Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
SOPHIX SOPHIX Robert P She She totek 1623 agnieszka pietruczuk Justyna Kaha (19001 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
i oto "raj" w ktorym mieszkamy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Antoni Perez
(PeReZ)
Stały Bywalec
Nagralem... jutro wrzuce na youtube... chyba, ze ktos to przede mna zrobi... ide spac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
superperez
Podrzuc tytuł pod jakim zapodasz na yt
jestes wiellki!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
hilton-chodzilo o to ze po 6 tyg. od odebrania biologiczni rodzice traca wszelkie prawa do dziecka,
ps.a niedawno tak zachwalalas bv...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Hilton napisał:
Wedlug mnie ta rodzina nie wyglada na naduzywajaca alkoholu, widac ze sa fajna rodzina i dziecko jest zzyte z rodzicami.
Dziwne to wszystko, ta cala sytuacja z bv. Poza tym ich dom w Norwegii nie wskazywal na to, ze to byli ludzie, ktorzy mieli problemy finansowe i korzystali z socjalu, tak jak to bylo opisane w norweskich gazetach.
Ostatnia sprawa, telewizja polska podala nieprawdziwa informacje - po 6 tygodniach opiekunowie zastepczy NIE STAJA sie rodzina adopcyjna.

W polskich gazetach poczawszy od faktu a skończywszy na tych poważniejszych ukazywały się wywiady z ta mamą.. i tam tez opisywała ze przychodzili z br. a ona jezyka nie znała i ze doplacali jej do wiekszego mieszkania.
wiec to nie tylko norweska "propaganda"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
kryss napisał:
hilton-chodzila o to ze po 6 tyg. od odebrania biologiczni rodzice traca wszelkie prawa do dziecka,
ps.a niedawno tak zachwalalas bv...

Kryss, bardzo cie prosze o zaprzestanie wypisywania glupot. Jeszcze raz napisze - nie zachwalalam, napisalam czym BV sie zajmuje procz "ratowania" dzieci. A ty jak widze znow zaczynasz zaczepiac. Daj sobie spokuj, ok? Bo pani Helena nie zdecydowala sie wyjawic prawdy jak to bylo u nich z BV, mimo ze otrzymala oferte pomocy od jednego z forumowiczow.
Po obejrzeniu reportazu opisalam swoje odczucia, tyle.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Marniusz napisał:
Anna82 napisał:
Oglądam...

A myślałem że wszystkie telewizory rozdałaś.

Jeszcze mi się dwa ostały
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Jasna, w Norwegii kazdy kto nie osiaga rocznego dochodu wiekszego niz 255 tysiecy moze miec doplate i zapewniam cie ze Norwegowie kozystaja z tego pierwsi... Nie jest to zaden wstyd ani hańba.

edit : a jesli myslice ze te doplaty sa jakies kosmiczne, to podaje link, kazdy moze sobie obliczyc ile moglby dostac.

tjenester.husbanken.no/bostotte-kalkulator/index.html
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
oj.. mnie nie o to chodzilo ze to jakis wstyd czy hańba..

napisałas tylko ze norweskie gazety o tym pisały, a ja dolozylam ze i polskie tez i to wprost od mamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
hilton nie zaczepiam,tylko poprzednie twoje wypowiedzi na temat bv. ,jakie byly sama wiesz,a tu mialas przyklad do czego i w jaki sposob sie posuwaja,mnie nie chodzi o osobiste sprzeczki z toba a o to by ktos nie zrobil glupoty udajac sie samemu do tej "wspanialej " pomocnej instytucji bo moze kosztowac go to utrate dziecka.
owszem zdarza im sie pomoc ale to tylko niewielki odsetek tego co robia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok