Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Albert92 ........... r/d (11513 niezalogowanych)
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Szkoda że mamy tylu antypolaków, nietolerancyjnych wieśniaków którzy zobaczyli kilka koron i udają Sułtanów z Brunei...

"Niech Twoja prawica nie wie co czyni lewica"....ten co chce pomagać z serca niech pomaga, nieważne czy Kasia jest sprawiedliwa czy nie, wy z jej sumienia nie będziecie rozliczani....ten kto ma serce prędzej czy pózniej będzie nagrodzony...szczęściem w rodzinie, zdrowiem czymkolwiek dobrym..ważne jest dawać w miare możliwości i nieosądzać

"i nie osądzajcie bo będziecie sami osądzeni"...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
AgaN napisał:
Szkoda że mamy tylu antypolaków, nietolerancyjnych wieśniaków którzy zobaczyli kilka koron i udają Sułtanów z Brunei...

"Niech Twoja prawica nie wie co czyni lewica"....ten co chce pomagać z serca niech pomaga, nieważne czy Kasia jest sprawiedliwa czy nie, wy z jej sumienia nie będziecie rozliczani....ten kto ma serce prędzej czy pózniej będzie nagrodzony...szczęściem w rodzinie, zdrowiem czymkolwiek dobrym..ważne jest dawać w miare możliwości i nieosądzać

Osadzila Aga
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
AgaN napisał:

Jeszcze jedna umoralniająca i spec od ludzkich zachowań.
Na 100% - jeśli ktoś się wahał, to po takich postach pokazuje Kozakiewicza gest /też Polak/.
Bo to tak działa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
AgaN napisał:

A Ty jesteś rzecznikiem od Kaczyńskiego czy Rydzyka ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...zaprawde

powiadam wam

oddajcie wszystko innym,a sami nic miec nie bedziecie

a ten kto serce posiada,wczesniej czy pozniej bedzie - mial zawal

i o nic nie pytajcie,kiedy o cos pytaja...

powiedzial
brzydal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
zaprawdę powiadam wam
iż prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne
niż bogaty trafi do nieba
zatem rozdajcie wszystko potrzebującym
wracajcie do Polski
zostańcie dziadami
a Królestwo Niebieskie wam się otworzy
Amen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
A odemnie paczka doszła i jestem już dumny z siebie,a na reszte mam wyjebane Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
Przemko napisał:
A odemnie paczka doszła i jestem już dumny z siebie,a na reszte mam wyjebane Pozdrawiam

To cudownie. Duży chłopczyk!!!
Jesteś doskonałym przykładem na to, jak pomaganie nie służy potrzebującym, a służy do zaspokajania ego swojego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Oj Kowalscy Kowalscy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
Przemko napisał:

No w końcu coś zrobiłeś w życiu !!! Teraz możesz być z siebie dumny , bo nikt inny nie będzie

P.S. Ja też mam na ciebie wyjebane . Powodzenia .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok