Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agnieszka mielczarek jan nowak tomasz gonciarz Slavo Slavo Maja Zych Aleksandra Janewicz (18111 niezalogowanych)
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Wiecie co wam powiem BYŁO MINEŁO i po co to dalej roztrząsać ???????
A może TAK
CHCIAŁEM WAM WSZYSTKIM ŻYCZYĆ ZDROWYCH SPOKOJNYCH WESOLYCH RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA
Pozdrawiam wszystkich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
strix napisał:
ankadoro napisał:
Na zakonczenie, bo dyskutowanie z toba przypomina dyskuje z moherowym beretem na temat ks. Rydzyka, nigdy nie zastanawialas sie, dlaczego pani Rybka, nie chce przedstawic argumentow obu stron... i z swojej (ponoc traumatycznej sprawy) rozkrecila istny show-biz???

Naprawdę, Twoja fiksacja na osobie p. Rybki jest już męcząca. Nic mnie to nie obchodzi. Obchodzi mnie pogwałcenie iędzynarodowych umów przez BV i inne praktyki, których sprawaNikoli jest kolejnym przykładem. Mam wrażenie, że tego nie rozumiesz.

Moherowego bereta to przypominasz Ty. Podobna zajadłość, neofityzm i totalny brak poszanowania dla odmiennych racji. I przekonanie, że w walce o jedynie słuszne poglądy można nawet łamać prawo.

Innymi słowy, parafrazując Nietzschego, walcząc z potworami, stałaś się jednym z nich.

Dopoki nie znasz OBU stron sprawy Nikoli, jakie masz prawo twierdzic, ze jest to kolejny przyklad naduzycia wladzy ze strony bv.? Ale widze, ze walcze z wiatrakami, dla ktorych sensacja jest wazniejsza od obiektywizmu.
Zegnam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Dopoki nie znasz OBU stron sprawy Nikoli, jakie masz prawo twierdzic, ze jest to kolejny przyklad naduzycia wladzy ze strony bv.?
ile ci BV placi ?
twoja rodzina tez dla nich pracuje?
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883...tml?lokale=bydgoszcz
poczytaj komentarze
zwlaszcza
Barnevernet tylko pogarsza sytuację. Ten urząd ma swoje własne sądy, co oznacza, że wyroki w sprawie rodziców i dzieci wydają te same osoby, które wcześniej prowadziły dochodzenie. To niedopuszczalne i niedemokratyczne.
i dlatego
tylko 52 dzieci jest znane
www.aftenposten.no/nyheter/iriks/52-barn...vergrep-6716101.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
patim napisał:
Dopoki nie znasz OBU stron sprawy Nikoli, jakie masz prawo twierdzic, ze jest to kolejny przyklad naduzycia wladzy ze strony bv.?
ile ci BV placi ?
twoja rodzina tez dla nich pracuje?
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883...tml?lokale=bydgoszcz
poczytaj komentarze
zwlaszcza
Barnevernet tylko pogarsza sytuację. Ten urząd ma swoje własne sądy, co oznacza, że wyroki w sprawie rodziców i dzieci wydają te same osoby, które wcześniej prowadziły dochodzenie. To niedopuszczalne i niedemokratyczne.
i dlatego
tylko 52 dzieci jest znane
www.aftenposten.no/nyheter/iriks/52-barn...vergrep-6716101.html

Kolejnie bzdury: sprawy rozpatrywane sa przez niezawisle sady publiczne:
www.regjeringen.no/nb/dep/bld/tema/barne...ernet.html?id=415354
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
strix napisał:
ankadoro napisał:
Na zakonczenie, bo dyskutowanie z toba przypomina dyskuje z moherowym beretem na temat ks. Rydzyka, nigdy nie zastanawialas sie, dlaczego pani Rybka, nie chce przedstawic argumentow obu stron... i z swojej (ponoc traumatycznej sprawy) rozkrecila istny show-biz???

Naprawdę, Twoja fiksacja na osobie p. Rybki jest już męcząca. Nic mnie to nie obchodzi. Obchodzi mnie pogwałcenie iędzynarodowych umów przez BV i inne praktyki, których sprawaNikoli jest kolejnym przykładem. Mam wrażenie, że tego nie rozumiesz.

Moherowego bereta to przypominasz Ty. Podobna zajadłość, neofityzm i totalny brak poszanowania dla odmiennych racji. I przekonanie, że w walce o jedynie słuszne poglądy można nawet łamać prawo.

Innymi słowy, parafrazując Nietzschego, walcząc z potworami, stałaś się jednym z nich.

strix-wielkie uznanie i podziw za cierpliwosc i opanownie w dyskusji,z tworem ktory ma wielkie problemy z wlasna osobowoscia,i co jakis czas zmienia nicki,ale szkoda czasu na to "COS".
odreagowuje tutaj swoja wspaniala bezstresowa prace w norweskim urzedzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
znaczy ze 6 tygodni za gwalcenie przybranej corki to wystarczajace kara
co ty wiesz o tym jakim wrakiem psychicznym jest czlowiek po zgwalceniu
pewnie duza i to z autopsji
ze sie tak autorytatywnie wypowiadasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
patim napisał:
znaczy ze 6 tygodni za gwalcenie przybranej corki to wystarczajace kara
co ty wiesz o tym jakim wrakiem psychicznym jest czlowiek po zgwalceniu
pewnie duza i to z autopsji
ze sie tak autorytatywnie wypowiadasz

Jezeli to bylo do mnie, to oczywiscie uwazam, ze wyrok jest smieszny. Masz jakies namiary na te sprawe?

Co do kryssa, trudo mi sie rozmawia z czlowiekiem, ktory po swojej ultrakatolickiej indoktrynacji uwaza, ze dziecko jest jego wlasnoscia na rowni z autem, czy telewizorem, i panstwu od tego wara...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
jak zwykle durna babo,upieprzylo ci sie cos w tym durnym lbie i trzeszczysz o tym jak stary gramofon ze zdarta plyta.
ps.a na marginesie to uczesz sie czasem do pracy......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
kryss napisał:
jak zwykle durna babo,upieprzylo ci sie cos w tym durnym lbie i trzeszczysz o tym jak stary gramofon ze zdarta plyta.
ps.a na marginesie to uczesz sie czasem do pracy......

Dla ciebie wszystko, odspiewam Rote i Boze cos Polske zanim udam sie do pracy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Masz jakies namiary na te sprawe?
ta masz linka powyzej
wystarczy CZYTAC Ze ZROZUNMIENIEM
te 52 przypadki sa tak skraje ze BV nie moglo ich dalej tuszowac
dzieci w koncu dorosly i same wytoczyly procesy BV za zmarnowane zycie i uwazanie ich za wlasnosc systemu
zaden czlowiek nawet dziecko nie chce byc wlasnoscia panstwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok