Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Albert92 ........... r/d (11746 niezalogowanych)
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
A co ma mówić,jak żeś jej od chuji nadał boCHaterze z tobą za nie długo to nawet nikt klikać nie będzie chciał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Gabi B.
(Gabi26)
Wiking
A czy on ma sumienie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
kryss napisał:
przemko-poniekad koalski ma racje ze jak kto naprawde chce pomoc to sie z tym nie obnosi i nie robi tego pod publike i sobie reklamy za kilka koron.
robi to i juz,
wklej sobie w avatarze dowod nadania...

kryss chodzi o to że czasem warto pokazać innym że się da coś zrobić dla innego człowieka a nie żyć tylko nienawiścią może masz racje że nie powinienem tego pisać,ale jak tu się nie wkurwić jak widzisz te brednie tak na prawdę to nikt nie zna tej kobiety a padło wiele oszczerstw w jej stronę
żałosne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Przemko napisał:
A co ma mówić,jak żeś jej od chuji nadał boCHaterze z tobą za nie długo to nawet nikt klikać nie będzie chciał

Pamietaj o prawach autorskich - jezeli ktokolwiek nazwal ja chujem to tylko ja!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Przemko napisał:
kryss napisał:
przemko-poniekad koalski ma racje ze jak kto naprawde chce pomoc to sie z tym nie obnosi i nie robi tego pod publike i sobie reklamy za kilka koron.
robi to i juz,
wklej sobie w avatarze dowod nadania...

kryss chodzi o to że czasem warto pokazać innym że się da coś zrobić dla innego człowieka a nie żyć tylko nienawiścią może masz racje że nie powinienem tego pisać,ale jak tu się nie wkurwić jak widzisz te brednie tak na prawdę to nikt nie zna tej kobiety a padło wiele oszczerstw w jej stronę
żałosne

A skad ty wiesz, ze to oszczerstwa, jezeli powyzej piszesz, ze tak naprawde nik nie zna tej kobiety.
warto czytac co sie pisze zanim wcisniesz enter
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
przemko-mnie wlasnie chcieli wyludzic auto moze niewiele bo warte 20 tys,
dzis znow to samo,i mam wszystkim wierzyc.
chetnie pomoge i to znacznie ale musze miec pewnosc,a nieufnosci nabylem tylko dzieki ludziom,
przykre w tym jest to ze wielu ludziom w latwy sposob mozna by pomoc ale przez naciagaczy tej pomocy nie otrzymuja

pay pal.opinie,poczytaj.
i to nie jedyna proba rabniecia mnie na kase i pewnie nie tylko mnie,co do formy postow niektorych osobnikow sie nie wypowiem,bo komentarz zbedny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Optimus ty wszystkich znasz debeściak z ciebie siedzisz i podglądasz każdego ja też moge napisać ze pisałeś do mnie a co to zaraz wymyslę no nie czy jak to jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
Przemko napisał:
kryss napisał:

żałosne

Lo Boże jakie smętki.
Myślisz kurwa, że masz jakiś jedyny patent na pomaganie? Ze w ogóle jest jakiś jedyny?
Da się zrobić, tylko że ja się z tego nikomu nie spowiadam. Więc przestań już smęcić gościu, bo tracisz czas, który możesz wykorzystać dla innych!!!!
Swoją drogą pozdrawiam...Aniele

Gabi - tym razem cie oszczędze, ale powiedz jeszcze słowo, a bedziesz miała więcej powodów do utyskiwania na temat zachowania Polaków.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Gabi B.
(Gabi26)
Wiking
Wiesz co odwal się. Dla Ciebie pani Gabi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Przemko napisał:
Optimus ty wszystkich znasz debeściak z ciebie siedzisz i podglądasz każdego ja też moge napisać ze pisałeś do mnie a co to zaraz wymyslę no nie czy jak to jest

1. Gdzie napisalem., ze wszystkich znam? Nawet bym chyba nie chcial. np. mieszkancow Afryki
2. debesciak - nie wiem co to znaczy
3. Nie siedze i nie podgladam kazdego - napisalem, ze dzis siedzialem i widzialem K/A
4. Nik tu nie uwierzy, ze sam pierwszy do Ciebie napisalem poniewaz nie robie tego NIGDY!!
5. Wymyslaj - w tym jestes dobry..

A swoja droga zachodzi dziwna korelacja pomiedzy pojawieniem sie K/A na forum i odwolaniem Zdzislawa Kreciny. Nie daje wam to do myslenia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok