Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3771 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
panladny napisał:
dino...a pamietasz klej konrada?

Nie bardzo, przypomnij .
PS:
Już wiem , jak to dawno było, przydałby się taki .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
panladny napisał:
tak,tak.dlatego jade do pl. wiesz wzialem dobry przyklad z magdaleny!

a moze znalazlas jakiego kla.
moze byc jeszcze taniej.wystarczy wcisnac stare i po klopocie!

panladny idzie w moje ślady...ulalala dziękx

wiesz co? jak gdyby ktoś tylko ubił tą świnkę na świeżynkę, to może od niej jakiś ząbek by się znalazł do wstawienia,ponoć młoda ta świnka to z pewnością i uzębienie ma dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
ja na emeryturce będę podróżować... odpoczywać i ... odpoczywać...a podczas jednej z podróży wpadnę do kami na bibę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
dino...jesli o tym samym myslimy.
ten konrad to byl wujek(?)pipi ponczoszniczki. smarowala nim (klejem,nie wujkiem) podeszwy i dawaj po suficie!
to chyba nawet przebija nasz rodzimy wyrob pt: butapren!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
kami napisał:
dzieki Dino ale jak dla mnie nie te klimaty ja nie lubie horrorow zostane przy " misja kleopatra"

Uwielbiam Asterixa, wypasiona bajka . Obejrzałem wreszcie "Śmierć w Wenecji", wypas. Chłopaczka z tak kobiecą urodą do roli Tadzia musieli faktycznie długo szukać .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
panladny napisał:
dino...jesli o tym samym myslimy.
ten konrad to byl wujek(?)pipi ponczoszniczki. smarowala nim (klejem,nie wujkiem) podeszwy i dawaj po suficie!
to chyba nawet przebija nasz rodzimy wyrob pt: butapren!

Dokładnie, Pipi to jedna z lubianych przeze mnie postaci w dziecięcych latach, czasem trzeba grzebnąć głębiej w pamięci aby ujrzeć szczegóły sprzed wielu lat .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Dino napisał:
... Obejrzałem wreszcie "Śmierć w Wenecji", wypas. Chłopaczka z tak kobiecą urodą do roli Tadzia musieli faktycznie długo szukać .A wiesz ,że ten film jest oparty na faktach autentycznych a sam bohater Tadzio już jako zubożały dziadzio dotrwał sędziwego jak dla NIEGO wieku w granicach naszego kraju i zeszedł sobie z ziemskiego padołu nie tak dawno temu ....
Gdzieś w prasie był o tym obszerny artykuł...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
gabriel napisał:
Dino napisał:
... Obejrzałem wreszcie "Śmierć w Wenecji", wypas. Chłopaczka z tak kobiecą urodą do roli Tadzia musieli faktycznie długo szukać .A wiesz ,że ten film jest oparty na faktach autentycznych a sam bohater Tadzio już jako zubożały dziadzio dotrwał sędziwego jak dla NIEGO wieku w granicach naszego kraju i zeszedł sobie z ziemskiego padołu nie tak dawno temu ....
Gdzieś w prasie był o tym obszerny artykuł...

Wiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Hej Dino Czyżbyś nie mógł się doczekać tej emerytury i owieczek że tak z rana buszujesz na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
retier1 napisał:
Hej Dino Czyżbyś nie mógł się doczekać tej emerytury i owieczek że tak z rana buszujesz na forum

Tęskno, oj tęskno, moje wrodzone lenistwo aż pieje do czasów słodkiego, permanentnego wypoczynku i pieniążków co miesiąc wpływających na konto . Niestety, pomiędzy czasem przebywania na forum, a tęsknotami emerytalnymi nie ma związku. W moim czasie wolnym, głównym regulatorem pory pobytu są chęci własne, a picie porannej kawy jest dobrą chwilą na prasówkę i pisanie komentów .
PS:
   Popołudniowej kawy również .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok