Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Norwegia niemal wzorcowo, Polska wśród homofobów Europy. Nowy ranking ILGA-Europe - Norwegia

Czytali temat:
Karol Pitek Radosław Rutkowski Zbigniew Karpinski (26 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
jacek m
(ruffies)
Wiking
Jest powód do dumy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:25  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
Brawo Polska! Ja nie mam nic przeciwko różnorodności, żyj i daj żyć innym. Widzę ogromne niebezpieczeństwo w tym co się dzieje. Pod szyldem tolerancyjności tworzy się jakaś nowa religia odartą z duchowości a skupiająca się na sprawach, które powinny nie wychodzić poza sypialnie. To zaczyna się zlepiać w jedną całość. LGBT, ekolodzy, marksiści. Oni chcą by wszyscy myśleli tak jak oni. Ciekaw jestem ile razy te oszołomy przyklejające się do asfaltu sadzili drzewa, zbierali śmieci, ile jedzenia wyrzucają? Wystarczy spojrzeć co chce z Norwegii zrobić partia MDG czy Rødt, nogami przebierają by podzielić los Wenezueli bo w tyłkach się poprzewracało, może nawet nie Wenezueli tylko chcą cofnąć się do epoki kamienia łupanego. Jak nie fanatycy lewicowi to fanatycy prawicowi. Obecnie to już SI potrafi dużo trzeźwiej patrzeć niż te oszołomy. Myślę że nadchodzi pora by udoskonalić demokrację. Nie może tak być że raz prawica raz lewica i zawsze duża część społeczeństwa czuję się uciskana. Reprezentują nas ludzie, którzy po wyborach realizują jakiś zupełnie inny plan niż obiecali. Systemy polityczne nie nadążają za rozwojem naszej świadomości i rozwojem technologii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:22  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Radosław Rutkowski
(radzio83)
Wiking
Polska - ostatni normalny kraj w Europie. Jestem dumny.
youtube.com/shorts/BIvF88czoRM?si=MH_HisadcHqg1r-R
Zgłoś wpis
Oceń wpis:19  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Adam Kamysz
(Duchowny) Online
Wiking
śmieszy mnie jak o duchowości piszą ciężkie prymitywy i jeszcze w swoja wypowiedz wplątują, jak do kotła z zupą, zagadnienia społeczne dotyczące kompletnie różnych dziedzin. Tu jest artykuł o LGBT+ i jest wstydem i hańbą dla Polski, że te osoby nie mają dostępu do formalnego zalegalizowania swego związku. Przecież nawet taki kraj jak Węgry gdzie od lat rządzi Orban wprowadziły małżeństwa jednopłciowe, abstrahuje już od tego, iż w samej prawicowej i konserwatywnej partii Fidesz jest mnóstwo gejów i nikt tam nie robi z tego problemu. Naprawdę proszę spojrzeć na to z szerszej perspektywy bo to jest kwestia moralna i głęboko nieetyczne jest odbieranie komuś prawa do szczęścia, do bycia razem , do ochrony swoich dóbr materialnych i niematerialnych. Osobom wierzącym ,zwłaszcza chrześcijanom powinno leżeć na sercu dobro drugiego człowieka i otwartość na wspólnotę a nie odrzucenie. Sam papież Franciszek błogosławił parom jednopłciowym , dobrze były mu znane te problemy, wskazał , że kościół katolicki musi być inkluzywny i miłosierny. Dlaczego tak ciężko Wam to zrozumieć , dlaczego homofobia urosła u Was do rangi patiotyzmu ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok