Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26378 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
magdalena_d84 napisał:
a tak na marginesie, skoro piszemy o byle czym bo taki tu wątek, to w piątek wróciłam po 4 tygodniach z PL i wiecie co? pogoda tam do bani, tutaj tak samo no, ale ziemniaki w PL wykopane w piwnicy już są i w niedziele dotrze do mnie ich jeden wielki worek, mam nadzieję,że nikt mi ich teraz nie podpier..li z szopki, bo ostatnio to pół wora ktoś mi wyniósł

Coś na temat prywatnego importu ziemniaków do Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
........pękam ze śmiechu i nie mogę sie opanować hi,hi,hi...............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Nowicjusz
Hehe fajnie się was czyta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Dino napisał:
magdalena_d84 napisał:
a tak na marginesie, skoro piszemy o byle czym bo taki tu wątek, to w piątek wróciłam po 4 tygodniach z PL i wiecie co? pogoda tam do bani, tutaj tak samo no, ale ziemniaki w PL wykopane w piwnicy już są i w niedziele dotrze do mnie ich jeden wielki worek, mam nadzieję,że nikt mi ich teraz nie podpier..li z szopki, bo ostatnio to pół wora ktoś mi wyniósł

Coś na temat prywatnego importu ziemniaków do Norwegii.

dino dzięki za link ale i tak guzik z tego rozumiem, a śmiać się też z tego teraz śmieję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
panladny napisał:
...aha,teraz juz rozumiem.
twoja mama urodzila brata,po wykopkach,na zakupionym projekcie domu...gratulacje!

panladny albo specjalnie udajesz ciemnego w czytaniu albo faktycznie masz jakiś problem z tym związany...wiesz nie myślałam, że i mnie się zaczniesz czepiać i z tymi słówkami grać...pamiętam jak to miałeś kiedyś problem z ubraniem się bp rzekomo jesteś/byłeś początkujący i uczący się....jaka czapka, czy kalosze czy tez skarpetki?? ee..tam to chyba ty coś dziś wypiłeś więc przymknę na to oko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
to w duzym skrocie jest o tym,ze jak celnicy przejma te kartofelki,to bida bedzie,oj bida
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
truskawkowa napisał:
to w duzym skrocie jest o tym,ze jak celnicy przejma te kartofelki,to bida bedzie,oj bida

dzięki za skrótowe wyjaśnienie mój mąż w czerwcu był zatrzymany przez celników i trzepali autko a w dodatku był samochodem z polskimi numerami rej., puścili go bo wytłumaczył,że samochód zakupiony w Norwegii ale został u mechanika w PL... pytali się również o ziemniaki czy są dobre i jakoś puścili go bez problemu, więc mam nadzieję, że i teraz kuzynowi uda się z przyjazdem tutaj bo jak nie to faktycznie będzie bida i to duża bida jak dla niego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
truskawkowa napisał:

dzięki za skrótowe wyjaśnienie mój mąż w czerwcu był zatrzymany przez celników i trzepali autko a w dodatku był samochodem z polskimi numerami rej., puścili go bo wytłumaczył,że ma norweski samochód ale on został u mechanika w PL... pytali się również o ziemniaki czy są dobre i jakoś puścili go bez problemu, więc mam nadzieję, że i teraz kuzynowi uda się z przyjazdem tutaj bo jak nie to faktycznie będzie bida i to duża bida jak dla niego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kurcze pokręciło mi się pisanie, chciałam edytować a zacytowałam ponownie, sorry!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
tak juz na powaznie,to ziemniaki sa wysoko na liscie rzeczy zakazanych,wiec na fajnych celnikow trafiliscie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok