kryss napisał:
jesli koli cie w oczy ilosc odslon,to sam ich nie nabijaj,
jesli uwazasz ze ta rozmowa jest o niczym,nikim i nic z niej nie wynika to po cholere w niej uczestniczysz?
zarzucasz komus ze jest tu od niedawna jest nieznany itd....,a sam jestes tu od miesiaca/pod tym nickiem oczywiscie/razi cie ilosc zamieszczanych postow,a sam dosc aktywnie je nabijasz,
to moze oswiec nas ,i napisz o co tobie chodzi?
i moze przedstaw swoja osobe blizej,a sam staniesz sie bardziej wiarygodny....
bo ja mysle ze jestes tylko kolejnym ............ ktory nauczyl sie kilku madrych slowek aby jawic sie wszystkim jako bardzo oczytany i wszystkowiedzacy.....,
jesli jestem w bledzie to mnie oswiec prosze
ps.jesli chodzi o f,to sie z toba zgadzam[/quote]
1.Ja jestem madry i oczytany do tego kilka slowek to za malo.
2. Posty nabijam dosyc przypadkowo, jezeli cos mnie interesuje- pisze, ale niezby sie tym przejmuje.
3. Ja nie musze sie przedstawiac bo to co pisze nie zalezy od tego kim jestem
4.Chodzi mi o prawde, albo o cos innego
Mozna wytykac czyjas glupote natomiast atak jaki przeprowadzila F to projekcja tego kim bedzie dziecko oraz sposobu wychowania. Nikt nie ma recepty na sukces wiec ja krytykuje,
jesli koli cie w oczy ilosc odslon,to sam ich nie nabijaj,
jesli uwazasz ze ta rozmowa jest o niczym,nikim i nic z niej nie wynika to po cholere w niej uczestniczysz?
zarzucasz komus ze jest tu od niedawna jest nieznany itd....,a sam jestes tu od miesiaca/pod tym nickiem oczywiscie/razi cie ilosc zamieszczanych postow,a sam dosc aktywnie je nabijasz,
to moze oswiec nas ,i napisz o co tobie chodzi?
i moze przedstaw swoja osobe blizej,a sam staniesz sie bardziej wiarygodny....
bo ja mysle ze jestes tylko kolejnym ............ ktory nauczyl sie kilku madrych slowek aby jawic sie wszystkim jako bardzo oczytany i wszystkowiedzacy.....,
jesli jestem w bledzie to mnie oswiec prosze
ps.jesli chodzi o f,to sie z toba zgadzam[/quote]
1.Ja jestem madry i oczytany do tego kilka slowek to za malo.
2. Posty nabijam dosyc przypadkowo, jezeli cos mnie interesuje- pisze, ale niezby sie tym przejmuje.
3. Ja nie musze sie przedstawiac bo to co pisze nie zalezy od tego kim jestem
4.Chodzi mi o prawde, albo o cos innego

Mozna wytykac czyjas glupote natomiast atak jaki przeprowadzila F to projekcja tego kim bedzie dziecko oraz sposobu wychowania. Nikt nie ma recepty na sukces wiec ja krytykuje,