Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
1 Post
Paweł Z.
(Wloczykijaszlak)
Wiking
Ponadto, główną funkcją człowieka jako gatunku jest przedłużenie tego gatunku. Kobieta ktora zabija płód, działa przeciwko gatunkowi i podlega unicestwieniu. Nie chcesz dziecka, możesz oddać. Zwolennicy aborcji to ten sam stan świadomości co tęczowe dziwolągi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
Wloczykijaszlak napisał:
@woman se tak samo jest udowodnione naukowo, że kobieta ma jedną szarą komórkę więcej od kury, dlatego nie dziobie trawy
Nie odczuwam w sobie szarej kurzej komòrki, moze dlatego od urodzenia chodzę po trawie i poruszam sie samochodami , wiec poszukaj szarej kurzej komorki w sobie moze wydoroslejesz..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
ja ja
(szefno)
Początkujący
Najwiekszym dnem sa faceci ktorzy zgadzaja sie na aborcje u swoich kobiet. To wlasnie mezczyzna jest obronca rodziny i powinien jej strzec. jak nie potrafi wziac na klate ciazy i pozniej wychowywania dziecka a dopuszcza do aborcji to zwykla c****
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(jajajaja)
Wiking
Ludzie popierajacy zaostrzenie tej ustawy to debile. Chyba oczywiste jest, ze dziecko powinno przyjsc na swiat kiedy rodzice jego chca i sa gotowi na to zeby je wychowac i zagwarantowac mu jak najlepsze warunki do zycia. Zaliczajac wpadke w wieku 21 lat, nie dosc ze rodzic nie ma czasu dla siebie, bo jest swiezo po szkole albo w trakcie szkoly, to jeszcze musi rezygnowac z przyjemnosci, zeby wychowywac dziecko, ktorego nie chce. Antykoncepcja ma zawsze margines bledu a ten blad moze kosztowac spierdzielone zycie u rodzicow jak i poryta psychike u dziecka, ktore jjest wychowywane przez rodzicow, nie chcacych go. Serio maly czlowieku myslisz, ze wychowanie wpadki, szczegolnie w mlodym wieku bedzie dla dziecka dobre? Serio uwazasz ze dziecko wyrosnie na pewnego siebie czlowieka? Nie wydaje mi sie zeby 21 latek mial w glowie poukladane a szczegolne poukladane na tyle, zeby wychowywac i przekazywac swoja wiedze innemu czlowiekowi, takiemu dla ktorego sie jest autorytetem. Nie popierasz aborcji? Nie popieraj, nie korzystaj. Masz takie prawo, ale nie zabieraj prawa wyboru innym przez swoj poglad i przez swoje przekonania, bo to decyzja osobista.

~M. 16 lat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-12  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
ja ja
(szefno)
Początkujący
Nikomu nie zabraniam dokonywac aborcji. To jest moje tylko zdanie na temat osob ktore do tego dopuszczaja. A majac «nascie» lat powinno sie znac konsekwencje jakie moze przyniesc wspolzycie w postaci ciazy. No chyba ze tego sie nie wie, nogi zawsze latwo rozlozyc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
113 Posty

(cham)
Początkujący
Wspolzycie w postaci ciazy. Ciekawe
Interesujace jest rowniez to, ze najbardziej zagorzali przeciwnicy aborcji (wsrod mezczyzn) to ci, ktorym wszystko jedno jest czy migranci topia sie na morzu czy nie. Ot, to ak w obronie zycia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
ja ja
(szefno)
Początkujący
cham napisał:
Wspolzycie w postaci ciazy. Ciekawe.. Przeczytaj cale zdanie jeszcze raz a zrozumiesz. Polonista nie jestem wiec wybacz moje bledy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
113 Posty

(cham)
Początkujący
Zaden problem i bez urazy Zabawne bylo wiec nie omieszkalem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
cham napisał:
Wspolzycie w postaci ciazy. Ciekawe
Interesujace jest rowniez to, ze najbardziej zagorzali przeciwnicy aborcji (wsrod mezczyzn) to ci, ktorym wszystko jedno jest czy migranci topia sie na morzu czy nie. Ot, to ak w obronie zycia.

Prawdziwy mezczyzna rodzi sie tylko w Polsce i broni tylko polskich wartosci i polskiego zycia.
Prawo do zycia innych nacji jest dla niego tematem obcym, by nie powiedziec wrogim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Harry Angel
(drozdi)
Wiking
Sprowadzać problem aborcji do kwestii sprowadzania imigrantów może tylko lewak bez cienia instynktu samozachowawczego ale czego się spdziewać po takich osobnikach skoro np pan Nordal Haugen został zgwałcony przez somalijczyka ale czuje się „ winny” jego deportacji a taka Natalia przybysz wyskrobała sie bo musiałaby zmienić mieszkanie na większe ale zaraz potem pochyla się nad losem „ pszczółki” którą „z dumą „ zaadoptowała . Ot cała przewrotność zbrodniczego lewackiego myślenia ale akurat w tej głupocie to Polacy biorą najmniejszy udział chociaż ci wynarodowieni wrecz przeciwne co widać po tym forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok