Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
cysiek33 napisał:
przeciez to sa fakty potwierdzone historycznie
pieniadz rzadzi swiatem a nie jakas tam wodka

Swiat to swiat, a Polska to Polska.
Jedno z drugim nie ma nic wspolnego.

Jedyny punkt styczny jest wtedy gdy komus pieniedzy na wodke zabraknie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
cysiek33 napisał:
ktos juz na forum dawal przepowiednie ze bedzie wojna we wrzesniu 2015

Tez sie tego obawiam. Wrzesien 2015, a dokladnie 2 wrzesien, pozny wieczor.
Tego dnia z 2 tygodniowego pobytu u rodzicow w Polsce wraca do Oslo moja malzonka.
Jesli sie nie ogarne, nie wysprzatam mieszkania, nie pomyje okien, to jak to ktos na forum pisal, we wrzesniu 2015 bedzie wojna.

Armagedon, apokalipsa, eksterminacja, entropia, hekatomba, holocaust, ludobójstwo, masakra, rzeź, unicestwienie, wyniszczenie, wytępienie.

Ostateczne Rozwiazanie kwestii Wujka Janka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:20  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
a to z mamusia przyjedzie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:21  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
WujekJanek napisał:
cysiek33 napisał:
ktos juz na forum dawal przepowiednie ze bedzie wojna we wrzesniu 2015

Tez sie tego obawiam. Wrzesien 2015, a dokladnie 2 wrzesien, pozny wieczor.
Tego dnia z 2 tygodniowego pobytu u rodzicow w Polsce wraca do Oslo moja malzonka.
Jesli sie nie ogarne, nie wysprzatam mieszkania, nie pomyje okien, to jak to ktos na forum pisal, we wrzesniu 2015 bedzie wojna.

Armagedon, apokalipsa, eksterminacja, entropia, hekatomba, holocaust, ludobójstwo, masakra, rzeź, unicestwienie, wyniszczenie, wytępienie.

Ostateczne Rozwiazanie kwestii Wujka Janka.

-------
Jan, w tej chwili historycznej próby możesz liczyć na odsiecz przyjaciół...znaczy się w materii mycia okien nasamprzyklad. Takoz wręcz wrazy endlosong Ci nie grozi. Nebojite se - nejste same !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:14  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
born napisał:
ROSJANIE POKONALI NAZISTÓW, FASZYSTÓW. CZY TAK PISE POLAK? JA UWAŻAM, ŻE POKONALI NIEMCÓW!!!!

niemczy byly pierwszym krajem okupowanym przez nazistow
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów
Agata jackowska
(agataja)
Stały Bywalec
cysiek33 napisał:
doloz przepowiednie Arteuza i Nostradamusa

to ja ide kupic konserwy i worek cukru

Jakby mialy sie spelnic te przepowiednie, to na co ci konserwy i cukier? Przeciez nie zdazych ich zuzyc, wiec lepiej wez to i sporzytkuj teraz to co masz wydac na te rzeczy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
345 Postów
P. H.
(Lomo)
Stały Bywalec
To ja wam dołożę przepowiednię Nostradamusa . Udało mi się rozkiminić czterowiersz nad którym całe pokolenia intepretatorów się głowiły. "1997 i 7 miesięcy , zstąpi z nieba Król Grozy , wskrzesi wielkiego Króla Północy, przedtem i potem Mars będzie panował szczęśliwie. " . A teraz rozkminka: w sierpniu 1997 władzę w Rosji objął W. Putin (w orginale francuskim jest podane wrzesień w powszechnej wersji lipiec, czyli średnia - sierpień), zstąpi z nieba - w tradycji rosyjskiej władza pochodzi od Boga, Król Grozy - główna ulica w Groznym nosi nazwę W. Putina, poza tym okazał się królem grozy dla żydowskich rozkaradaczy majątku rosyjskiego, musieli zwiewać do Angli albi poszli do łagru. Przedtem i potem Mars będzie panował szczęsliwie to oczywiste - Mars to Bóg wojny, poprzednie wojny za czasów samego Władimira Władimirowicza to Czeczenia, Gruzja, obecną wojnę to znamy. Osobiście obstawiam że jak dojdzie do światowej zadymy to rosyjskie wojska dojdą do Lizbony. Jest tak podane w III przepowiedni fatimskiej , znaczy tam jest podane że będą się przesuwać na zachód pod naporem chińskiego ataku. Kto jest z południa Polski to współczuję jak ma tam jakąś rodzinę , bo wg przepowiedni księdza Markiewicza na podstawie informacji uzyskanych od anioła, cytuję "wszytek lud na południu Polski zostanie wygubiony".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:19  
Odpowiedz   Cytuj
345 Postów
P. H.
(Lomo)
Stały Bywalec
Zapomniałem dodać co znaczy wskrzesi wielkiego króla Północy. Wystarczy spojrzec na mapę świata żeby to rozpracować. A wytrwale Putin Rosję wskrzesza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
119 Postów
Leon .
(benek22)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:22  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Kamil2 Kurowski2