegii był czynny, kiedy te mendy tak strasznie się nudziły przy tej okrutnej harówce przy wychowaniu jednego bądź czasem dwójki dzieci i szukały kogoś na wspólne spacery z pieskiem, kotkiem, kawusię i ploteczki

co racja to racja,
zawsze mozna oddac juniora na norweskie wychowanie
aby mogli nowego donosiciela wychowac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kryss napisał:
jasta102 napisał:
kryss napisał:

co racja to racja,
zawsze mozna oddac juniora na norweskie wychowanie
aby mogli nowego donosiciela wychowac...

a pewnie, że to się ludzkości lepiej opłaci
niż wychowanie następnego pokolenia blokerso-popegeerowcowego co uważa, że mama nie idzie do pracy tylko latorośl wychowuje, a o resztę martwi się mąż i państwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów

(lena003)
Początkujący
promyczek122 napisał:
[quote]Powód jest taki,że mam chorą matkę która potrzebuje opieki 24 godziny na dobę a na prawdę nie ma kto się nią zająć.Mój ojciec nie żyje więc z tąd to pytanie.Do dam jeszcze,że moje dzieci maja 4 i 2 lat i znam norweski i angielski.Po prostu muszę .Pozdrawiam i jeszcze raz Dziękuje za odpowiedzi[/quot:

hmmm staram sie ciebie zrozumieć promyczku ....ale powiedz mi dziewczyno w czym ty tej chorej matce pomożesz zwalając jej się na głowę z dwójką maluchów ???? zastanów się czy dasz radę sama opiekować się matką ,dziećmi , czy podołasz problemom w pl ,które spadną na ciebie jak grom z jasnego nieba ????? a ,że spadną to pewne na 100 % no i nie sądzę , że ten twój biedny mąż ,którego tu zostawiasz długo to wytrzyma ....... mimo wszystko ...twój wybór -twoje życie
Powodzenia....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
kryss napisał:
powrot z dziecmi-100% popieram,a wszystkim glupim i slepym ktorzy wola zeby norge wychowalo im dzieci,zycze powodzenia.

"nie wspomnę o darmowych rybach i grzybach ja płacę w pl 50 zł za 1 kg łososia starego na dodatek "

tylko trzeba jeszcze ta rybe zlapac,miec na to czas,znac miejsce w ktorym moze sie to udac,dojechac tam,zaplacic za paliwo bramkia po kilku watpliwych polowach,patroszeniu skrobaniu,juz ci sie nie chce,i tym sposobem idziesz do sklepu i kupujesz .

a dla tego ojca ta matka nie jest bv-em zależy o jakim ojcu mówimy kriss i o jakiej matce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
promyczek122 napisał:
Powód jest taki,że mam chorą matkę która potrzebuje opieki 24 godziny na dobę a na prawdę nie ma kto się nią zająć.Mój ojciec nie żyje więc z tąd to pytanie.Do dam jeszcze,że moje dzieci maja 4 i 2 lat i znam norweski i angielski.Po prostu muszę .Pozdrawiam i jeszcze raz Dziękuje za odpowiedzi

przecież nie musisz się tłumaczyć bo to każdego nie powinno obchodzić po prostu wracaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
lena003 napisał:
[quote]promyczek122 napisał:
[quote]Powód jest taki,że mam chorą matkę która potrzebuje opieki 24 godziny na dobę a na prawdę nie ma kto się nią zająć.Mój ojciec nie żyje więc z tąd to pytanie.Do dam jeszcze,że moje dzieci maja 4 i 2 lat i znam norweski i angielski.Po prostu muszę .Pozdrawiam i jeszcze raz Dziękuje za odpowiedzi[/quot:

hmmm staram sie ciebie zrozumieć promyczku ....ale powiedz mi dziewczyno w czym ty tej chorej matce pomożesz zwalając jej się na głowę z dwójką maluchów ???? zastanów się czy dasz radę sama opiekować się matką ,dziećmi , czy podołasz problemom w pl ,które spadną na ciebie jak grom z jasnego nieba ????? a ,że spadną to pewne na 100 % no i nie sądzę , że ten twój biedny mąż ,którego tu zostawiasz długo to wytrzyma ....... mimo wszystko ...twój wybór -twoje życie
Powodzenia....[/quote]

więc co....oddać do hospicjum czy coś takiego i po sprawie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok