Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3760 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak

"Starszy pan" kojarzy mi się na pierwszy rzut, z dziadkami z loży szyderców w "Muppet Show". Dzięki za komplement . Siły zła to zabawka dla młodego satanisty .
   Kurcze, flaki do emerytury się przeterminują i może to być prawdziwa ostatnia wieczerza , podobnie jak w filmie "Sens życia według Monty Pythona", tyle że tam załatwiła wszystkich sałatka z ryby mimo, że jedna osoba nie jadła .
PS:
   Pisząc o wypruwaniu miałem na myśli dostępność krów po drodze , ludzkie się do tej potrawy nie nadają .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Czyżbyś już próbował Cholerka ,coraz bardziej utwierdzasz mnie w moim przekonaniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Dino zlituj się nad nami biedakami, my tylko chcieliśmy na te flaczki do Ciebie przylecieć,a skoro nie chcesz się z nami nimi podzielić to po prostu napisz, zrozumiemy nie musisz nas zniechęcać swoimi jakimiś "siłami zła" jak to mówi retier
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Krowami się nie zajmowałem, ale uczestniczyłem kilkakrotnie w typowym wiejskim świnobiciu, co pozbawiło mnie złudzeń co do roli zwierząt hodowlanych.
   Z wypruwaniem miałem na myśli idiotyczno-makabryczne rozwiązanie problemu zapomnianych flaków . Po prostu, jedną z wykonalnych opcji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ahaa w takim razie będziemy mieć "Dino Rozpruwacza" krówek po drodze, flaczki będą do ugotowania a i też może jakiejś kiełbaski się zrobi... hmm aby trafił się ładny okaz to i mięsko będzie pyszne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Co do roli zwierząt to się zgadzam,ale nie za bardzo jarzę drugiego Przecież flaki nie są robione z flaków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
retier1 napisał:
Co do roli zwierząt to się zgadzam,ale nie za bardzo jarzę drugiego Przecież flaki nie są robione z flaków

Z krowiego żołądka, więc brzuch trzeba rozpruć .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
hmmm tez mi teskno do tej emeryturki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok