Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
SOPHIX SOPHIX Robert P She She totek 1623 agnieszka pietruczuk Justyna Kaha (19004 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
fazi obejrzyj filmiki,daje do myslenia
piszesz ze to sa dzieci,ale akurat tu nie o te dzieci chodzi,a wlasciwie o nie tylko za kilka kilkanascie lat,kim i jakie beda
zaslaniaja sie dobrem dziecka,tylko ze to tylko zaslonka,celem jest zatarcie roli rodziny,wartosci,autorytetu rodzicow,a czym jest czlowiek bez wartosci....,no wlasciwie majacy jedna wartosc kase,bo zadnych innych juz nie bedzie znal,

grzeczny kali,obnizymy mu koszty odsetki itd. niegrzeczny kali, odsetki koszty w gore,i kali bedzie musial zapierdalac zeby nie stracic wszystkiego czego sie dorobil,i nie bedzie mial czsu na glupoty,pt tytulem MYSLENIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
obejrzałem film 2 razy.....
I jesli jest ktos, kto jeszce jakiekolwiek watpliwosci, jakies "ALE" to musi byc albo norek, albo skonczony kretyn!
To dziecko przezyło traume i pewnie jeszcze bedzie to wracac,kto wie moze do konca jej zycia.....
Uwazam jednak,ze to własnie ona była i zostanie najwiekszym bohaterem całej tej sytuacji!
Nie rutkowski, nie rodzice tylko ta mała/WIELKA dziewczynka!
Brawo i serdeczne gratulacje dla rodziców i Krzyska!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Przyszly mi do glowy dwie sprawy.
Co by bylo, gdyby Nikola nie miala 9 lat tylko np 4.
I druga sprawa, co bedzie z jej rodzicami dalej, bo oni musza do konca zalatwic swoje sprawy w NO. Skatt im nie popusci. Co bedzie jesli beda musieli tu przyjechac? Myslal ktos o tym ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
na szczescie ze skatem mozna sie rozliczyc z pl.
ale wiele spraw tak sie nie da,
niezly zgryz,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Mysle,ze gdyby Niki miała tylko 4 lata, to niestety ale doszło by do rozlewu krwi, bo normalny ojciec, ani mama nie machnął by reką na swoje ukochane dziecko.......
Choc pewnie zniknęła by i tak na reszte zycia Bóg wie gdzie.....
Co do spraw rodziców: mysle,ze pełnomocnik z upopwaznieniami obojga moze ogarnąc wszytskow dwa dni,a z pracy moga dostac dyscyplinarke, bo who cares about
Pewnie skatt i inne urzedy juz dostały wytyczne od "wielkiego brata" jak by tu uprzykrzyc zycie tym "niewiernym polaczkom".......
Mysle jednak,ze moga tez liczyc na pomoc konsula, ministra MSZ w PL i jakos dadzą sobie rade
czego serdecznie im zycze!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Hilton napisał:
Przyszly mi do glowy dwie sprawy.
Co by bylo, gdyby Nikola nie miala 9 lat tylko np 4.
I druga sprawa, co bedzie z jej rodzicami dalej, bo oni musza do konca zalatwic swoje sprawy w NO. Skatt im nie popusci. Co bedzie jesli beda musieli tu przyjechac? Myslal ktos o tym ?

Hilton, o tym samym wczoraj myslalam,ale bylo juz pozno zeby pisac.... dziewczynka w wieku lat 9 okazala sie dzielna i inteligentna dziewczynka,ale co maja zrobic rodzice majacy mniejsze dzieci, tak jak podalas w wieku np lat 4? bo ja nie wiem....

ja wczoraj ogladajac owy reportaz mialam gesia skorke...emocje zrobily swoje ale wg mnie to najwazniejsze jest to,ze dziecko jest z rodzicami-biologicznymi rodzicami!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Nie rozumiem dlaczego w ogole BV sie nimi zainteresowalo?
Przeciez skoro ojcec nauczyl corke elementow wspinaczki, to znaczy ze ma hobby i nie sadzal corki przed TV sam pijac z kolegami, tylko spedzali razem aktywnie czas.
Ponadto, Norwegowie mysla ze 9cio letnie dziecko zapomni jak sie nazywa, skad pochodzi itp? Byc moze przy dobrym praniu mozgu, ale Nikola jest bardzo bystra, wiec nie udaloby sie im zrealizowac planu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
ktos zadzwonil ze szkoly i dalej juz poleciala urzednicza maszyna,zastanawia mnie ,w ktorym momencie bv mialo na celu dobro dziecka...,bo ja nie zauwazylem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Zastanawia mnie to caly czas, bo na mnie uprzejmnie doniosl sasiad, ze znecam sie nad 1,5 roczna corka, co oczywiscie bylo nieporozumieniem. I tak jak juz pisalam, z BV byli u mnie w domu, ja tam bylam kilka razy ale corka i syn sa ze mna. Z bv mam kontakt do dzis i moim dzieciom duzo pomogli.
Poza tym ja jestem samotna matka, czyli na logike moim dzieciom jest ciezej niz Nikoli, a mnie trudniej jest sprawowac obowiazki rodzicielskie, bo musze byc matka i ojcem. Tylko ze moich dzieci nie trzeba odbijac z rodzin adopcyjnych.
W takim razie o co chodzi????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Hilton napisał:
Zastanawia mnie to caly czas, bo na mnie uprzejmnie doniosl sasiad, ze znecam sie nad 1,5 roczna corka, co oczywiscie bylo nieporozumieniem. I tak jak juz pisalam, z BV byli u mnie w domu, ja tam bylam kilka razy ale corka i syn sa ze mna. Z bv mam kontakt do dzis i moim dzieciom duzo pomogli.
Poza tym ja jestem samotna matka, czyli na logike moim dzieciom jest ciezej niz Nikoli, a mnie trudniej jest sprawowac obowiazki rodzicielskie, bo musze byc matka i ojcem. Tylko ze moich dzieci nie trzeba odbijac z rodzin adopcyjnych.
W takim razie o co chodzi????

pokreciłem ja, czy ......?
Pisałas nie tak dawno,ze "jak sie ma męża norwega, a tesciów w maladze(chyba)......"
Ocb hilton?
czyzby twój slubny poszedł w...... miasto?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok