Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26387 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
No tak ,miał być komiks a tu mi zajeżdrza wyziewami z lochów kgb.A możeTY mad(pozwolisz że tak będe CIĘ nazywał,jakoś lżej mi to idzie przez moje zwoje ) kreujesz się na........No właśnie,na kogo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
Czym się różni pijak od astronauty?
- Pijak jest cały czas w stanie nieważkości.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kami napisał:
drazliwy???? mysle ze kazda szanujaca sie kobieta/dziewczyna by tak zareagowała jakbys ja wciagnoł w taki chory temat a pozatym dla mnie jesteś zmolestowaną przez czeczeńskich partyzantów, alternatywnie inteligentną imitacją napleta końskiego w różowym mundurze

kami Ty to masz gadaną, czytając uśmiałam się jak nigdy dotąd ciekawe jakie oczy zrobił panladny czytając ten tekst?? dobre hahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...czym rozni sie cytryna od kobiety?
cytryne najpierw sie rżnie,a pozniej sciska!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
a tak na marginesie, skoro piszemy o byle czym bo taki tu wątek, to w piątek wróciłam po 4 tygodniach z PL i wiecie co? pogoda tam do bani, tutaj tak samo no, ale ziemniaki w PL wykopane w piwnicy już są i w niedziele dotrze do mnie ich jeden wielki worek, mam nadzieję,że nikt mi ich teraz nie podpier..li z szopki, bo ostatnio to pół wora ktoś mi wyniósł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
panladny napisał:
...czym rozni sie cytryna od kobiety?
cytryne najpierw sie rżnie,a pozniej sciska!

głodnemu chleb na myśli?? przecież wczoraj była środa, poczekaj panladny do soboty....to zaledwie dwie noce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...ze niby,jak?
cytryne mozna kroic tylko w sobote,w dodatku tylko glodnemu i to z chlebem?

cos ty tam pila,w starym kraju,magdaleno???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
panladny napisał:
...ze niby,jak?
cytryne mozna kroic tylko w sobote,w dodatku tylko glodnemu i to z chlebem?

cos ty tam pila,w starym kraju,magdaleno???

oj panladny panladny widzę, że nie zrozumiałeś mnie... zapytałeś czym różni się cytryna od kobiety i później sam odp, więc ja nie pisałam później z tym głodem o cytrynie tylko o kobiecie a co do "głodnemu chleb na myśli" to chodziło mi,że myślisz o tym "rżnięciu i ściskaniu"....kobiety
a pić cosik się tam piło,w końcu miałam ku temu duużo okazji,np.zakończenie wykopków,zakup projektu domu , urodziny mojej mamy,urodziny brata.... ok wystarczy bo jeszcze sobie pomyślisz że jakąś alkoholiczką jestem czy co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...aha,teraz juz rozumiem.
twoja mama urodzila brata,po wykopkach,na zakupionym projekcie domu...gratulacje!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok