Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26387 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
kami napisał:
drazliwy???? mysle ze kazda szanujaca sie kobieta/dziewczyna by tak zareagowała jakbys ja wciagnoł w taki chory temat a pozatym dla mnie jesteś zmolestowaną przez czeczeńskich partyzantów, alternatywnie inteligentną imitacją napleta końskiego w różowym mundurze

z tym napletem konskim to juz polecialas brzuch mnie juz boli od smiechu
oj dziewczyna... skad ty te hasla bierzesz to nie wiem ale dobre sa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Jan63)
Wiking
Widzę a raczej jak czytam to widać że nie które osoby piszą byle pisać , a dla mnie jeśli się nie zna żadnej odpowiedzi to nie przeciąga się danego tematu tyko piszcie konkrety. Gdyż milczenie jest złotem !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...janek,a ty moze jestes z klubu pani psycholog.a moze rodzina?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Jan63 napisał:
Widzę a raczej jak czytam to widać że nie które osoby piszą byle pisać , a dla mnie jeśli się nie zna żadnej odpowiedzi to nie przeciąga się danego tematu tyko piszcie konkrety. Gdyż milczenie jest złotem !

no wlasnie....jest zlotem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
janek ja widze ze ty czytac nie umiesz
,no moze czytasz ,ale czytania ze zrozumieniem tekstu to nie opanowales
przeczytaj powoli i na glos pierwszy post w tym temacie
to moze zrozumiesz ze to temat luzny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
"......czytać ze zrozumieniem tekst "Chyba powinieneś zrobić z tego swoje logo gabriel i pobierać tantiemy.Duzo ludków zaczęło go przytaczać.Zawsze to dodatkowy grosz .giovi2,nie tak ostro,bo się jeszcze kolesiowi ten kijaszek złamie i na co będzie łowił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
retier1 napisał:
....Duzo ludków zaczęło go przytaczać....(
Najwyższy czas...
Wszak UŻYWAM PRAWIE NAGMINNIE TEGO ZWROTU OD PONAD DWÓCH LAT NA RÓŻNYCH FORACH dotyczących Norwegii ...
I NIE JEDEN RAZ" DOSTAŁEM PO PLECACH " ostrzeżeniem lub BANEM ,że śmiem zwracać NIETAKTOWNĄ Uwagę forumiczowi zamiast mu doradzić coś sensownego....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Ma ktos moze cos ciekawego do powiedzenia?
ponadto mozemy sie pobawic w poszukiwanie korzeni, zacznijmy od poczatku, kto z kim walczyl i jakie mieszanki krwi w polskich zylach wystepuja a potem mozemy wskoczyc na indywidualne drzewa genealogiczne co wlasciwie mogloby byc kolejnym rozdzialem do komiksu PRZYSTANEK NORWEGIA.
Jaki rodzaj drzewa, moze leszczyna?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
a poprzedni komiks juz skonczyłas???
jakos nie widziałam efektow
przeoczenie????
Zgłoś wpis