Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Chorobowe nie dla Polaków - Norwegia

1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Chorobowe nie dla Polaków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Moja Norwegio- czasami jak was czytam to pusty śmiech mnie łapie. Zaczynacie od zwolnień lekarskich, a kończycie na przerwach na posiłek i toalaete. To w końcu o co chodzi???A moze o cene wizyty u lekara w NO i w PL ....???Zeby zaczął NAV zwracac koszta leczenia to wizyt takich musiałoby byc 8 w roku prawda???A co zrobi pracodawca w takiej sytuacji??? no właśnie ....Cfaniactwo szybko sie wyłapuje, i nie moja wina że sami pokazaliśmy norwegom jak ich oszukujemy. A nikt cfaniaków nie lubi , nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Jestem kierowcą autobusu w oslo. Zmarl kierowca po 2 latach chodzenia do norweskiego lekarza z bolacym brzuchem. Dostawał jako obcokrajowiec tylko środki przeciwbólowe. Patolog odkrył raka. Lecz sie w norqe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Te Żabek a znasz lekarstwo na raka ??? Nobla łykniesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Tyle informacji podanych w artykule że szok, a tych przerw na wizyty w toaletach to niby jak nie ma?

Druga sprawa, sprawdzanie zwolnień, i jedna wielce poszkodowana bo ja sprawdzili, a ona miała rękę w gipsie. Ciekawe jakie inne zwolnienia dostarczali pracownicy na wakacjach...
Doskonale wiadomo że w Polsce można sobie kupić zwolnienie i to że firma chce sprawdzić takie zwolnienie wcale mnie nie dziwi.

Znając życie cześć cwaniakowala przedłużając sobie wczasy i firma zaczęła walczyć o swoje, a dostało się też przy okazji osobom faktycznie chorym i jest okazja żeby do gazety z tym się udać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
Polaczki wracajcie do domu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Bogdan Drozd
(Bdrozd)
Początkujący
kolejny gówniany artykuł dla debili co selfie wstawiajooo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kaliszanin napisał:
Polaczki wracajcie do domu!
podający się za Pawła znasz może ogonowskiego z Eidsvoll?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Wiking
Zabek57, właśnie dlatego nie dam się tu dotknąć żadnemu lekarzowi (oprócz wyjątkowych stytuacji oczywiście) bo albo zajmie się mną student, który będzie się na mnie uczył albo zostanę potraktowana jak oszustka. Bilety do Polski teraz są na prawdę tanie, więc spokojnie można do lekarza udać się w ojczyźnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok